Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Multumesc mult de numerele de tel, fara voi nu stiu ce m-as face .

Va anunt ce rezolv si cu florile cand o sa sun.

Pupici!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Enderbaby,
Tantea de care vb Nushulica si-a deschis in parteneriat o florarie in Galata.
Imediat cum treci de Spitalul de Recuperare mergand inspre Piata Alexandru ...e la strada mare pe stanga, la intersectie cu o biserica in constructie.
Mihaela si fina ei, asociata sunt f de treaba si lucreaza superb(mi-au trimis niste poze).
Din pacate eu am fost fraieruta si nu am sa colaborez cu ele pt nunta, dar cred ca fac lumanarea de botez(botez un bebe) si buchetul de civila acolo.

Apropo fetelor, pe 17 iulie la 5 dimineata s-a nascut finutul meu grasunel si frumos foc.
S-a nascut intr-o luni dimineata cand pleaca lumea la servici, la fel ca nasul lui, adica viitorul meu sot.
Ce sa mai zicem ca il cheama tot ca pe nas ...adica ... Cristian
Eu deja am facut o mare parte din cumparaturi pt bebe: costumase,salopete, un costum pt iarna mai gros si prosopele din alea cu colt sa il scot din apa.
1.As vrea sa va intreb daca pot folosi un prosopel din ala de bebe in loc de crisma cand il scoate din apa .
2. Oare ar tb sa spal hainutele de botez? Ma gandesc ca au chimicale pe ele pt culoare si daca se irita bebe. as spala si prosoapele .
Oare ce sa fac?

Pup,
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cristina: nu poti folosi prosopelele in locul crismei. Gasesti crisma la fel ca prosopelul, cu coltisor pt. capusor si cu danteluta pe margine.
Da, hainutele si prosoapele(si crisma, totul) tb. spalate de doua ori cu detergent si clatite de ft. multe ori. Apoi puse la balsam si clatite iarasi. Uscate si calcate. Altfel exista riscul ca pielea bebelusului sa se irite.
Sa va fie sanatos finutul.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutari!
cristina nu stiam ca mihaela si-a deschis florarie in galata...ma bucur pentru ea

DARRIA LA MULTI ANI!!!sa fii sanatoasa si fericita iar bebitza sa-ti aduca numai bucurii!!!
si un buchet mare de floricele pentru tine
[floare]

Mergi la inceput

Nusha: multumesc frumos
Iti doresc multa sanatate si cat mai curand un bebelus sanatos, al tau, stiu ca asta iti doresti cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Criss sa va traiasca finutul sa fie sanatos si voinic!!!
Apropos de crisma eu cand am botezat am gasit crisma tare frumoasa si molcuta ca un prosopel..dar nu la Iasi ci la Botosani..de acolo i-am luat cea mai mare parte a hainutelor si au fost tare frumoase si mai ieftine decat ce vazusem in Iasi.Eu nu le-am spalat decat o data la 90 de grade fara balsam si le-am clatit de doua ori (am intrebat mamica baietelului inainte daca vrea un anumit detergent si cum sa le spal..si am urmat indicatiile ei...ca doar era comoara ei si am facut exact cum a vrut ea).
Nusha in Nicolina 1 la flori...am auzit mesterii care imi lucrau in balcon vorbind de mireasa si am iesit si eu repede sa o vad..suntem vecine?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aproape vecine lulla eu stau un pic mai incolo la bariera din nicolina dar pe acolo pe unde stai tu stau finii nostri si vin destul de des ca fac 3min pana acolo

o saptamana frumoasa si racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetele, aveti poze cu buchete facute de Mihaela ! Vine un botez in familie si suntem si noi in cautate de florarese care sa ne faca ce vrem noi si la un pret rezonabil!Cum vi se pare ca pret 1 lumanare de botez la 1 000 000 lei? Mie mi s-a parut multisor!

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Oana: e cam mult 1 mil o lumanare de botez sau poate sunt eu zgarcita.
Acum depinde si ce iti pune pe ea dar oricat ar fi, acum vara florile sunt mai ieftine.
Lumanarea in sine e intre 75.000 - 100.000 depinde de unde e cumparata.
Mergi in piata la dimitrov si gasesti la florarese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Preturile is un pic maricele la Mihaela, insa pune mai multe flori ...parca 9 nu mai stiu si ies frumusele.
Upsss ...1 mil .... chiar ca e mult

Cred ca ii poti cere sa o faca cu mai putine flori, apoi depinde si de flori.
Eu cu 2.8 mil am buchet complet de nunta la Prefgerence cu 2 lumanari si buchet din 7 trandafiri, gipofilia etc .E posibil sa mai vreau cateva orhidee intercalate.

Spune-mi daca reusesti sa faci un buchet mai ieftin la MIhaela ca sa fiu si eu in tema, ca altfel mi-l fac tot la Preference si pt botez.

Am o rugaminte la fetele care au depus de curand actele la starea civila :
Unde se platesc taxele? Si cum ajungi acolo.
Le-ati platit in aceeasai zi sau cu o zi, 2 inainte de depunerea actelor?
Mersi!
Cris

Mergi la inceput