Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si mie mi s-o parut scumpa Mihaela, m-am intalnit cu ea inainte de nunta si mi-a propus niste preturi, ne intelesem cumva, apoi m-a sunat si le-a marit ca a zis ca s-a scumpit nu stiu ce ... si nu mi-a placut faza, mai ales ca eram in sesiune si nu prea aveam timp sa umblu din nou dupa flori. Intr-un final le-am facut la ikebana, nu au fost ieftine, nici scumpe nu mi s-o parut. In plus au tinut excelent de bine. Buchetul si acum il are fina mea, e ofilit, dar arata super. Nu regret banutii dati pt flori. In piept am avut flori naturale care au rezistat super super. Am inteles ca le-au tratat putin.
In rest, eu ma pregatesc de nashit sapt asta si apoi poate dispar din peisaj pana la mare ... dar nu-s inca sigura.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da...din pacate am sunat si eu la mihaela pentru lumanarile de nasi si buchete al meu si al finei si mi-a cerut multnu ma asteptam
mi-a zis lumanarile 4mil si buchetele 2.5
mi se pare cam mult si oricum la cate cheltuieli avem chiar nu dau atatia bani

spuneti-mi acum voi unde sa le fac pe unde stiti mai moka?

INGRID

Mergi la inceput

Fina mea si-a dat deja comanda la Ikebana, acolo mi le-am facut si eu. In februarie buchetul meu (nasha nu a avut) + lumanarile m-au costat 4 mil. Si mi s-o parut frumusele, nu?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Unde e magazinul asta Ikebana? Si preturile cum sunt?

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Leah: floraria Ikebana este langa piata Dimitrov(Eminescu). Preturile la aranjamente nu le stiu, am luat uneori floricele de acolo. Unele preturi sunt la fel iar altele un pic mai mari decat la florarese in piata.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Scuze ca insist ...
Am o rugaminte la fetele care au depus de curand actele la starea civila :
Unde se platesc taxele? Si cum ajungi acolo.
Le-ati platit in aceeasai zi sau cu o zi, 2 inainte de depunerea actelor?Mersi!
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cristina, taxele se platesc in acelasi loc ca si anul trecut:
- taxa pt. casatorie(aia de 600.000 anul trecut, acum parca e 650.000) la finantele locale - in spate la primarie, pe bulevardul Stefan cel Mare, vis-a-vis de Sf. Paraschiva e un parc(langa parc).
- taxa pt. copacel: la RAJAC -> Sos. Nationala: pe langa Bahlui, in Cantemir. Din Podu Ros pana acolo ai aproximativ 1 km.
- restul taxelor nu stiu unde se paltesc, anul trecut astea erau. Acum parca mai e ceva cu drepturile de autor la muzica.

Poti sa le platesti oricand(si cu o luna inainte sau in ziua depunerii actelor), nu are importanta, la depunerea actelor ai chitantele cu tine.

Editare: uite ca spune Lula aici ce tb. facut:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77766&whichpage=17

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cristina in afara de ce a zis darria mai trebe platit taxa pe compozitori sau nu stiu cum se cheama e 180.000 si se plateste la bcr (stiu sigur ca a platit sora mea acu max 2 saptamani)

apropo azi se marita sor-mea

INGRID

Mergi la inceput

Salutare,
Taxele ce tb platite pt civil sunt afisate aici : http://www.primaria-iasi.ro/dlep/
Nusha, cum adik azi se marita sora ta? Are cununia civila? Nunta nu face?
Eu tot cu nashitul ... treburi, rochie, flori, etc. Agitatie.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Asadar, buna ziua!

