A facut cineva, sau stie cineva unde as putea face, in Bucuresti, aceasta analiza?
Precizez ca am sunat deja la CMU, Victor Babes, Synevo si Cantacuzino si nu fac.
Multumesc.
buna ziua!!!!
fetelor, va rog frumos, spuneti-mi si mie pentru ce se face aceasta dozare!!!!
merci pentru raspuns
Mi-a recomandat medicul sa fac aceasta analiza deoarece am numeroase antecedente in familie de tromboze si infarcturi.Cresterea acestui parametru e considerata cam a 3 a cauza a pierderilor de sarcina datorate problemelor de coagulare a sangelui.
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, dar nu mai fac nici unii nici altii. Am sunat si la Parhon si la Coltea si nimic...
Terbitza, cind ai facut tu analiza la coltea? Ca ma gindesc ca astia cu care am vorbit io la telefon ar fi dusi cu pluta...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Eu am facut analiza pe 6 iunie. Suna la Coltea, cere la clinica de hematologie si vorbeste cu dna. dr. Avram.Cu dansa am rezolvat.
Ale, ca sa fiu mai exacta, eu am mers acolo pt teste de coagulare, fara sa am clar idee despre ceea ce trebuie sa fac iar dna. dr. mi-a propus si aceasta analiza.12+
Gata, asa fac. Multumesc mult. O sa vorbesc si eu cu dna Avram, ca doar am mai fost la dinsa.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé