Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Faine poze, Oana!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

Buna si merci tuturor pentru urari.

Irina ti-as putea recomanda formatia care a cantat la nunta mea. A fost super. Este lucrul cu care mi-am batut capul cel mai putin si a iesit si cel mai bine.
Ei din cate stiu nu prea canta manele, insa au un repertoriu bogat si cu muzica pentru toate gusturile.
Daca esti interesata scrie-mi pe adresa de email si iti trimit nr de tel. de la seful formatiei.

pupice, elenaaida

Mergi la inceput

Daca mai ai nevoie de numere de tel, iti pot da si nr formatiei mele. Am fost f multumita de ei cu exceptia unei chestii. Mi-au cantat toata noaptea, inclusiv cand lumea manca. Eu nici nu am mai ajuns la masa sa mananc ceva din aceasta cauza s-a dansat mereu. Si au cantat frumos si diversificat, mi-au tinut sala sus. Cu o singura chestie nu m-am inteles cu ei, eu tb sa predau rest dimineata la 5, dar aveam mai bine de 100 oameni in sala. Eu am spus: hai sa facem momentul cu buchetul, etc sa inteleaga lumea ca asta e, s-a incheiat nunta. Dar ei nu au fost de acord, au spus ca nu pot da lumea afara din sala ... Din aceste motive n-am mai avut aruncat de buchet trecand peste acest incident, in rest m-am inteles extraordinar, au facut atmosfera, tot ce a trebuit, Lizuca poate confirma.
In rest, pe unde umblati foste sau viit miresici?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare! si eu prin zona dar cu foarte multa treaba si nu mai apuc sa scriu ...ne pregatim pentru nunta de sambata ..de fapt sunt toate pregatite vineri merg la "infrumusetare" si sambata la coafor dupa civila...sper sa fie vreme frumoasa sa putem face niste poze in botanica

INGRID

Mergi la inceput

Sa dea Domnul sa aveti vreme faina Nusha! Iti dai seama ca abia astept sa vad poze si sa te vad nasha. N-ai emotii? Ca eu am avut, chiar mai rau ca atunci cand am fost mireasa.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Salutare miresici,

Eu cu pregatirile stau binisor din pt meu de vedere. Pe mire l-am imbracat, eu is imbracata si am si pantofiori i-am luat din Bucuresti ca in iasi e slaba oferta la pantofi crem.
Am si ciorapei dintr-aia care se lipesc luati din metro acu vreo 2 luni pe care am dat 33 ron si sunt un fel de crem cafea cu lapte.
Am si jartiera cu bleu pe care am luat-o de la varul meu care a prins-o la o nunta acu vreo 3 sapt(cica e din america jartica ).
Mama si cu nasa si cu mine am facut 90 de marturii si mai am eu de facut vreo 10 ca ele sunt in Bucuresti momentan, am sa pun o poza mai incolo cu marturica. Si azi am inceput sa fac casutza de bani, am facut(imbracat) acoperisul partial si am facut cutia dar trebuie sa cumpar imbracamintea cutiei ca n-am gasit inca ce-mi trebuie, dupa ce o termin ii fac poza si v-o arat si pe ea.

Intr-una din zilele astea ma duc sa fac comanda la carduri de masa(din alea cu plic), daca stiti un loc de unde le iau mai ieftin de 12 mii cum e la hala va rog sa-mi spuneti.

Cam atat momentan...

Va pup!

Mergi la inceput

Poti sa incerci sa-ti faci tu cardurile de masa, daca ai timp. Noi am fost in criza de timp :), dar daca listezi la PIM pe carton si faci un calcul cred ca iese ceva ceva...

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Mersi mult Lili!
Nusha sper sa ai parte de o seara frumoasa ca nasa, ca acu am vazut ca a inceput sa ploua....

Oana

Mergi la inceput

Pana sambata mai este, poate isi revine vremea, sa tinem cu Nusha!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna viitoare (foste) miresici!

Stiti ce mi-a trecut prin cap pt nunta mea de la anul? In loc de artificii la dansul mirilor, o sa iau o masina de facut baloane de sapun: e o chestie pe care o bagi in priza si are un lichid special din care face automat sute de baloane de sapun. Ce parere aveti? Mi s-a parut asa dulce si romantic....Acum astept oferta de la firma asta ca sa stiu cat costa masina si daca merita investitia, ca pe net m-am uitat si gasesti de la 20 USD pana la 300 USD depinde cat de complicata o vrei...In afara de dansul mirilor, mai pot sa o mai pun si dupa aia, la dansuri romantice de exemplu...
Voi ce parere aveti? A avut/vazut vreuna din voi asa ceva?
Eu am dat intamplator peste un pliant de la o firma de jucarii, care avea la vanzare si diverse dispozitive de facut baloane, si mi s-a parut un semn....ca eu chiar vroiam altceva decat artificii...

Leah

Mergi la inceput