Multumesc tuturor pentru urari. Am dat PM. NUSHA iti multumesc si tie mult de tot. CRYSS imi cer scuze ca nu ti-am raspuns. Sper ca ma intelegi ca si 5 minute pentru mine erau o zi. Cum ti-a scris si Darria.....trebuie sa platesti acele 2 taxe. Diferenta e ca eu nu am platit 650 mii ci 1.760.000 lei pentru ca am facut nunta duminica. Si cum zicea si Nusha trebuie platita si taxa compozitorilor la BCR. Eu am platit langa Materna pe St. cel Mare. Pe urma cu toate taxele astea.........cu certificatul medical valabil 24 de ore..........cu copii de pe buletinele voastre plus buletinele martorilor. Sa aveti la voi si certificatele de nastere.........hmmm parca si copii la ele.........iaca nu mai tin minte...........revin cu un raspuns. Trebuie insa sa te inarmezi cu rabdare si putere. Ca e ca pe vremea lui Ceasca. La deschidere se imbulzesc, nu tin cont ca erai inainte, stau lipiti de tine......miros ca intr-o cusca de caine...........e GROAZNIC!!.....cam atat.

Deci.....sa incep sa va povestesc cum a inceput ziua nuntii: m-am trezit la 5,20. La 6,00 a venit coafeza( de altfel tin sa precizez ca e o fata extraordinara, si ca Lili multumesc pentru ca mi-ai recomandat-o). Pana la 8,15 m-a coafat. La 9,00 am inceput machiajul. A machiat frumos....doar ca a machiat si pe sora mea si pe cumnata mea si a luat acelasi pret si mi s-a parut cam mult..........adica nu a fost o diferenta intre machiajul miresei si celalalt. La 10,00 cam asa ceva eram deja aranjata. M-am imbracat si la 10,30 am plecat spre starea civila. Aici vreau sa va spun ca am ramas extrem de surprinsa de lumea care mi-a venit. Am primit atatea flori ca nu reuseam sa le tin. Si acum am 2 galeti pline ochi de flori. A 11,00 ne-au chemat inauntru. A inceput tipa aia imediat cu intrebarile: cetatene X nesilit de nimeni etc..... ce mai in 5 minute eram luati. Dar vreau sa va spun ca tipa de acolo extrem de draguta , dar cand a inceput sa ne vorbeasca putin de codul casatoriei , etc, ne privea atat de insistent in ochi de parca imi facea radiografie. Bun....am iesit sub podul de flori care l-au facut invitatii......a fost frumos pana cand........................ei da..........a fost si un incident. A venit o tigancusa de asta , a aruncat apa si a inceput ea cu vrajeala ca sa fiti fericit, etc......Alin al meu..........a bagat mana in buzunar sa scoata un ban la tiganca ......si a scos un sul de 1 leu noi. Vreau sa va spun ca in acel moment...........tiganca l-a prins pe Alin de mana si a dat sa-l muste ca sa-i fure banii. Atunci cel de la filmari a smuls-o de acolo........s-au impins..........si atunci tocmai trecea o masina pe acolo si l-a cam luat pe cameraman. Atat ce m-am mai speriat nu va pot spune. El cameramanul a zis ca a atins rcsacul care-l avea pe spate.........dar cine stie....Ma rog..........de aici ne-am dus in parculetul ala de langa cladire......am servit ceva si pe urma ne-am indreptat spre casa. La 2,00 am inceput sa ma imbarc in rochie. La 2,300 am inceput gatitul. Si pe la 3,00 am iesit din casa sa plecam spre sedinta foto. Am plecat la sera in botanica. Un cald infernal a fost afara. In sera nici nu mai zic. Curgea apa de pe mine. Deja eram rupta de oboseala. Picioarele nu mi le mai simteam. Poate era mai bine sa-mi fi luat papuci cu talpa joasa la sedinta asa nu-mi mai nenoroceam picioarele. Am facut poze splendide. Fotograful un profesionist desavarsit. M-am simtit in largul meu la pozat si e un tip tare lipicios. Ce mai..........de treaba tare. Deci sedinta a durat pana la 16,45 cand am plecat in tromba sa ajungem la biserica. Ajunsi aici.........emotiile cresteau dar si parerea de rau ca am facut cununia religioasa la Barboi.

Fetelor, revin....ma scuzati dar au venit nasii.............revin.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput