cine preseaza flori?
Raspunsuri - Pagina 9
aelita spune:
wooow,LIVIANA,floarea de piatra , am vazut-o in poza pusa de tine, am in ghiveci si am pus si la presat si NU STIAM cum se numeste !!!
bine ca am citit ca ii pun apa prea multa eu !am galben,alb .
am luat-o din florarie pt ca mi-am amintit ca aveam eu pe strada copilariei,la fel,si intr-adevar,creseta printre dalele albe,si nu credeam sa mai intalnes vreodata,mai ales ca nu stiam cum se cheama sa intreb.si am intalnit-o acum cateva luni,..bine ca nu am dostrus-o cu apa..desi in prostia mea ma gandeam eu ca sigur nui-ar trebui apa multa din moment ce pe strada mea crestea pe dale si nu o uda nimeni!
aaaaaaaaaaaa stiu floarea asta mov si nici eu nu stiam cum se numeste! nu am mai vazut de ANI !
VAAAAI ce frumos e ce ai facut azi noapte !!!!!!!!zana cu umbrela !! E SUPERBA!!totul e din flori la zana ???
ML,interesante si pozele cu copiii gen desene!
Donia si eu tot la faza cupresatul si adunatul sunt.Dar nu strica sa vii si tu cu idei,chiar inainte de a incepe.gen ..ce ai vrea sa faci!
lbelciug spune:
Multumesc fetele. Ma bucur ca v-a placut zana, desi mie nu-mi place
100 %caci se vad puncte albe pe maine si picioare. M-am chinuit destul de mult la ele. Petalele folosite erau roz cu alb, dar cred ca era mai bine sa fi avut aceeasi culoare. Deh, am folosit ce am avut in casa. Are dimensiunea 13*13 cm. M-am gandit sa o fac pt nepotica bonei care il iubeste f mult pe Matei si se joaca tare frumos cu baiatul meu.
ML, bun site-ul cu drawings, multumim. Ideea e sa schitezi pe hartie cu creionul figura si apoi sa lipesti petalele. Noua mea creatie se numeste "Zana cu umbrela". Ati ghicit din ce floare e umbrela? Ia sa vad ce zic botanistele.
Aelita, cum n-ai vazut floarea mov de ani? O gasesti pe toate gardurile. Cel putin la blocul meu se gaseste din belsug... La zana da, totul e din flori.
Donia, apropo de frunzele de artar. De ce devin rosii numai toamna? Cumva prin uscare capata culoarea asta? Eu nu as vrea sa folosesc decat frunze presate, nu si cele uscate caci imi este teama de pierderea culorii in timp....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Vai ce de activitate pe aici!
Liviana - felicitari pt. zanisoara ta, e superba. S-o inramezi neaparat! Ce flori ai folosit?
ML- excelent site-ul cu "fairies". Sa stii ca ma inspira, ma gandesc si eu la o zanisoara pictata si in jurul ei diferite frunze si flori. Cred ca ar fi dragut.
Mi-ati amintit de caprifoi/ mana maicii domnului si m-a prins nostalgia ca aveam si eu pe casa cand eram acasa(io-s bucuresteanca din Piata Unirii), il mai vad cand mai vin in Ro. Cand eram mica ii mancam florile.
Ieri am cules flori si frunze de oleandru, pe-aici e plin de ele vara si are niste frunze tare frumoase, subtiri si elegante. Sunt roz aprins si albe, eu am cules roz. Le-am pus la presat si acum astept
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
lbelciug spune:
Corina, te rog sa-mi spui daca hartia de orez de care spuneai tu seamana (sau e identica) cu cea folosita la bucatarie de joponezi. Uite un link: http://www.urbancooking.net/wp-content/photos/2005-05-08-rice-paper.jpg
Mercic.
Iunie 2006
Grecia 2006
lbelciug spune:
Corina cu placere ti-as spune ce flori am folosit, dar din pacate nu le stiu denumirile. De asta imi si doresc sa avem un ierbar online....
Oleandru e acelasi lucru cu leandrul?
Iunie 2006
Grecia 2006
Aldebaran spune:
Liviana, hartia de orez folosita de mine nu are modelase prin ea, e simpla, desi cred ca mi-ar place sa folosesc si din asta.
Oleandrul e acelasi cu leandrul, intr-adevar.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
Donia spune:
quote:
Originally posted by aelita
Donia si eu tot la faza cupresatul si adunatul sunt.
Inseamna ca deja esti mai avansata decat mine, ca eu doar ma uit .
Cat despre ce as vrea sa fac... nici asta nu stiu, deocamdata sunt doar idei care trebuie sa se nasca... ma uit la cate o floare si incerc sa vad la ce s-ar potrivi, ce ar iesi din ea, din petale, etc.
Liviana, frunzele unor artari de aici se inrosesc asa cum majoritatea frunzelor se ingalbenesc toamna. O perioada, la inceput, nu sunt uscate, se pot pune la uscat ca au aceeasi consistenta ca si cele verzi. Si o culoare pe care o iubesc...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
lbelciug spune:
Corina, multumesc pt info. Cam cat costa in Grecia hartia asta? M-ai facut curioasa cu ea, daca o gasesc, poate incerc si eu ceva cu ea...
Donia, iti multumesc si tie pt info cu frunza de artar. Nu stiam ca ele raman fresh chiar daca se inrosesc. O le urmaresc evolutia la toamna.
Iunie 2006
Grecia 2006
lbelciug spune:
Fetelor, ce e cu linistea asta pe aici?
Nu mai ziceti nimic?
Diana, cum stam cu ierbarul?
Eu tocmai mi-am dus zana la inramat si aboa astept sa vad cum iese...
Cheers.
Iunie 2006
Grecia 2006
lbelciug spune:
Fetele, am gasit un site romanesc interesant: http://www.eutopiagardens.com/magazin.htm
Iunie 2006
Grecia 2006