Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi pe la 6.30 cred ca venim la Calvaria (ca poate trebuie sa merg si eu la noi la apartament si atunci nu ies decat mai tarziu, pe la 7-8). Ne vedem!

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Multumim Stanca de urare!

Cris, i-am luat calut. Ii place tare mult si a invatat sa descalece. Bine ca are si roti. O sa se plimbe prin casa. Multam de cantece!

Eu am devenit o ferventa comandatoare de carti prin net si azi am primit Memoriile unei gheise. Urmeaza Soareci si Oameni si Iarna vrajbei noastre. Cartile mele de capatai.

Cineva bate covorul si-mi vine sa-i dau in cap cu o punga de apa.

Sunt intrigata: fata prietenei mele, tot Dani care are aproape 1 an, iar are rosu-n gat si iar i-au dat antibiotice. Si nici nu stie daca e viral, bacter. sau pur si simplu s-a iritat. Ca nu are febra, nu tuseste. Sa mor nu alta. Si toti sunt impotriva ecoflorinei.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Iata-ne si pe noi!..... adica pe mine.
Am fost la bunici in MM, acum cateva ore am venit. Alex a ramas (am plans tot drumul pana la Cluj; ma simt o mama denaturata!!!!!!!!!!), fiindca noi merem maine in Grecia.

La Multi Ani, Dani!!!!!!!!!
Sa ai o viata plina de fericire! .....(sa stii ca ne- am gandit de ziua ta la tine!!!!! fffff serios).

Fetele manashturence, ce fain ca, in sfarsit va intalniti! Abia astept sa vina Alex la Cluj (peste vreo 12-13 zile) si sa ne vedem.

Fug la cumparaturi si facut bagaje!

Pusilici!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara!
Corinabine ai revenit pe forum !Din cate vad maine va luati din nou zborul spre Grecia,va doresc vacanta frumoasa !
La intalnire am fost doar eu si Codruta.(de pe forum )
Codruta pe mamica Elizei nu mi-am permis sa ti-o prezint deoarece nici eu nu o cunosteam,s-a asezat langa noi si am schimbat 2-3 vorbe.La inceput ma gandeam ca poate e vreo mamica care ne citeste dar nu a zis nimic referitor la topicul clujencelor.
Noi am mai ramas pana pe la 20 dupa care ne-a oprit si la parculetul nou amenajat.Abia am luat-o de acolo ,a inceput fata mea sa faca niste crize cand nu i se face pe plac si nu stiu cum sa mai procedez.Oare e prea mica pt colt,voi ce ziceti?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt franta! Reintalnirea cu Stefan a fost minunata dar ffff obositoare. Flacaul meu nu a dormit deloc toata ziua asa ca pe final a fost de cosmar; la noi a fost ca la nebuni; fiecare aveam cate o boaga lipsa; nu ne mai intelegeam om cu persoana.
I-am zis lui maica-mea ca nu-l mai las pe Stefan singur in MM; ori ia pachetul complet, ori nu pleaca nici unul.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, bubele pot fi si de la amoxicilina, rezist sa nu zic vreo 2 de amoxicilina dar si e la caldura sau de la vreun fruct orice poate ca a mancat copilul. Da-i sa bea multa apa sa se curete si mai vezi tu...

Gagici, va las ca nu am chef azi...

Cristiana, nu s-a intamplat nimic deosebit, la mine e boala cronica (ca e - coli ala), iar acu sunt iar in criza criza continua. Daca -mi tineti pumnii poate va dau vesti bune de la job in zilele ce urmeaza, dar tre' sa-i tineti tare ca poate nu iese

R-b

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

noi am iesit azi la calvaria de la 8 numai, ca am avut treaba si oricum mi se parea prea cald pana atunci sa ies cu piciul,chiar daca nu avem aer conditionat in casa am cam 26 grade ceea ce e muuuuultttt mai bine decat afara.

poate data viitoare...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus gagicele,
Vad ca va plimbarinti,concedii ,chestii...noi bagam somn la greu ziua ca noapte mancam de 2 ori,facem caca,ne maraim si mamaaaaaaaaa,ca nicicum nu pot dormi si io ..
Arleena z-mi si mie ca esti mai in tema,bebe al tau de cate ori vrea titi pe zi si nopate?
Ca al meu ar sta cu ea tot in gura.Tot zic ca nu se satura,domnezo stie ca asta e tema zilnica....papa sau nu destul..
Azi avem 3 saptamani...,va pup de la mine de la Manastur,Monica
Cristian 21 zile si Daniel 4,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Arleena, la ora 7 e deja bine pe afara. Poate e mai cald decat in casa, dar adie vantul si e mult mai respirabil aerul afara, decat cel din casa, mai ales la umbra e super bine. Noi iesim pe la 18.30.
Creola, si eu ma gandeam ca poate e o mamica de pe forum. Poate data viitoare avem si noi rabdare sa stam mai mult (data viitoare poate merge singura ). Ieri i-am si cumparat o lopatica si o grebla.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata girlz, sunt f mandra sotul meu a dat interviu in Ziarul Financiar!daca-l aveti cel de azi la pag 6 daca nu cine vrea sa-mi impartaseasca bucuria il trimit scanat pe mail.

Roxa, stii ca si eu am suferit mult cu e-coli, ia o luna UROVAXON 2/zi, e ff bun.e un vaccin oral.

mai vin mai incolo.

numi-ati dat nici un feed back legat de o posibila intalnire azi asa ca banuiesc ca pas.ramane pe data viitoare

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput