Posh Spicy sau Skeletal Spicy

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LUNA uite ce coincidenta!

am vazut ca vor avea o fetita pe care o vor numi LUNA BECKHAM...
ce dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Si eu am auzit ca vor avea o fetita. La cum arata parca nici n-ar fii nascut trei copii. E tare tipa!!! Pacat ca tot esueaza in plan profesional( muzica, moda).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by roxivan

Si eu am auzit ca vor avea o fetita. La cum arata parca nici n-ar fii nascut trei copii. E tare tipa!!! Pacat ca tot esueaza in plan profesional( muzica, moda).

Poate tocmai din cauza asta se simte frustrata si se pedepseste rabzind foame,e obsedata rau.Chiar ca e boala curata.

Uitati-va voi acilea:

La inceput, persoanelor care nu cunosc situatia, le este greu sa perceapa aceste probleme. Din punct de vedere medical, o persoana cu un BMI mai mic de 17,5 poate fi considerata anorectica. BMI-ul se calculeaza astfel: inaltimea la patrat, masurata in metri (ex: 1,70m x 1,70m) se imparte la greutatea corporala masurata in kilograme (kg). Pentru a va calcula BMI-ul introduceti datele corecte - greutatea in kg iar inaltimea in cm - in tabelul de mai jos si apasati butonul "Calculeaza". Cu butonul "Inapoi" puteti sterge datele pt a efectua un nou calcul.

Inaltimea (cm)
Greutatea (kg)
BMI
Concluzia

Si acu si adresa siteului ca sa calculati

http://www.virtualarad.net/hungry_online/anorexie.html

Anca,Bianca si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by Cristina_C

Isi risca sanatatea. Doamne fereste, daca o tine tot asa n-o sa mai apuce sa-si vada copiii mari. Este oribil de slaba!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Ai, mah, da-o-n ma'sa de treaba, adeka la 43 de kile e oribil de slaba shi bolnava? Ei, io am tot 43 de kile- la 1.63, nu arat ingrozitor shi ma mai shi mindresc cc cu faptul ca am doi plozi la activ shi tot ca o adolescenta arat Io nu cred ca Victoritza arata nashpa, ca nici foarte inalta nu e.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Pai din punct de vedere medical as spune sa mai pui un pic pe tine

http://www.virtualarad.net/hungry_online/anorexie.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Anky, contrar parerii tale, itzi spun ca nu ma infometez, n-am restrictzii de nici un fel la mincare, n-am tzinut in viatza mea regim, pur shi simplu asta este constitutzia mea shi nu-s bolnava deloc- de-altfel, dupa fiecare sarcina am slabit exact pin la greutatea initziala, adica 43 de kg fara sa fac nici un efort, ce-ar trebui sa fac, sa ma indop cu junkfood ca sa fiu sigura ca ma ingrash?

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Anky, contrar parerii tale, itzi spun ca nu ma infometez, n-am restrictzii de nici un fel la mincare, n-am tzinut in viatza mea regim, pur shi simplu asta este constitutzia mea shi nu-s bolnava deloc- de-altfel, dupa fiecare sarcina am slabit exact pin la greutatea initziala, adica 43 de kg fara sa fac nici un efort, ce-ar trebui sa fac, sa ma indop cu junkfood ca sa fiu sigura ca ma ingrash?

Pai tocmai ca nu este parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Atunci sa-i ia naiba cu tabelele lor cu tot, ca mie nu-mi pasa de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

LUNA uite ce coincidenta!

am vazut ca vor avea o fetita pe care o vor numi LUNA BECKHAM...
ce dragut!

Suna bine ! chiar imi place!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ati vazut lansarea parfumurilor familie?Are doamna b un fund de indiviat, adica retusat, ceva stil J.LO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ioooooiiiii, tulvai domne...citind postarile totu' pare ok...da-i mai mult k.o......in poza asta e absolut hidoasa(cea din mijloc)
http://www.perezhilton.com/topics/victoria_beckham/posh_with_child_20060815.php ... cel putin in agenda mea a devenit noua calista flockhart....si cand te gandesti ca nu-mi place sa barfesc

...bine ca e iar gravidutza!!!

poze cu noi

Mergi la inceput