Nunta in Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 8
CataAna spune:
Buna tuturor fostelor sau viitoarelor mirese din Iasi!
Ma bucur mult ca v-am gasit. Am dat un search pe google pentru invitatii si am dat peste voi! Nici nu se putea mai bine!
Am citit ce ati scris pe acest forum si mi se pare totul atat de minunat, ca si cum ati fi o familie mare si fericita, cu bucurii si cu probleme, dar fericita.
Adevarul e ca nimic nu se compara cu bucuria de a fi mireasa. Acum im dau seama ce frumoasa ar fi viata daca am fi mereu la fel de bucuroase si entuziasmate ca atunci cand ne pregatim sa fim mirese!
Nunta mea va fi pe 7 Iulie 2007, in Iasi. Pana in momentul de fata nu am rezolvat decat cu biserica. Cununia religioasa va fi la Barboi, la 17:00. In rest, mai inspectez inca terenul si sa nu va suparati pe mine daca o sa va exasperez cu intrebari...
Va pup,
Cata
enderbaby spune:
Lil, ea a venit cam de vreo 2 luni, ca sa ma mai ajute cu pregatirile. Pentru cununie imi face o rochitza din doua bucati, am sa pun poze cu ea pe yahoo photos ca sa vezi.
Am sunat-o pe coafeza si am vbit cate ceva...acuma eu ma intreb...cu machiajul cum sa fac? Aveti ceva sfaturi?
Pupicei!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
kemsy spune:
Salut!Revin cu noi achizitii In primul rand, s-a intors viitorul meu sot din strainatate. Nici nu a ajuns bine ca deja am mai facut niste cumparaturi:pantofi, cercei si colier, manusi. Cam atat. El saracutul nu si-a luat nimicuta, dar rezolvam problema asta cat de curand. Stresul creste pe nesimtite si as vrea sa-mi mai rezolv cateva probleme, cum ar fi tortul, coafura si machiaj,lumanari si buchet (ca nasa a zis sa-mi aleg eu, si ea merge cu mine sa dam comanda, asa ca...). Asa ca spuneti-mi va rog ce stiti in legatura cu cele sus mentionate, si dati-mi si mie nr de telefon al coafezei (Oana parca?!)
Se aglomereaza petrecerile asa ca va urez distractii placute sau cautari cu succes (rochii, sala, biserica, etc)Astept raspunsurile voastre
Darria spune:
Lizuca: merita sa-ti iei silicoane. La nunta am si uitat de ele pana dimineata la dezbracat, atunci mi-am amintit, cand le-am vazut - deci sunt cat de poate de comode. Pastrare si folosinta: atata timp cat urmezi instructiunile poti sa le folosesti de cate ori doresti.
Cata: bun venit si felicitari pt. marele eveniment
Kemsey: tort recomand Select; coafura + machiaj -> Carmen Stil; floricele: iti vor spune fetele.
Spor la pregatiri miresici si bafta in tot ceea ce faceti pt. toate fetele.
Acusi aniversam un anisor de la casatorie si ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta, cand nici macar nu incepusem pregatirile pt. nunta, nici nu visam ca acum o sa avem o strumfita.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
lullabay spune:
Enderbaby cauta pe site-ul de la primaria iasi te directioneaza spre evidenta populatiei poate acolo te lamuresti..eu una nu stiu cum e cu cartea provizorie,pot sa iti spun doar ca mie mi-au dat buletinul in 10 zile..e prea mult?pasaportul poti sa il faci la urgenta de pe o zi pe alta...si-a facut sotul meu in mai anul asta a platit in plus un mil.
CataAna bine ai venit..."exaspereaza-ne" :))))cu intrebari ,ca de asta suntem aici sa ne ajutam!!Si ai facut un pas mare cu rezervarea bisericii..eu cu 4 luni inainte deabia am reusit sa o rezerv!
Kemsy eu la tort recomand Select sau Montecatini..foarte bune amandoua!!La coafor plus machiaj mai greu..eu le-am facut acasa.La flori Preferences.
