Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 14
mariana tache spune:
Bun! Acum ca mi-am facut simtita prezenta, sa trecem la scris.
Creola, termin epistola si ma duc sa va vad pozele; Corina e inca in MM; in weekend se intorc fara Alex caci ei o purced in concediu in Grecia. Asa ca nu o vedem in curand pe fina-mea prin zona.
Roxana, io pun pe tine ca sa-ti revii! Ce vrei sa-ti zic eu de Simon? zii tu de Serban ; o sa pun imediat cateva poze cu Simon ca sa ma scutesc de povesti.
Vesti:
1. Maine dimineata (adica azi) vine Stefan acasa!!!
Sunt super-extra-incomensurabil-inimaginabil de happy!
2. Azi m-am intalnit cu Stanca si cu Razvan; tare ne-am mai "racorit" cu o poveste ; Razvan e de-a dreptul adorabil! Stie niste faze si replici gagiul de te termina! Dar o las pe Stanca sa va spuna ce-i stie flacaul.
3. Stiti unde e Florina? ... la Paris cu hazbandu` si Elise. Meseriasi.
Fug sa vad pozele cu Sarah, apoi pregatesc cateva cu Simon ca sa va arat.
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Creola super, super pozele! M-am distrat teribil de Sarah si de comentariile tale; asta m-am dat gata. Sarah e tare frumoasa si scumpa; parca s-a facut mai frumoasa de cand nu am mai vazut-o!
Da, cine nu are PM in bara inseamna ca nu-i activat.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Creola spune:
Te cred ca esti [list]/list]super-extra-incomensurabil-inimaginabil de happy!Ma bucur pentru tine!Maine salut-o pe Edith(daca mergi),acum fug la culcare ca mi tare somn.Noapte buna!
Poze
mariana tache spune:
Acum am terminat si cu pozele .
Dati o tura aici ca sa ne vedeti.
Mici explicatii: azi am vrut sa-l pozez pe Simon cand umbla; cu vreo 4 zile inainte sotiorul meu a vrut sa pozeze fulgere si a umblat la setarile aparatului foto; bineinteles ca dupa "sedinta foto a fulgerelor" a uitat sa regleze la loc aparatul, iar pe mine nu m-a atentionat asupra evenimentului; drept urmare azi am facut poze de kk ; dar le-am pus si asa ca sa vedeti ce umblaret meserias am .
si noapte buna!
Ps. Cand mai pove il am pe Stefan acasa
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
neata dragelor
ieri am fost cam dar am dormit bine si azi sunt fresh.sunt f agitata ca fac acte ptr preluarea leasingului ptr masina si pe mine ma seaca procedurile contabile
ieri am fost pe terasa la Napoli cu Thea bien sur si cu vechii mei prieteni si picii lor.ar trebui sa-mi dea discount la cat de des am fost lately.a fost f placut am stat vreo 3 ore.dar am confirmat ca merg numai pe la amiaza cand am vazut ca nu se aude nimik legat de intalneala noastra
ce ziceti de maine, vineri, dupa masa, pe la 6? insa eu as prefera un parculet mai mic, ceva ca in Gradina Botanica fug bezmetic cand se intalnesc neavand alte jocuri.este unul pe Mos Francu in Andrei Muresanu sau unul f fain la Belvedere.acuma cum ziceti si voi.
Mariana si Creola, adorabile pozele picilor.super super dulci.ce bine ca-ti vine Stefanelu acasa!
Roxa, hai mai ce ti s-a intamplat?job, husband?
Simona cum e la Bucuresti, dezastru de cald?prietena mea a venit cateva zile in Cluj si e fericita ca a fugit de acolo!
Svety, ce i-ati luat pina la urma la Dani?
va pup ca am treaaaba muuulta!cah
Florina e la Paris?suuuper!ma bucur ptr ea, e superb!
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Creola spune:
Buna dimineata!
Am avut o noapte...de-s mai bleaga decat inainte de a merge la somn.Cand m-am pus in pat Sarah a inceput cu trezirile.Acum incerc sa-mi revin savurand o ,pe urma mi-am propus sa-mi spal geamurile si sa fac un pic de ordine in casa.(Sarah e la plimbare cu buni.)
Mariana ,Simon e tare dulce(pe mine ma dau gata ochisorii lui)
Arleena si eu stau tot pe Cal Manastur 95(colt cu Campului)!Mi-ar placea sa va cunosc ,noi dupa amiaza mergem in Calvaria(bisericuta) ,e fain acolo fiindca e liniste si umbra.
Va doresc o zi frumoasa!
Poze
codruta_grg spune:
Creola, voi pe la ce ora va plibati la Calvaria?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
asi spune:
Scuze de intarziere!
LA MULTI ANI DANI-BOY!
Fetelor azi dimineta ia aparut lui Razvan o iritatie pe spate , niste buburuze mici si rosii.In alta parte nimic.La amiaza au disparut dar pielea a ramas zgrunturoasa.Aveti idee ce poate fi?Oare o fi de la amoxicilina?Ii dau deja de 3 zile poate aparea acum?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
arleena spune:
quote:
Originally posted by Creola
.......Arleena si eu stau tot pe Cal Manastur 95(colt cu Campului)!Mi-ar placea sa va cunosc ,noi dupa amiaza mergem in Calvaria(bisericuta) ,e fain acolo fiindca e liniste si umbra.
Va doresc o zi frumoasa!
Poze
creola draga noi stam la nr 91 si tot la calvaria mergem si noi la plimbare.....sigur ne-am vazut...azi pe la cat mergeti??noi am iesit si ieri dar cam tarziu pe la 8
codruta pe tine ti-am spus ca te-am vazut....adica mi-am dat seama ca esti tu dupa tricoul cu scoala de ski
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
Creola spune:
Noi iesim dupa 5 si stam pana pe la 20-21!
Fetele din Manastur (si nu numai) ce ziceti de o intalnire ,in seara asta la Calvaria(bisericuta)?
Noi va asteptam acolo!
Daca se organizeaza si maine noi ne anuntam prezenta
Poze