Nunta in Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
fetelor va multumesc frumos ca va rugati sa am vreme frumoasa
lili nu am emotii deloc adik inca poate nu-mi dau seama de ce o sa urmeze...singurele emotii le am cand ma gandesc ca poate nu ma voi descurca cu toate indatoririle mele :sa rup turta miresei deasupra capului sa-i pun voalul sa i-l scot...la asta am emotii si sincer abia astept slujba de la biserica ca la noi tare mult mi-a placut...in rest distractie mare si atat
leah nu stiu ce sa-ti zic cu masina de facut baloane ma gandesc ca se face apa pe jos acu depinde si cat de multe faci...nu stiu ca nu am vazut masina din aia pana acum
INGRID
Darria spune:
Buna seara.
Nushulica: distractie placuta si sa fiti sanatosi cu totii
Cristina si Liza: sa aveti nunta ce o doriti, sa fiti mai fericite si tot ce doriti sa se indeplineasca
Distractie placuta
Leah: daca iti place poti sa faci cum doresti, nu e obligatoriu sa ramai in tipare.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
lgireada spune:
Leah mie mi se pare o idee super. E traznita, exact cum imi place mie. Chiar as fi super curioasa sa vad cum iese asa ceva, oricum trebuie sa ai in vedere ca efectul sa fie cel scontat de tine, ai nevoie de ceva baloane, nu doar unu' doua :)
Nusha io astept poze de acum ... sa ai petrecere frumoasa si sa fii cea mai tare nasha!
Darria de mult nu ai mai intrat pe la noi! Ce face bb-lina? Tu ce mai faci?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
oana8188 spune:
Leah, e super faina ideea. Acum vreo 2 ani era o firma din Bucuresti care vindea tot felul de dispozitive de facut baloane. Imi scapa acuma numele firmei. Erau super misto. Si aveau si masina de aia de facut baloane. Era acum 2 ani vreo 3 milioane una.
Daca imi aduc aminte cum se numeste firma iti spun.
Oana
speranta78 spune:
buna fetelor! Am cam lipsit de pe aici. Pe langa nunta care se apropie vertiginos si imi da din ce in ce mai multe emotii mai am si de invatat pt un examen in noiembrie.
Enderbaby: Eu am dat comanda de plicuri la Mall cu 10 000 bucata.
Oana, unde ai fost in Turcia? Cum a fost? Da-mi detalii,te rog, pt ca vrem sa plecam in luna de miere la kusadasi, la hotel Ephesia sau Egeria Beach la Route si orice detalii legate de preturi (apropos, se folosesc euro sau trebuie sa schimbi bani si sa ai lire turcesti?), taxe prin statiuni, autostrazi etc mi-ar fi de folos.
In rest...incep sa visez noaptea ca nu-mi iese nunta. Cam asta e. Va pup.
danangie spune:
Buna si de la mine,
Am pus poze din luna de miere. Albumul " Sardegna".
NUSHA distractie placuta si sa aveti vreme frumoasa.
LEAH ideea e tare faina. Dupa mine: pune-o in practica numai daca ai mocheta pe jos la restaurant......ca daca ai marmura sau parchet......pe urma se aluneca. Si se va strica totul. Trebuie sa ai ceva ca mocheta.
CRYSS multa sanatate , casa de piatra, si sa ai o vreme frumoasa, distractie placuta, si ZAMBESTE tot timpul. Chiar daca esti suparata, obosita, etc..........pentru ca ai sa vezi ca la urma trec toate greutatile si va fi frumos.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
Scuze... LIZA303 distractie placuta si tie. CASA DE PIATRA , si numai bine.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
lgireada spune:
Cristina casa de piatra sa ai si tot ce-ti doresti tu, o viata noua frumoasa si plina de iubire.
Dana cu ce fel de alcool ai facut tu cercul ala de foc? Am incercat si eu sa fac la o nunta, dar am avut flacara albastra si nu a iesit deloc in poze
In concluzie, acum daca mi-as mai face odata nunta as sti ce anume sa fac ... si as face toate nebuniile: porumbei, cerc de foc, artificii, baloane de sapun, etc. Dar pastrez ideile in suflet ca pe o comoara, caci le-am trait impreuna cu voi, scumpe miresici din Iasi. O pt toate!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Leah spune:
Buna!
Mai am o idee traznita si cu cine s-o impartasesc daca nu cu voi ?!
Mi-a trimis cineva o poza super cu miri pt pus pe tort facuti din baloane (stiti baloane din alea speciale din care fac clovnii animale si alte chestii) care aratau absolut bestial! Nu mi-a venit sa cred ce amuzanti si deosebiti erau!
Stiti pe cineva care face chestii din baloane in Iasi sa vad daca face asa ceva?
Puteti vedea poza aici: [URL=http://community.webshots.com/photo/2317358830050115041bkQwEA][/URL]