Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DARRIA, uitasem sa pun albumul la public. Deci, acum le poti vedea.

Cat despre preoti, nu stiu ce sa spun......eu am ramas cu-n gust amar in gura. Marti....imediat de dupa nunta( eu am avut nunta duminica), am botezat. Si preotul de colo: sunteti casatoriti? Am ramas masca. Si nu trecusera decat 2 zile.

Deci, slujba a durat cam 40 de minute. Cu cor cu tot, a fost dragut. Corul de la 3 milioane cat imi spusesera in aprilie , s-a facut 3 milioane jumate. Dupa ceremonie am iesit afara, s-a aruncat cu petale de trandafiri, am mai facut cate-o poza si am plecat in tromba ca si asa mai era o mireasa dupa colt care astepta. De la biserica am plecat la restaurant. Aici am fost extrem de placut impresionata de tot aranjamentul care l-a facut PREFERENCE. La intrare pe balustrada am avut o matase aurie impodobita cu jerbe rosii. La intrarea in sala am avut covorul rosu , pe-o parte si de alta a covorului a fost facut un culoar din 4 stalpi ornati cu voal alb si deasupra aranjament floral din trandafiri, calii si parca si crini.......am avut si arcada din baloane albe si aurii cu edera printre ele. Masa de primire a invitatilor a fost foarte frumos aranjata. Sa nu mai zic scaunele si mesele cat de frumoase au fost. Cuvinte nu am despre masa de prezidiu. A fost peste asteptarile mele de frumoasa. Splendida. Am sa pun poze. Ma rog, am dat un ochi in stanga si dreapta si am plecat eu , Alin si fotograful.........la Palat la ultima sedinta foto. Vreau sa va spun ca-mi statea plansul in gat cat de tare ma dureau picioarele. Aveam besici cat 5 bani de mari. Ma usturau picioarele de nu ma puteam. Pe urma, ne-am intors la sala si am avut neplacuta placere sa ne dam seama ca uitasem cardurile acasa. nici macar nu erau scrise. In fine ajunse la sala cardurile.........a inceput "distractia", cu asezatul invitatilor. Soacrei nu i-a placut cum asezasem invitatii si a inceput sa-l puna pe ala acolo, pe ala dincolo..........un sfat vitoarelor mirese: adunati-va miri plus soacra mare si cea mica cu foaia in mana si puneti-va de acord inainte la asezatul invitatilor. Incetul cu incetul au inceput sa vina invitatii. Pana la urma, am renuntat la ideea de a pleca si a nu primi invitatii. Si a fost placut. Nici nu reuseam sa insotesc invitatii la masa ca si venbeau altii. AVEM INVITATI! A fost fain. La 22,00n am deschis petrecerea cu clasicul vals. De aici a inceput distractia. Eram extrem de obosita. Pe la 22,45 am inceput sa am primele ammeteli, greata. Ma simteam foarte rau. Pe la 23,15.......Alin a fost la un pas sa lesine. Stiti, nemancati, stresati, obositi.........toate aceste lucruri s-au facut simtite. La 23,20 a venit nepoata mea la mine( cum eram de acord) sa-mi spuna sa vin ca o doare burta. Dar cum alin se simtea rau......nu m-am lasat furata. Dupa, vreo 10 minute cand Alin era mai bine un prieten al unei vecine ma intreba foarte interesat ce i se intampla lui Alin.......ma rog, m-a luat de talie, si m-a furat. spre disperarea mea. Ca as fi vrut sa ma fure cumnatii. M-au plimbat pana la Casa Boiereasca in Bucium.....acolo era o nunta.....m-au dus acolo langa hala ca cica acolo odata era un bar sau nu stiu ce anume care se numea Chef de Chef........ma rog......m-au plimbat pana am ajuns la un bar acolo langa teatrul Luceafarul, in spate la Tribunal. Aici am baut un suc....astia se pusesera sa bea un cocteil.......cand si-au dat seama ca nu aveau cum sa ia contact cu cei care au plecat sa negocieze. Ma cam enervasem ca deja aveam 45 minute de cand lipseam. Pana la urma, fratemiu a fost cel care m-a salvat. Vazand ca nu mai apaream a venit dupa mine cu al meu cumnat , m-am suit in masina si am plecat. Ma rog, va imaginati ce a urmat.....m-a dus la sala..........am dansat, etc.
Ne mai auzim si maine. am sa iuncerc sa va scriu finalul. Ca marti imi iau zborul spre asa zisa luna de miere.