Darria eu anul trecut pe vremea asta (mai precis pe 8 august)primeam un inel de logodna...nici nu mi-am inchipuit ca peste un an o sa fiu maritata si cu bebe in burtica....Doamne Doamne a grabit lucrurile!!
33+
enderbaby spune:
Ce liniste pe-aci.... nu se mai marita nimeni?
Pentru cine vrea sa vada cu ce ma imbrac la cununia civila va pun un link cu niste poze de amatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=c29dre2&.src=ph
Rochitza mi-a facut-o mama.... sper ca nu mai exista o superstitie care sa spuna ca nici rochia de cununia civila nu poa s-o faca mama miresei .
Va pup si mai spuneti si voi ce mai faceti pt nunti ca sa mai invatz si eu cate ceva.
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
Darria spune:
Buna dimineata fetelor.
Lula, asa este cand planurile sunt facute acolo sus iar de data aceasta este ceva incomparabil
Da Lizuca, cam slaba miscarea pe la miresici, "babele" erau mai active anul trecut Uite si acum o "baba"(adica eu) care are un ingeras mic si nu mai are ce cauta pe aici tot intru mai des decat voi
Sa porti rochitica fericita, mama ta are talent, sa iti faca cat mai multe rochitele frumusele
nushulica spune:
lizuca super faina rochitza ta mama ta chiar are talent
azi avem zi de lenevealaasa ca sigur eu stau mai mult pe forum
INGRID
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Gata s-a terminat totul. M-am intors acasa in Italia. Am pus poze. Nu toate. Doar de la sedinta foto. Pe parcurs voi mai pune.
Deci, ramasesem la faza ca-mi pare rau ca am facut cununia la Barboi pentru ca nu mi-au placut preotii. La spevedanie. De fapt, de acolo mi s-a pus pata pe ei........cum se spune asa mai din popor. Deci, am fost la preotul al mai in varsta cu barba. si mi-a pus 2 intrebari atat de socante ca mi-au trebuit 3 zile sa-mi revin. Prima.......da era normal s-o faca dar nu cu aceste cuvinte: Ai curvarit? Care mie una mi se pare prea nesimtita intrebarea asta. Putea sa intrebe: Ai pacatuit trupeste? E si mai educativa. A doua ntrebare care dupa mine nu-si avea rostul, odata ce am spus ca am pacatuit trupeste............e clar ca ca ai facut prostii, nu?? Intrebarea domunului PREOT a fost: Ai facut sex anal si oral??
Spuneti-mi fetelor daca isi avea rostul aceasta intrebare si daca ati mai auzit asa ceva. Eu una am ramas masca a aceasta intrebare. Pe urma, la slujba religioasa......cand a trebuit sa incepem sa ne invartim cu totii in jurul mesei........eu ma chinuiam sa-mi tin trena de la rochie. Preotul tanar zice: pai cu atatea frumuseti de d-re de onoare, de ce nu le zici sa te ajute? Eu de unde d-zeu sa stiu ca mai poate fi si altcineva lipit de noi? Si preotul batran de colo: lasa-i daca nu stiu sa se organizeze....e nunta lor, nu? Pai asa exemplu dai tu ca preot??? Ma intrebi daca am rica pe cineva, daca barfesc, etc...........si tu faci comentarii de genul asta. Cand a trebuit sa-mi ia coroana aia de pe cap, cica si nasa trebuie sa puna mana pe coroana in acelasi timp cu preotul. Nasa mea nu avea de unde stie acest lucru si normal ca nu a pus mana. _Si preotul s-a rastit la ea, ca pune mana pa coroana s-o ridicam. Ce mai n asa saraca a fost bulversata.
Acum va las si revin.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Darria spune:
Dana: unde ai pus pozele? ca eu nu le vad.
Da, cam dificili preoti, poate or fi fost in toane rele in acea zi ca sunt si ei oameni dar oricum nu au nici o scuza iar datoria lor era sa va spuna ce tb. sa faceti.
Spoveditul pt. casatorie nu in asta consta ci tb. sa marturisesti(pe langa altele) daca ai ceva pe suflet care ar afecta viitoarea casatorie.
Bine ca sunteti voi sanatosi si fericiti, restul nu mai conteaza, a trecut.