Posh Spicy sau Skeletal Spicy

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

sunt femei si femei. la aceeasi inaltime si aceleasi kg pot arata diferit, depinde de osatura, de postura, de muschi....

cert este ca Posh e odioasa acum (parerea mea, pur subiectiva), e un sac de oase. pe vremea cind cinta cu fetele Spice arata super, chiar imi placea, era o femeia frumoasa (iar umila mea parere)!!!

iar barbatii nu insala neaparat cu una mai slaba sau mai frumoasa...ci pur si simplu cu ALTA...cite femei frumoase, destepte, bune...au fost inselate cu te miri ce femeie de serviciu, plina de varice....

din pacate eu cred ca fotbalistul ei (care mie nu imi place!!) o sa o mai insele...ca pare genul...din pacate pentru ea, dar sper sa ma insele feelingul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

cu mama Lia.

Picioarele ei sunt frumoase inca,dar parte de sus-mie si frica sa ma uit...mainile alea subtirele,claviculele iesite pe afara.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

uite ce am citit, ca a pus-o sotul la ingrasat:

http://stiri.rol.ro/stiri/2006/08/victoria_beckham_pusa_la_ingrasat_de_sotul_iubitor.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie pozele ei imi urla "sunt anorexica". Fata ei nu e fata de femeie sanatoasa si fericita. Am vazut femei slabe de la natura, dar ea nu ma convinge. Arata ca si cum ar avea nevoie de un covrig.

Eu as pune tocmai fetele plinute pe ecran ca sa nu mai fie presiunea asta teribila care ne face sa credem ca VB e normala.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaa1 spune:

are dreptate cine spune ca arata mai bine cit cinta cu trupa!! dupa parerea mea daca nu e anorexica, desi cred ca este...cu siguranta tine o cura mult prea drastica! e mare lucru sa te simti bine in pielea ta chiar cu 3-4 kg in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

e gravida din nou posh. al 4-lea copil. si pun pariu ca va arata super si dupa sarcina asta

Michelle

Mergi la inceput

Al patrulea copil? Sa speram ca va fii fetita altfel va avea o echipa de fotbal.
Oricum,o admir pentru curajul ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nu e bine sa fii grasa dar nici anorexica. Totusi, barbatii prefera femeile cu forme.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by michelle7

e gravida din nou posh. al 4-lea copil. si pun pariu ca va arata super si dupa sarcina asta

Michelle

Si eu zic la fel.

Mergi la inceput

Zilele trecute a fost invitata la resedinta familiei Cruise ca sa o vada pe Suri.
Sa speram ca de data asta va avea si ea o fetita.Sa vedem cu cine va semana.

Mergi la inceput