Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 4
linusa spune:
Fetelor, ajung si eu peste trei saptamani in Cluj, la socrii. As vrea sa-mi cos niste fete de masa faine. Ce magazine de materiale au mai ramas/aparut prin Cluj? Multam fain.
mariana tache spune:
Raluca, bine ai revenit! te scuzam, ca se intampla la oricine! ; cum au fost interpretate rezultatele?
Stanca, eu cred ca ii raspundeam "nu stiu; nu-i putem auzi". Ce-ati facut azi?
Eu tot euforica...
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana multumesc de raspuns.
Am fost azi in oras la cumparaturi .
Linusa sunt multe magazine de materiale in Cluj.E unul la Central si sunt vre-o 2 pe Eroilor ,careva spre piata M.Viteazu.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
si ce ati cumparat?
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
ioii ce lipsa de activitate!
eu am petrecut ieri o zi cu fie-mea si am facut tot felul de nebunele, a fost tare fain.acuma mai am liber si azi si ma duc sa dau o geana prin magazine!
m-am mai linistit , dupa cateva nopti nedormite de stress se pare ca situatia se clarifica la firma lui Mihai si e de bine.s-ar putea chiar sa ne gandim la un mini concediu undeva...
Roxa cum e Serban?de unde aluat oare rubeola?voi ati avut?
ce mai stiti de svety?eu nu am telefonul ei ca as suna-o...
va pup dragelor
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
svety spune:
Mi-a fost un dor enorm de voi. Nu se instala netu.Sa stiti ca suntem bine. Dani umbla dar mi-e frica sa-l las sa nu cada .
Io am instalat netu. Ca nimeni nu reusea. IO .
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
livia spune:
Fetele as vrea sa cumpar un apartament cu 3 camere in Cluj(intr-o zona bunicica).Puteti sa ma ajutati cu niste preturi informative?
multumesc mult de tot!
ps:apartamentul sa fie fara imbunatatiri si etaj inferior...
livia spune:
fetele imi place zona Grigorescu...Aveti idee cat costa acolo un apartament decomandat cu 4 camere?(m-am decis pana la urma la 4!)
puuup!