Posh Spicy sau Skeletal Spicy
Raspunsuri - Pagina 3
ocebine spune:
quote:
Originally posted by michelle7
toata lumea condamna slabanoagele dar mai bine slaba slaba decat grasunica. Garantat majoritatea barbatilor o vor alege pe osoasa in defavoarea celei cu slaninute. Eu n-am auzit prea des ca slabutele sa aiba probleme sa-si gaseasca un bredpit
Michelle
Dar si bredpitu' pe care il agatza, tzine numa pina cind urmatoarea osoasa (angelina) vine la orizont.
La barbati le place sa fie vazutzi la bratz cu slabutzele dar in spatele ushilor inchise la plac normalele (nici grase dar nici slabe)...
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
michelle7 spune:
Daca normala inseamna corp de J.Lo sunt absolut de acord ca ala e de preferat in asternuturi.
Daca insa normala include si un pic de burtica cu slaninuta insfacabila eu tot cu slabanoaga votez.
dar poate ne zic si niscavai brezipitzi parerile lor. yank parca se plimba cu jetski-ul prin zona
Dar si bredpitu' pe care il agatza, tzine numa pina cind urmatoarea osoasa (angelina) vine la orizont.
aici ai dreptate. un barbat de grasunica nu prea se inghesuie sa-si caute alta grasunica . aia care-si " permit" slabanoage is mai cu fitze si aspiratii de " la mai mare"
Asta se intampla ( in viziunea mea ) pt ca slaninuta are efectul antisex atat de pronuntat incat bredpitu crede ca vremurile in care il interesau femeile is demult apuse lol
Michelle
Elise spune:
ba mie mi se pare ca VB arata ok (la fatza e cam urata...da' asta e alta poveste).
Anorexica e www.aplaceofhope.com/images/anorexiabefore.jpg" target="_blank">asta - daca ar arata asha, ar fi motive de ingrijorare... in rest nu!!
Bine, si eu tot femeie...tot obsedata sa nu vad sunci, ptiu, ptiu.... ... dar cre' ca intr-adevar barbatii au alta parere.
Elise
michelle7 spune:
eu cred ca daca Victoria Beckham (presupunand ca ar fii o anonima) ar merge intr-un club ar agata orice barbat ar vrea ea. Nu acelasi lucru il poti zice deapre fetele plinute (dar nu grase)din reclamele Dove de exemplu
Oricum cea mai buna dovada ca barbatii (si femeile ) prefera slabanoagele e cinematografia. Actritele sunt alese pt roluri cu mai multa usurinta daca sunt slabe. Nu e preferinta personala a directorilor de casting ci e rezultatul sondajelor. Pana si in muzica, conteaza vocea dar trebuie sa fii si slaba ca sa ajungi cu adevarat vedeta. Nu cred ca stiti vreo grasuna in formatiile " de top" din lume inclusiv Romania. Chiar si Monica Anghel - marea voce nu are prea mult succes tocmai pt ca lookul si personalitatea ei nu fac show.
Grasunele cu succes din shobiz le poti numara pe degete
Michelle
Elise spune:
Michelle, pararea mea despre barbatii din cluburi nu e asha de buna incit sa consider ca trebe o Victoria B. sa-i agatze ...
Nu stiu de ce cred ca resusesc si Dovele alea dak nu se complexeaza.
Elise
Luna75 spune:
Victoria din nou in atentia presei
Posh Spice a slabit intr-atat de mult incat este nevoita sa isi cumpere obiecte vestimentare de la magazinele pentru copii. Problemele de greutate au inceput sa se manifeste tot mai agresiv dupa ultima nastere. Metabolismul sau a adus-o pe sotia fotbalistului David Beckham la doar 43 de kilograme. Cu toate acestea, Victoria continua sa nege zvonurile privind problemele sale de alimentatie si anorexie.
Totusi, potrivit unui sondaj realizat de o revista pentru femei, doamna Beckham ocupa prima pozitie la categoria "Cea mai admirata femeie din Marea Britanie".
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Cristina_C spune:
Isi risca sanatatea. Doamne fereste, daca o tine tot asa n-o sa mai apuce sa-si vada copiii mari. Este oribil de slaba!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
carolada spune:
a fost un film:femeile adevarate au curbe am auzit multi barbati spunand :n as dormi cu un sac de oase(adica una slabanoaga)ca m as intepa in oasele ei.eu cred ca fiecare femeie pana la urma are farmecul ei, fie ca e slaba fie ca e grasa.nu cred ca un barbat se insoara cu o femeie numai pt.ca e slaba,hai sa fim seriosi. si eu cred ca noi femeile suntem mai pretentioase decat barbatii(vizavi de o alta femeie).nu vi se intampla sa fiti "sagetate"cu privirea de alte fapturi feminine cand sunteti imbracate mai diferit?
eu una am o prietena grasuta bine care are un succes nebun la barbati ,si asta e datorita felului ei de a fi si a vorbi.
www.camping-kasern-salzburg.com
diadaniela spune:
uita-ti aici femeie frumoasa,nu scheletul ambulant V.B
http://www.starpulse.com/Actresses/Zeta-Jones,_Catherine/gallery/992566/
daca o imbraci pe V.B in haine de la Big,nemachiata si necoafata nu dai nici 2 lei pe ea.
acu' pe bune ! e de o mie de ori mai bine sa fi slaba,dar sa nu o ridicam in slavi pe Victoria ca nu e cazul.
si sa nu-mi spuneti ca sunt invidioasa pe ea ,ca sunt. normal!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana