Posh Spicy sau Skeletal Spicy
Raspunsuri - Pagina 4
Rexanne spune:
Din punctul meu de vedere, femeia asta nu prea are de a face cu frumusetea, d'apoi sa o dau ca exemplu...Nu zic ca nu as vrea sa mai scap de burticuta mea, dar cre' ca m-as impusca daca as arata ca scheletroanele astea ambulante. Si ceea ce este mai grav este ca ele sunt date ca exemplu de aratat bine. Si asa vezi zici de mii de adolescente care is baga deshtu' pe gat si dau tot afara ca sa nu se ingrase.
Parerea mea!
iren spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Isi risca sanatatea. Doamne fereste, daca o tine tot asa n-o sa mai apuce sa-si vada copiii mari. Este oribil de slaba!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Ai, mah, da-o-n ma'sa de treaba, adeka la 43 de kile e oribil de slaba shi bolnava? Ei, io am tot 43 de kile- la 1.63, nu arat ingrozitor shi ma mai shi mindresc cc cu faptul ca am doi plozi la activ shi tot ca o adolescenta arat Io nu cred ca Victoritza arata nashpa, ca nici foarte inalta nu e.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by louisea
se pare ca Porshita are frizura noua si sotul a primit vestea prin telefon
Parul lung ii statea mai bine.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ocebine spune:
Irenush mama nu se compara...totul eeste cind te uiti in oglinda...tu vezi oase la tine? Io nu...te vad bine proportionata, esti mititica si fina.
Ea are aproape 1.70...si 43 kg. La inaltimea ei dupa grafic la limita inferioara ar trebui sa aiba intre 54 si 60kg sa fie considerata sanatoasa.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
louisea spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Ea are aproape 1.70...si 43 kg. La inaltimea ei dupa grafic la limita inferioara ar trebui sa aiba intre 54 si 60kg sa fie considerata sanatoasa.
si eu am 1,70 si numai 49-50 kg deci nu´s sanatoasa
(bine ca mie nu mi se vad asa oasele )
luna.. mie-mi place si asa cum arata..
probabil se plictisise de look-ul care-l avea..
fiecare cu gusturile ei
ocebine spune:
Louisea daca tu te simti bine asa, e foarte bine. Pina la urma este doar un grafic, nu? Important este sa fii intr-adevar sanatoasa, fara anemii, fara osteoporoza mai tirziu, fara lipsa de calciu, etc. Daca asta e greutatea ta naturala (fara sa te infometezi zilnic) atunci nu ai de ce sa te simti rau. Asa esti tu de la mama natura si te invidiez...sincer.
In opinia mea personala mie nu imi place sa vad chiar toate oasele. Imi place un corp armonios, sinuos, puternic si sanatos (vrabia malai viseaza). Nu ma incinta oasele. Imi repugna dieta de infometare. Imi displace sa vad o cursa care e mai slaba.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Kittie spune:
ji io ieste d'acord cu voi! numa k ma facu tata (mai degraba, ca el e slab si la varsta respectabila de cinzeci) slabanoaga, osoasa, descarnata.. cum va place sa ne spunetzi. Nu militez pentru drepturile anorexicelor, nici pentru diete drastice, doar sa ne recunoashtetzi ca atare ji sa ne ubitzi k suntem ji noi k voi, numa nitsel mai slabe...
Acu, indiferent de ce-o sa faca muerea asta, e in vizoru lumii, clar va fi interpretata si rastalmacita in toate felurile cu putinta. Unde mai pui ca are si doi pusti (sau trei? ca nu mai tziu minte bine) si tot a cinspe ani arata?! Pei asa-i in grafic? cand peste tot in lume se fac schimbari la masurile de haine (in sensul ascendent, desigur)?
, mami de ( 13oct04 )
louisea spune:
am mai gasit www.hellomagazine.com/healthandbeauty/head_turner/latest_styles/2006/08/07/victoriabeckham/" target="_blank">o poza cu frizura porsitei
si mi-am adus aminte si de www.vg.no/bilder/bildarkiv/1107496382.03475.jpg" target="_blank">o printesa care pare cam anorexica