Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 10
DidiAlex spune:
Buna Doamnelor,
Revin la voi cu o noua rugaminte,anu trecut mi-ati recomandat niste retete de mici pt amicii nostri americani,ce trebuie facut ca noi sa putem veni la anu in iunie in State, in vizita la amicii nostri din DS?
DA, da..o sa imi spuneti bilet de avion si bani gramada dar la o familie de 2+1, ca de copil nu ma despart chit ca nu mai vin in SUA, care sunt momentan in Germania si sotzul are contract pana in 2011?
Prietenii nostri sunt americani de cand se stiu asa ca habar nu au ce acte ne trebuiesc. Noi am intrat pe situ-ul consulatului de la Frankfurt si ne-am luat notitze, dar aveti sfaturi pt noi?
Multzumim anticipat !
miereamara spune:
Buna fetelor,
In curand o sa plec si eu spre State si mi-ar placea sa fac parte din grupul vostru. Va urmaresc de mai mult timp, de cand am primit vestea ca voi pleca, dar nu am avut pana acum lucruri interesante de spus, sper sa am de acum inainte :). Cateva amanunte despre mine: am 28 de ani, voi merge la University of Florida cu o bursa de studii pentru un master in Economics. Intre timp am aflat ca sunt castigatoare la Loteria Vizelor si am de gand sa-mi ajustez statutul in State, deoarece voi intra cu o viza de student (e o poveste mai lunga). Mai am o saptamana de stat in Romania si am niste emotii groaznice legate de plecare si restul...Mi-e foarte greu sa-mi las parintii si prietenii aici, nu am fost despartiti mai mult de o luna niciodata. Totodata sunt foarte entuziasmata de tot ce ma asteapta acolo, practic este o viata noua si trebuie sa o iau de la inceput.
Toate cele bune.
devylla spune:
quote:Multumesc de raspuns!Stiam de peste auriu,insa cautam denumirea speciei,am gasit-o,caras.
Originally posted by Ramona J
Devylla - e peshte auriu.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Laura Takacs spune:
Tanya, hai sa-ti spun ce-am primit eu din Ro, toate obiectele interzise de care-ti spuneau fetele, in afara de alcool: medicamente, conserve, bors magic, vitamine pt copii. Acuma nu stiu daca depinde de vames, dar iti spun sigur ca eu am primit astea fara nici o problema, nu o data ci de mai multe ori.
lexi spune:
DidiAlex, inteleg ca le-au placut mititeii si vor sa-i specializati la fata locului?
Pentru viza, suficiente sunt actele pe care le cere consulatul (pasaport, poza, formular, taxa procesare), dar necesare sunt toate actele cu care sa dovediti ca aveti de gand sa reveniti in tara si nu sa va intepeniti prin US. :)
Prietenii vostri ar putea trimite o www.immigrationlinks.com/news/newshints66.htm" target="_blank">invitatie si/sau un www.uscis.gov/graphics/formsfee/forms/files/i-134.pdf" target="_blank">affidavit of support, in conditiile in care se angajeaza sa va preia o parte din cheltuieri (cazare, masa etc).
Altceva nu-mi vine in minte. Voi aveti si cetatenie germana? Ca poate se schimba lucrurile...
noi ne-am inturnat din vacanta, fu bine dar imi va lua tot pe atata sa-mi revin si sa ma hodinesc dupa ea.
DidiAlex spune:
Lexi,ne-ai ginit. Asa este mergem sa facem mici la fatza locului nu, asa online. Este drept ca i-am ajutat cu proiectu unui gratar smecher pe care ei l-au vazut in pozele noatre din ro si cum s-au mutat la casa nu ratam ocazia .
Multzam mult de info.
Gata am primit toate datele, venim, la anu.
philip spune:
mirela, ma bucur ca ti-au placut pozele, am facut vreo 200 dar ma enerveaza sa le uploadez pe yahoo, de aia sunt numai cateva. si multumim de complimente. este ca am flacau misto (ca deh, tocmai implini 2 ani)? noi am fost cu cortul si am stat chiar in yellowstone, au o gramada de locuri de campare dar sunt si hoteluri, moteluri, casute, dupa gustul fiecaruia. pozele in care se mai vede zapada sunt facute in grand teton national park, noi le cam vazusem pe toate in utah si am zis sa mai trecem hotarul (wyoming). Am avut un annual pass pt toate parcurile nationale si cum expira in august am profitat cat am mai avut timp.
e misto la cort, si noi ne-am dotat asa in timp, acum avem cam tot ce ne trebuie, numai ca eu am racit al dracului, mi-am pierdut vocea, acum am inceput sa si tusesc nu tocmai placut...tre sa ajung la dr zilele astea, dar acum m-au apucat interviurile pt alte slujbe, plus piciul si nu mai stiu, zau, cum sa ma impart.
si-am incalecat pe-o sa...
ps tot prin yahoo-ul meu sunt si poze cu arches, zion, bryce....ca sa vezi cam ce-i prin utah
philip&andreea
copilasi dragalasi
ruxij spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Buna fetelor,
In curand o sa plec si eu spre State si mi-ar placea sa fac parte din grupul vostru. Va urmaresc de mai mult timp, de cand am primit vestea ca voi pleca, dar nu am avut pana acum lucruri interesante de spus, sper sa am de acum inainte :). Cateva amanunte despre mine: am 28 de ani, voi merge la University of Florida cu o bursa de studii pentru un master in Economics. Intre timp am aflat ca sunt castigatoare la Loteria Vizelor si am de gand sa-mi ajustez statutul in State, deoarece voi intra cu o viza de student (e o poveste mai lunga). Mai am o saptamana de stat in Romania si am niste emotii groaznice legate de plecare si restul...Mi-e foarte greu sa-mi las parintii si prietenii aici, nu am fost despartiti mai mult de o luna niciodata. Totodata sunt foarte entuziasmata de tot ce ma asteapta acolo, practic este o viata noua si trebuie sa o iau de la inceput.
Toate cele bune.
Bine ai venit! Iti inteleg emotiile! Curaj si sa ne scrii despre cum iti place. Multa bafta!
claudiacrisp spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Buna fetelor,
Toate cele bune.
buna,
i-ti inteleg emotiile ,
o sa fie greu la inceput pina te acomodezi in state ptr ca chiar daca este America nu este chiar asa de usor si de simplu sa traiesti aici ...dar daca vi sa studiezi in state inseamna ca esti inteligenta si o sa inveti repede cum stau lucrurile pe aici...trebuie sa fi optimista si sa ai multa rabdare si totul v-a fi bine ptr tine ...
mult noroc
claudia crisp din Michigan
Ramona J spune:
ok. ala e goldfish, nu golden fish.
quote:
Originally posted by devyllaquote:Multumesc de raspuns!Stiam de peste auriu,insa cautam denumirea speciei,am gasit-o,caras.
Originally posted by Ramona J
Devylla - e peshte auriu.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina