Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emanuela, multumesc! Eu am sunat la informatii pt. analize si-mi tot zicea ca sunt ocupati operatorii. Am sunat la nr. tau si am rezolvat.

Asa ca maine dimineata mergem la analize cu Iulia, sper sa nu planga de foame ca ne-au chemat la 8:00, fara sa pape . O sa-i iau papica la mine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Diana,
astept sa-mi zici cum a fost ca si eu astept sa-i treaca raceala mariei si sa-i fac un rand de analize. sa vad ce lista imi da pediatra.
chiar ma gandeam ca e cam nasol cu ora 8 ca a mea de obicei papa bibe la 6-7 si parca vad c-o sa fie lesinata de foame.
ma bate chiar gandul sa ma duc pt analize la medsana ca e si mai aproape de mine si parca au si de la 7 dim.

simona,
sa stii ca am gasit lapte humana drink junior. am comandat la bebelusul tau ca in magazine inca n-am vazut. poate imi fac curaj de maine sa-i dau mariei. desi parca as astepta sa-i treaca de tot boala ca altfel nici n-o sa-mi dau seama daca ii place sau nu ca acum nu mai mananca mai nimica.

mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Emanuela, noi avem o lista de analize uzuale, de control, o coprocultura si sumar de urina. Insa din cauza glicemiei trebuie sa o duc nemancata, ma gandeam sa n-o mai fac pe asta, insa o facem pana la urma.
In rest nu au legatura cu mancarea, asa ca, daca nu ii faci si glicemia, nu are importanta ca a mancat sau nu .

Daca vrei iti trimit pe PM lista cu analizele noastre. In afara de astea ii mai fac cu plata grupa sangvina si Rh-ul, sa le stiu.

Sper sa se descurce asistenta bine, sa prinda repede vena.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

diana,
daca nu ti-e greu te rog sa-mi trimiti. in general stiu si eu care sunt analizele uzuale ca-mi zac si eu anual dar ma gandeam ca poate la bebei se mai recomanda una alta.
pt copro te duci cu un pampers? ca eu asa am facut ultima data ca n-am stiut cum sa recoltez. iar cu urina sa nu zic cat m-am chinuit. iar tre sa-mi iau o duzina de pungute.

dr de familie poate sa te trimita sa faci analize gratis la ce clinica vrei? sau depinde cu cine are protocol incheiat? cred ca n-o sa ma complic si pana la urma o sa i le fac cu plata ca oricum astea uzuale nu costa mult.

ma duc si eu in seara asta sa-i iau rezultatul la exudat. sunt cu inima cat un purice mai ales ca azi iar a facut un pic de stare subfebrila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Caterina , tu ai incercat sa faci ceva,sa o schimbi cu dormitul de seara?ca asta cu pusul intre noi am facut-o si eu de cateva ori si n-as mai vrea s-o fac, pt ca sigur se obisnuieste.

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Emanuela, ti-am trimis pe PM lista de analize si raspunsul la intrebari.

Crina, l-am vazut si pe tati, dar Robertel tot baiatul tau este .

Ella, tare as merge si eu la un pescuit! Sunt nascuta pe malul Dunarii, tata e pasionat de pescuit si mai mergeam si noi cu el. Noi faceam plaja si el asigura "friptura" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Cuscra, felicitarile mele..eu nu am rabdarea necesara..ma termina faza cu pescuitul...dar la pestele gata prins si gata gatit vin cu stomacul pregatit

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatza fetele

Si eu pe aici, va urmaresc din umbra, colega mea e in CO asa ca sunt pe 2 fronturi

Yasmari, interesant ce ici tu acolo. Ieri citeam si ma gandeam daca asa e. Nu puteam spune exact. Cand am ajuns acasa, Luca a stat numai in picioarele mele, si cand m-am schimbat, si la baie, si la masa...si ma gandeam ca undeva e si realitate in ce ai citit tu. Nu vroia nici la taica-su, chestie care nu s-a mai intamplat.

Cu somnul si noi ne luptam, dar tare greu e. A dormit vreo 2 nopti la el, fara trezire. L-am culcat la noi si apoi l-am mutat. Am ajuns la concluzia, ca simte cand e la noi, stie, si de-asta doarme linistit. Aseara am repetat figura, dar peste noapte s-a trezit si tot la noi a ajuns Tare greu, nu stiu ce ne vom face cand vine si Samburika. Sper sa avem sortzi de izbanda pana atunci

Analize, noua ne-a zis sa nu facem, decat daca tinem noi enaparat, pt ca la cum s-a dezvoltat nu e necesar. Si asa l-am chinuit, ca am facut echocardiografie, acum la 1 an, si a fost jale. Cand vedea aparatul, si cred ca si gelul cand il simtea parca lua foc

Sanatate la bebelici si succes la analize. Adica cred ca Diana voi ati terminat

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

10+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

neatza,

ieri uitasem sa laud copilasii reusiti ...am vazut pozele: Diana,Joker, Nicoll, Hristina, Emmaaimee(+Ioana Irinei) ... sunt superbi asa la un anisor sau aproape...ASA, A TRECUT ANUL...CE MARE ERAM ACU UN AN!e... nostalgia!

cine mai are poze noi, poate am scapat...rog sa-mi aminteasca cu unlink!

ella2000 si printesle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana,Joker, Monai, cu pescuitul... eu mai mult am fost cu "bata" la prins copii decat pesti... dar oricum a fost bine!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput