Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mda, Luca e racit cobza... ii curge nasul si nu poate respira! Am comis-o! Abia astept sa vina dr. sa il vada si sa ii dea ceva! As vrea sa ii dau si ceva de intarirea sistemului imunitar, voi stiti ceva despre asta? Ma dispera... e la a 20 -a rinita si are doar 10 luni si jumatate!

Si acum o veste mare... LUME, LUME INCEPAND DE AZI, 17.07.2006 LUCA MERGE SINGUREL!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Vaiiiii, ce-am lucrat! Scuze, fara intentie!

Ce vreme naspa...! De maine e super pana vineri, uitati-va pe vremea.com! Sau ne fenteaza si astia? Io sper ca nu ca am inghetat azi!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

tuturor!

Romana, asta e, ai grija in continuare, da-i vitamine puiului si va dorim multa sanatate! elicitari pentru reusita cu umblatul singurel

Mariana, ce sa zic, bubele nu par cu lichid si nu se scarpina. Azi am fost la medic fiindca Serban a fost mai aoatic si marait...pediatra a spus ca mai mult ca sigur e rubeola si are un pic de rosu in gat...ne-a recomandat si antibiotic dar stii ca noi nu luam asa ceva...luam insa vitamine, treaca de la noi si nu-i mai zicem si la nenea homeopatu' sa nu zica tanti doctor ca suntem fanatici abia dati jos din pom!

Cristiana, bravos, astea da vesti bune. Mai ce ma bucur ca te-ai distrat asa de bine! Vreau poze cu rochita cu buline, presupun ca ai fost cu ea, nu?

restul bebelushelor? la atac!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara!
Am venit la dans!
Weekenul asta l-am petrecut alaturi da sotior(daca va amintiti ...e plecat la Bucuresti),am profitat din plin de prezenta luiSmbata am iesit sa mancam ceva,nu am rezervat din timp nimic asa ca am cutreierat cateva locale pana am gasit ceva...intr-un final ne-am oprit la Napoli C unde am mancat o salata si un sfert din mancarica de vinete.Pe urma am mers sa bem ceva la un local care am inteles ca este nou deschis .Tre sa mergeti ca-i fain de tot,este in Gruia ,se numeste Panoramic .
Acum sa va mai spun ce am mai descoperit nou(pt fetele din Manastur ,si nu numai):la Big s-a deschis un loc de joaca pt copii ,la ultimul etaj,mergi la cumparauri si poti sa-ti lasi puiutul la joaca,acelasi lucru ca la Ambient.
Azi l-am vazut pe frumosul Simon...[b]Mariana ai niste flacai...sa-ti traiasca!
Sa va spun ceva si despre mea!E o adevarata maimutica in sensul ca iiplace sa se catere peste tot,nu demult a inceput sa repete si sa memoreze(doar ce-i place ei)cuvinte.E o scumpa cum stalceste cuvintele.Ii place sa stea cu buni iar uneori nici nu ma baga in seama cand ma intorc,ceea ce ma bucura caci intr-o vreme era tare mamoasa.
Sanatate prichindeilor bolnaviori!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Am fugit repede deoarece m-a solicitat maimutica!
Nana Sim tinem pumnii ,atat la licitatie cat si pt finisarea cat mai rapida a casei!
Carrie ce lucruri frumoase ne povestesti!
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ola! sunt prastie de somn si am venit sa va urez noapte buna...

mi-e dor si mie de rigattoni pasticiati aia sau melanzane cu vinete, asa-zisele mancarici de vinete

gagici, gata, am fugit la ... slaba miscare, soro, hai scoate topicu' din ciocolata

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara! Eu sunt f bine dispusa, chiar euforica, asa ca nu sunt in stare sa va scriu ceva inteligent.

...vorbim maine!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Soro, suntem mortale... una somnoroasa, una euforica...

Creola, ah despre ce lucruri sfinte vorbesti...melanzane cu vinete

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata (dar sa stiti ca ne-am trezit ceva mai devreme...)

Azi mergem la dr. cu rez., afara in parc s-o obosesc nitzel (sau pe mine??!!??) apoi venim si tragem un pui de somn amandoua... ca eu tare ma simt obosita...
V-am citit, dar kef de scris nu prea am avut. (mi se iarta??!!??)

Va pupam pe toate si va dorim o zi superba

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce bine ca s-a mai incalzit afara!

Azi am gatit o cioritza si ciolan cu ceva(inca nu stiu ce) si in plus avem porumb fiert.

Am o intrebare : maerg cu Razvan pe strada si 2 indivizi discuta.El ma intreaba " mami ce vorbesc aia?".Prima data cand a facut asta am zambit si i-am zic ca nu e frumos ce face.Acum face tot timpul asta.Cum ar trebui sa procedez?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput