Posh Spicy sau Skeletal Spicy
Raspunsuri - Pagina 2
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Roxana ,as fii terorizata de frica sa nu ma paraseasca
penntru vreo pitipoanca de 20 de ani.
recunosc sincer!
ba, io sa fiu sincera, nu mi-ar fi frica deloc: daca ar alege sa plece cu vreo pitzipoanca, fitzi sigure ca ar pleca cu o MARE gaura in ... portofel
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Da,da Keira si Nicole sunt de nerecunoscut,au slabit enorm.Keira a recunoscut intr-un interviu recent, cu lacrimi in ochi,ca sufera de anorexie dar se trateaza insa Nicole,ca si Posh de altfel, insista ca se hranesc normal si mai au de unde sa slabeasca.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Esti sigura ca nu o confunzi? Ca eu tocmai am vazut o conferinta de presa ( acum 2 zile ) in care Keira a spus ca e surprinsa sa afle ca lumea o crede anorexica. ca stie ca e o boala serioasa si nu o ignora dar din fericire ea nu sufera de ea.
Persoane din anturajul Keirei au spus ca meniul ei e mai mult lichid, supe , sucuri etc si ca se cam priveaza de alimente solide
Michelle
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Originally posted by roxana1974
Calista cu forme? Unde soro?
No, vidiazni!
pai cand a inceput ally mcbeal era ceva mai rotunjoara . dupa aia a inceput sa intre la apa
Michelle
pai stiu soro, dar tot scandurica era, nu poti spune ca avea forme, pacatele ei....in schimb tipa aia, blonda, Portia...aia era cu forme si a slabit impreuna cu restul
No, vidiazni!
oanaiasi spune:
Io daca as putea manca ce mananca ea as fi o diva!
Numai ca nu pooooot!
Lasa ...mai bine slaba ca esti mai usoara!
Oana
Eterna optimista!
diadaniela spune:
Teo,asa mai zic si eu!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
felicia74 spune:
Mai are de unde sa slabeasca? Ha, ha...
Votez pentru anorexica!
Va vorbeste o slabanoaga
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lena spune:
pai tanti aia cu care l-a inselat de origine olandezo-engleza www.askmen.com/women/models_250/279b_rebecca_loos.html" target="_blank">rebecca loos era asistenta lu' beckham si numai slaba nu este, are copane, dar frumoase...bine mie una sincer tanti victoria mi se pare scheletronica si ea intrebatzi vreun barbat nu pe noi(ca noi femeile suntem toate obsedate de slabit), dar intrebati vreun mascul daca-i place de tanti spice posh sau cum s-o chema, ca eu unul n-am gasit vreunul in extaz referitor la cum arata...dimpotriva!!
Lena si t-rex Freya
michelle7 spune:
toata lumea condamna slabanoagele dar mai bine slaba slaba decat grasunica. Garantat majoritatea barbatilor o vor alege pe osoasa in defavoarea celei cu slaninute. Eu n-am auzit prea des ca slabutele sa aiba probleme sa-si gaseasca un bredpit
Michelle
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by michelle7
toata lumea condamna slabanoagele dar mai bine slaba slaba decat grasunica. Garantat majoritatea barbatilor o vor alege pe osoasa in defavoarea celei cu slaninute. Eu n-am auzit prea des ca slabutele sa aiba probleme sa-si gaseasca un bredpit
Michelle
cata dreptate ai!
No, vidiazni!