Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
Stiu ca sunteti ocupate
, dar va rapesc si eu un pic de timp... pentru o micuta intrebare
:
CE ZICETI, SEMANAM, MACAR UN PIC?????
![]()
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
ema.nu.ela spune:
anis,
eu in locul tau as incerca s-o culc mai devreme si s-o scol mai devreme. incet-incet. eu zic ca v-ar fi mai bine pt amandoua.
maria de exemplu de vreo 2 saptamani are program asa:
ora 6-7 trezirea. ii dau bibe cu lapte si mai doarme eventual pana la 8.
apoi mai doarme un somn de 2 ore: 11.30-13.30
apoi inca unul de 1 ora: 17-18
si se culca pe la 21.30-22
in wk dorm si eu la pranz cu ea ca tare bine e.
caterina71 spune:
Emaaimee, v-am vazut pozele... frumoasa Oani a ta! Ma bucur ca a fost si Irina si am mai vazut-o pe Ioana, ce frumos se jucau bebelinele... Impresionant tortul fetei! M-a dat gata!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Aldebaran, si a mea mananca doar 4 mese de 1 saptamana. Ea si-a scos o portie de lapte. Nu mai vrea decat dimineata la 5, cand e semiadormita...
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Simona, pupam baiatul ca sa-i treaca boala. Ma bucur ca n-a fost foarte stresant pentru tine la petrecere. Din pacate trebe sa te inarmezi cu rabdare in astfel de momente, de dragul lui Mario.
Pupici,
sunt mare...
andatudor spune:
Pup
toate fetele care ne-au incurajat!
Emanuela-al meu a avut febra doar 18 ore-de la 1:30 noaptea pana la 6:30 ziua-cand a ajuns la punctul maxim de 39:2 a scazut si de atunci nu a mai facut deloc.Asa ca nu are nevoie de antibiotic.Intr-adevar nu mi-a recomandat exudat,dar banuiesc ca stie ce a vazut si mai ales tot ce mi-a zis pana acum a fost adevarat.Acum a inceput de ieri sa manance bine si sa doarma toata noaptea,nu mai plange,si e vesel si vioi.Ii dau doar cu albastru de gentiana pe limbuta.
Pupam pe Maria scumpa
si ii doresc insanatosire grabnica,stiu cat e de dureros sa-ti vezi puiul bolnav si mai ales cu febra!
andatudor spune:
Simona-felicitari pt motz !
Cat despre remarci rauvoitoare,invata sa nu le mai bagi in seama,ca dupa cum ai spus vor exista tot timpul!
Aldebaran-si eu tot 4 mese ii dau Lui Andrei de vreo luna.2 de lapte si 2 solide-la care adaug iaurt si fructe.
Anis-bine ati revenit.Sa va fie de bine iesirea la munte!
Gesi-felicitari pt. ruperea turtei
!Cred ca ai fost in culmea fericirii cand a ales cartea !
Irda-sa stapaniti sanatosi apartamentul! Inchin virtual un pahar in cinstea voastra!
Giana-sa fie intr-un ceas bun!
Eu cred ca poti pastra sarcina fara probleme,am mai auzit cazuri unde nu a trecut un an de la prima cezariana.Oricum stiu sigur ca organismul dupa cezariana suporta mai bine o sarcina decat un chiuretaj,asa ca sigur va fi OK!
andatudor spune:
Irda-sanatate multa Dariei!
Las-o sa bea cata apa vrea(chiar e indicat sa bea cat mai multa)iar de mancare daca nu vrea nimic las-o in pace.Cand au febra nu vor sa manance nimic.Al meu a mancat in ziua cand a avut febra doar 2 iaurturi-si alea cand i-a scazut,nicidecum in plin episod febril.Nu te ingrijora ca va recupera dupa aceea,importante sunt lichidele,nu mancarea!
Tethys spune:
Irda, pupam
fetita mica si uram sa treaca cu bine peste episodul asta, cu febra! Off, puiuti micuti...
Anis, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc
, ca si al meu imi face figuri la somn... si ziua tot cu mine vrea nani... succes
, sa reusesti! Probabil fetele te pot ajuta mai mult ca mine, dar eu iti tin pumnii! Sarcina usoara
in continuare!!!
Ema.nu.ela, sanatate micului puiut!
.
Andatudor, pupici
si sa se faca baiatul bine!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
andatudor spune:
Cryna-daca semanati un pic?Cred ca era o intrebare retorica !
Pai e al tau leit -poleit!Are totul de la tine! E un bucalat frumos!