Dozare Homocisteina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Eu am trecut prin asta anul trecut in noiembrie!! atunci nu se facea analiza in tara ( mi s-a recomandat sa merg in ungaria) dar Dr Avram mi-a spus la acea vreme ca in maxim un an o vor putea face la Coltea! E bine sa verifici avand in vedere ca Terbitza a reusit s-o faca!
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ca sa va tin la curent si sa pot sa inchid subiectul asta, va anunt ca am fost azi la Coltea, la dna dr. Avram si mi-a luat singe pt analiza asta. Costa 600.000 lei si primesc rezultatul dupa 22 august.

Mi-a spus ca anul asta de abia au reusit sa cumpere kitul si ca au folosit deja dumatate din el (probabil Terbitza a prins prima jumatate). Mi-a spus de asemenea ca ea nu este specilizata in aceasta analiza si ca nici macar nu o lucreaza ea. Daca iese homocisteina mare, imi va recomanda sa ma caut dpdv genetic la Debretin (sper ca am scris bine), caci numai acolo se face, si eventual mutatia protrombinei. Dar ea imi recomanda sa ma relaxez, ca ea n-a vazut nimic in neregula in analizele pe care le-am facut, dar nu se stie niciodata.

Ideea e ca un nivel mare de homocisteina poate fi "potolit" cu doze marisoare de acid folic si vit b6. Rau n-au ce sa-mi faca, asa ca le inghit preventiv.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput