Posh Spicy sau Skeletal Spicy
Raspunsuri - Pagina 7
anky spune:
Hai sa fim seriosi,deci cei care cintaresc 20 de kg in minus se cred foarte sanatosi si sexi si nu ii interseaza sau mai mult tot grasi se vad...??iar cei care au 20 de kg. in plus sint considerati obezi si sint motiv de ingrijorare,de unde pina unde..defapt sint doua extreme.Nici cei cu 20 de kg in minus nu sint sanatosi,ba au hipertiroidism,ba sufera de anorexie,au tensiune mare sau scazuta.Dupa parearea mea putini sint aceea care au arderi rapide,cei care intradevar maninca mult inclusiv junk food si dulciuri si nu se ingrasa.Sanatos este sa ai o greutate normala.
Anca,Bianca si Cris 12.05.05
iren spune:
Ei, io am arderi rapide, asha zise doctoru
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Cristina_C spune:
http://www.beauty-laura.ro/content.php?c=articole&monden_id=8326&articol=Familia-Beckham-asteapta-al-4-lea-copil
Se pare ca-i din nou gravida!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mira_m spune:
In sfarsit o fetita! Cred ca sunt super-fericiti!
Oare asta e a patra cezariana? Sau a mai nascut si natural?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
mira_m spune:
Da, ca eu acum aflai!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by iren
Ei, io am arderi rapide, asha zise doctoru
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
....unde?
Cristina_C spune:
Tot eu vin cu un link in care se spune ca nu e: http://people.aol.com/people/article/0,26334,1531679,00.html
A fost o neintelegere. David a fost intrebat in spaniola de un reporter daca Victoria si copilul (al patrulea) sunt bine si a raspuns "Si - da!", gandindu-se ca intrebarea se refera la Victoria si cei trei baieti
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...