Probleme ABS

Probleme ABS | Autor: nuschu

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor !

Am un Citroen Xsara si de vreo saptamana se aprinde martorul de ABS pe bord si-mi da mesajul "ABS fault" pe ecran. Pana ajung la service, pe 4 august (!!!), aveti vreo idee ce ar putea fi ? Ati patit asa ceva ?

Presupun ca nu mai exista alt service Citroen in Bucuresti decat cel din Pipera...

Tx a lot.

Pisica, zambind

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Buna. Nu stiu ce ar putea avea masina ta, vroiam sa-ti spun ca exista si alt service Citroen in Buc, se numeste Champion este in Bucurestii Noi, langa OMV. Eu numai acolo imi duc masina (pejo) dupa ce a iesit din garantie, sint super de treaba, nu astepti 1000 de ani ca sa isi arunce o privire la masina. Te poti duce direct acolo, daca nu trebuie comandata vreo piesa te rezolva in ac zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Multumesc frumos, Diana, trebuie sa verific daca masina mai e in garantie (din cate stiu eu nu, dar sa ma uit in contract).

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Nuschu s-ar putea sa fie dat peste cap computerul de bord. Noua ne dadea "avarie la motor", cautam in carte si scria sa tragi pe dreapta si sa nu mai misti masina. Cei de la service ne-au spus ca poate doar sa fie nevoie de o resetare a computerului deb bord si asa a si fost!

Ai cautat in cartica masinii?

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Nu am avut timp sa caut cartea tehnica (in masina o am numai pe cea de intretinere), dar am inteles ca poate fi murdar vreun senzor de la ABS sau chiar a "raposat". Sper sa fie OK si cum sunt inca in garantie, rebuie sa merg in Pipera, pe... 14 august (prima programare libera era pe 4, dar sunt in concediu si ma interesa cumva s-o fac inainte de concediu). Oricum, sper sa fie numai murdar, ca nu se aprinde constant, o data la cateva zile.

Multumesc frumos .

Pisica, zambind

Mergi la inceput