LILI da......am avut fotograf si cameraman pe cei de la ONU. Au facut o treaba de milioane.

RALU multumesc de mesaj. Multa sanatate mamei si sper sa "ne auzim" cu bine.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ce miresica frumusica avem aici...ati fost frumosi amandoi dar tu dana ai fost superba...cat despre preotul andrei de la barboi ma mira sa aud asta cu noi tare frumos s-a purtat impecabil...ne-a intrebat la spovedanie daca am pacatuit trupeste dar atat...lasa nu mai fi suparata...sper ca in rest totul a fost ok

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Foarte frumoase pozele Dana!!
Cat despre preoti ai dreptate sa te superi si pe mine m-ar fi deranjat,dar lasa asta sa iti aduci aminte numai de momentele frumoase!!Uite eu dupa nunta eram asa de suparata pe nasa cea enervanta si acum dupa cateva luni nu imi aduc aminte decat ca am avut o nunta minunata!!!
Sa va distrati cat de mult puteti in luna de miere!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana: ai fost o miresica tare frumusica.Imi place rochitica si cum ai fost coafata. Chiar, unde te-ai coafat?
Felicitari pt. ideea de a face fotografii in gradina botanica, nu ma asteptam sa iasa asa de frumos(spun asta pt. ca si eu as fi vrut acolo dar nu am crezut ca o sa iasa cadrele asa de bine).
Astep si celelalte pozici.
Distractie placuta in luna de miere

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare...
Asadar ieri am fost nasha mare! A fost totul superb, cand voi avea poze, le voi pune pe net si va anunt. Am retrait o gramada din emotiile care le-am avut ca mireasa, iar toata noaptea am stat in ringul de dans, desi dimineata nu am mai putut de picioare si a trebuit sa-mi operez toate besicutele. Acum astept sa ma sune finii sa plecam la "ciorba de potroace", deci, daca cumva nu ajung la cununia Lizucai, e din cauza finilor mei, ca nu am cum sa-i las singuri, mai ales ca e undeva in afara iasiului cu destui km (o ora de mers cu masina).
V-am pupat pe toate si in mod deosebit o mireasa frumoasa, pe Dana, felicitari ca i-ai ales pe cei de la ONU, si eu i-am avut la nunta mea si sunt f faini. De altfel tot ei au fost si ieri cand am fost nasha mare :)

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

salut]
stie cineva unde as putea gasi tuburi cu confetti in is.
pls.
saptamana frumoasa

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

La preference.
www.preference.ro

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataAna spune:

Dana, ai fost o mireasa superba! Atat de bine te-a prins rochita, esti asa de diafana si distinsa... Casa de piatra si sa fiti fericiti!
In legatura cu preotul si prietena mea care a avut nunta acum un an si a trecut prin aceeasi experienta. Ea nici macar nu a mai raspuns la intrebarile prea explicite ale preotului pentru ca a ramas socata si nu putea sa-si revina.
O sa vedem noi cum il va spovedi preotul Andrei pe viitorul meu sot in engleza sau in spaniola. Cand i-am povestit sotiorului intai nu i-a venit sa creada si apoi i s-a parut chiar amuzant. Macar bine ca suntem in cunostinta de cauza si nu va mai fi un soc.
Mi-au placut mult si lumanarile nasilor. Tot de la Preference?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Dana, super poze! si inca odata CASA DE PIATRA!!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Lizuca dar tu nu pui nici o poza de la cununia civila? Eu sunt tare curioasa.

Liliana

Mergi la inceput