Cum scoatem petele de vopsea de par
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Coafeza mi-a patat frumusete de rochie alba cu vopsea de par rosie. Cu ce sa scot nenorocita aia de pata? Rochia e 65% bumbac cu 35% poliester.
Raspunsuri
chatonel spune:
creca singura solutie e foarfeca.... incearca cu alcool sau cu diluant, dar pata nu cred ca va iesi in intregime.... poti sa pui apoi rochia la hipoclorit, poate reusesti asa.
Toulouse, la ville rose
diadaniela spune:
mie mi-a patat, coafeza ,tricoul nou nout cu vopsea de par.
n-am reusit sa mai scot pata.
nu cred ca mai ai ce-i face rochitei.
unele coafeze tare sunt neatente.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
elyanne spune:
Mie mi-au iesit petele de vopsea de par (ciocolatiu) de pe tricou din bumbac, alb, cu apa cu clor. L-am bagat la vreo 2-3 spalari si-l tineam cate o ora. La fiecare spalare se mai decolora putin, pana a iesit de tot.
S-a mai nascut o stea
joker spune:
Si mie mi-au iesit cu clor dar materialul era bumbac 100%, plus ca am reusit sa dau foarte repede pe pata cu clor-vopseam pe cineva acasa...Sper sa iasa..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
ginutza2002 spune:
Mai incerca cu clor si Vanish!
Eu am patit acelasi lucru si am scos pata cu clor si Vanish dupa vreo 2 sau 3 spalari parca!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Karina spune:
quote:
Originally posted by pulpa
Eu zic sa incerci si cu solutia pentru pete "Dr.Bechmann".S-ar putea sa iasa!
Exact asta vroiam sa te sfatuiesc si eu. Exista la Cora o gama intreag de solutii "dr. Bechman" pt. scos diverse pete. Vezi daca nu gasesti si pt. scos pete de vopsea de par.
Si daca nu si nu, bag-o la masina de spalat, cu Vanish Oxi, sau Vanish pt. lucruri albe la 95 de grade ! Ori iese pata, ori se strica rochia
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
Mada spune:
la 95 de grade, rochia care are 35 la suta poliester o strici sigur.
vanish, clor dar diluat, prafu ala Snow iar e bun.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
alya75 spune:
Fetelor, va multumesc pentru sfaturi. Am reusit sa scot pata cu Vanish granule. Am tinut portiunea patata in apa cu Vanish aproape trei zile (am schimbat apa in fiecare zi, dar a meritat.