Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Originally posted by ruxij
Viza J1 e de evitat.
Michelle fa un master sau de ce nu, chiar doctorat, cu viza F1. Iti vei asigura un venit de peste 1000$ (ultima bursa a lui barbata-miu a fost de 1500/luna),predand sau facand cercetare, vei fi independenta din toate punctele de vedere si cred ca o sa iti si placa.
eu am terminat jurnalistica - engleza in ro. ce naiba fac cu faculta asta aici? ca tot un master pe comunicare sau mai stiu eu ce pot sa fac nu?
Michelle
Poti sa faci multe, in sensul ca te poti inscrie la multe "scoli"/master. Nu e de dat cu piciorul facultatii tale si sa incepi de la community college cand ai putea sa incepi de la postuniversitarea. Poti sa faci comunicare, engleza, poate master of education (nu ma pricep eu prea bine la majoruri umanistice, dar cred ca sunt mai multe optiuni). Intereseaza-te, e o varianta care merita pentru ca odata ce ai scoala facuta la ei aici o sa ai mari sanse sa avansezi. Si o sa fie si frumos si interesant sa faci master.
michelle7 spune:
credeam ca pe latura umana nu faci mare branza in US. O sa iau in calcul chestia cu masterul. Stiti cumva asa ca principiu e suficienta traducerea legalizata a diplomei de absolvire sau trebuie facuta vreo echivalare?
Michelle
ruxij spune:
Acum, nah, asa e ca nu e prea grozav cu umanisticile, dar sunt optiuni. Sigur ca ar fi mai bine sa faci communication decat engleza:)). Poti sa faci chiar si un MBA cred, dar asta l-ai plati tu.
Mie nu mi-a trebuit nici o echivalare, doar traducerea legalizata a diplomelor si foii matricole.
Oana MC spune:
Carolyne, cu placere. daca mai ai intrebari, te ajut cu placere.
ti-am trimis pm cu adresa mea de e-mail.
Oana si Matei (25 februarie 2004)
nematics spune:
quote:
Originally posted by michelle7
credeam ca pe latura umana nu faci mare branza in US. O sa iau in calcul chestia cu masterul. Stiti cumva asa ca principiu e suficienta traducerea legalizata a diplomei de absolvire sau trebuie facuta vreo echivalare?
Michelle
Michelle,
poti sa faci ce nici nu-ti trece prin cap!
uita-te si tu la universitatile din jurul tau, la Graduate Studies, ce optiuni ofera.
Eu nu ma pricep la umaniste dar din cite mi-au trecut vag pe la urechi am vazut specializari de care n-a auzit nimeni in RO si nici prin Europa.
Hai ca mai vorbim curind, ca mi-am luat BELET DE-NTORS!!!!! Pe 20 august!!
va pup pe toate
Iuliana
Ann Marie spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Fetelor voi cand veniti in tara conduceti? Cu ce carnet? Cel de Sua???
Ca mie mi-au furat de mult carnetul din Ro, si nu mi-am mai facut altul...pot sa conduc cu cel din US?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
David
De regula, noi, inainte sa venim in RO ne luam carnet international de aici din America, si daca ne opreste politia ala il aratam. Daca nu ai din acela si ai numai carnetul de aici, nu stiu ce sa zic...ar trebui sa fie o.k, dar sincer nu stiu. Sper ca alte fete sa iti fie mai de ajutor.
Vacanta placuta in continuare!
Roxy mamica de printesa Annie
http://community.webshots.com/user/niceroxy
danutza_c spune:
Fetelor, imi cer scuze ca nu am inceput mesajul de ieri asa cum s-ar fi cuvenit sa va intreb daca ma primiti si pe mine printre voi?
Michelle7 am vazut ca si tu locuiesti in Seattle. Asa cum am scris, noi abia ne-am mutat aici din CA. Nici eu nu stiu prea bine ce ai putea sa faci mai bine ca sa-ti valorifici studiile din tara, dar te-ai gindit sa vrobesti cu un career advisor? De obicei sunt pe la universitati. Si daca vrei sa iti echivalezi diploma, de fapt nu e corect termenul de echivalare dar asa se cheama, sunt citeva agentii unde trimiti diploma si foaia matricola traduse si ei iti echivaleaza in semester hours pentru materiile respective. Asta daca te-ai hotarit sa te inscri undeva, altfel nu stiu daca merita banii. Daca te intereseaza iti trimit web site-ul pentru cei la care am trimis eu si vezi acolo exact ce si cum.
CRISMIR spune:
Fetelor m-ati bagat in ceata..eu stiam ca pt master trebuie sa platesti o groaza de bani...aici am prieteni care s-au interesat,in calculatoare ceva,si cica ajunge si pana la 30 mii pe an,depinde de domeniu....acum va aud pe voi ca nu se plateste...si eu vroiam sa fac aceeasi chestie master,dar m-am speriat de preturi si am zis ca merg la ceva CC,...hmmmmmmmm,mai lamuriti-ma cum e cu master-ul...eu acum imi fac echivalarea(eu am trimis la WES),cica fara asta nu te primesc aici nicaieri,cel putin la Miami...eu am terminat inginerie acasa..5 ani..cu tot tacamul...acum as face master dar nu as vrea chiar inginerie...astept parerile voastre!!!
MICHELLE,foarte bun subiect
SINZI,offffff,nasol cu zborul...abia asteptam sa ne vedem...sa-mi trimiti PM cand mergi la cumparaturi...distractie placuta in continuare!!!
fetelor si numai bine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
nematics spune:
ca sa fii acceptat la master trebuie sa trimiti o aplicatie la Graduate Studies; asta inseamna - generic vorbind - un formular, CV, scrisori de recomandare, scrisoare de intentie, transcripts (adica foile cu notele la cursurile din facultate) - scrie exact pe saitul fiecarei univ. ce acte trebuie - nu stiu daca e nevoie sa fie echivalate, de multe ori nu, caci dosarele sunt citite de profi care au cit de cit idee despre ce e vorba - in orice caz stiu ca poti cere de la facultate curriculum cursurilor
daca vrei sa nu platesti atunci aplici pentru bursa/financial aid
in functie de nr. burselor, de banii pe care ii are departamentul la care aplici si de calitatea aplicatiei ei iti pot da bursa, care de obicei acopera toate cheltuielile; ceva in jur de 1400-1500 (a mai crescut in ultimii ani datorita inflatiei)