cine preseaza flori?

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele,
Multumesc tuturor pt. aprecieri!Deja ma gandesc sa le fac cadou si sa fac altele. Azi am salvat-o pe cea cu trifoiul de la dezastru ca pusese Aris mana pe cablu si tragea de zor de el, lampa fiind undeva sus pe un raft.
Liviana,
Nici o hartie de orez nu e lipiciosa (cel putin cele folosite de mine pana acum), lipiciul il pui tu. Sigur exista multe feluri si mai groase si mai subtiri. La lampi nu am folosit hartie de orez ca nu am mai gasit. Stii ce? Nu e important ca e de orez sau nu, important e sa fie transparenta. Asa ca tu cauta hartie subtire, nu neaparat de orez.
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva cu tabloul. N-am prea inteles cum e prins dar chiar nu se poate scoate ca sa-l repari? Ar fi pacat, cred ca iti vine sa numai cand te uiti la el. Eu zic sa incerci sa-l desfaci cumva, chiar daca asta inseamna sa nu-l dai chiar maine parintilor tai.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Liviana si eu ma gandeam sa-l scoti si refaci unde-i cazul(aici exista un fel de clestisori de tras capsele, dar cred ca ai reusi si cu altceva. Chiar zilele trecute am scos din rama un tablou vechi cu geamul spart si am vazut pe spate acelasi sistem de prindere si m-am mirat. Probabil ca asa se proceda inainte). De ce, pe viitor, nu ti le-ai inrama singura, eventual sa cumperi numai rama si geamul de la ei. Se poate?
Imi pare rau. Stiu cat ai muncit si ce delicat e un astfel de tablou.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Diana, eu credeam ca toate felurile de trifoi sunt asa, adica cu inimioare. Or exista si fara inimioare?
Gabriela, lampa mea nu are picior, e doar un paralelipiped de sticla cu o gaura dedesupt prin care intra suportul pentru bec. Eu n-am facut altceva decat sa decorez sticla. Si am facut-o cam asa:
Cu un burete, am trecut cu lipici lichid peste cate o suprafata, am pus florile si frunzulitele, am pus deasupra hartia protectoare (taiata de dinainte) si am mai dat o data cu buretele inmuiat in lipici peste hartie ca sa se imbibe si sa se muleze bine. Apoi am trecut la urmatoarea latura si tot asa cu toate cele 4 laturi. La sfarsit am indoit hartia umeda peste marginea sticlei si am lasat-o la uscat. Nu stiu daca am fost clara.

poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Superbe lampile, le-am mai admirat acum din nou...
Liviana am uitat sa te felicit pentru tablourile tale...sunt superbe...aveti talent.
O sa ma apuc si eu intr-o zi, deocamdata am multe violete de parma de ale mele...dar mi-ar fi placut si niste panselute.
Deocamdata adun materiel pentru un tort cu trufe...
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
asa cum a intuit ML, am reusit cu ajutorul sotului sa desfac rama si sa rectific pe ici-colo tabloul. Am adaugat si ceva contururi la foisor, asa ca neaparat sa-mi spuneti cum vi se pare diferenta. Poza e un pic mai intunecoasa caci am facut-o doar cu o lumina discreta de camera. Desi i-am pus geam anti-reflexie, lumina de la blitz si de la lustra tot se reflecta si nu iesea clar
poza.
ML, si eu as fi vrut sa-mi pot inrama singura tablourile, insa nu am reusit sa gasesc un magazin de unde sa cumpar separat ramele pe dimensiunea dorita. Acum nu am pus passpartou dar pt alte tablouri am solicitat si nu stiu daca m-as fi descurcat sa le pun singura....
Gabriela, nu stiu cat e talent, dar sigur presupune rabdare si ceva inspiratie. Nu e greu daca vrei intr-adevar sa realizezi ceva.
Corina, te rog eu mult, incearca sa ne luminezi un pic referior la harta folosita. Ce proprietati mai speciale are ea? Daca as sti, as incerca sa gasesc ceva similar in Ro, caci tare mi-ar place sa impodopesc lampadarul meu cu picior.
Diana, pt receptacul.
Maine ma duc la BR sa duc tabloul parintilor si desigur sa-mi iau puiul acasa.
Va doresc un week-end placut!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Ce bine ca ai reusit sa repari tabloul! Arata foarte bine inramat. Sa ne spui ce impresie au parintii tai.
Hartia asta chiar nu are nimic deosebit, pe cuvant. Eu am ales_o pt. ca mi-a placut ca avea "viermisori" si ca era indeajuns de subtire, desi nu chiar asa de subtire cat as fi vrut, dar asa cum am mai zis n-am gasit hartie de orez asa ca m-am adaptat situatiei.

poze filmulete

Mergi la inceput

Liviana, stii ce ma gandesc? Poate te descurci si fara hartie. Adica in loc de hartie dai cu un spray acrilic, un lac care izoleaza si protejeaza florile. In felul asta vor fi chiar mai vizibile. Dar incearca mai intai pe altceva ca sa nu strici lampa.
Hartie de calc ai cautat? Aici exista de mai multe grosimi, nu stiu ce o exista in Ro., poate gasesti una indeajuns de transparenta.
Ma mai gandesc la alte solutii si iti spun daca imi vine ceva in minte.

poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
Tabloul a placut parintilor, au fost surprinsi de tema aleasa si mai ales de facptul ca am reprodus destul de bine casa si umbrarul.
Corina, multumesc pt sfaturi. Am acasa hartie de calc, insa nu stiu daca se va mula bine pe abajur deoarece ascesta este circular si e din plastic. Iarasi nu stiu cu ce sa o lipesc, ca sa stea cat mai bine fixata. Lampadarele tale din ce erau facute?
Celelalte fete, Diana, Gabriela, de ce nu mai ziceti nimic?
Joker, ai gasit trandafirul cu pricina? Ne arati ceva nou?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Liviana, lampile mele sunt de sticla. Tu ce faci, nu ne mai arati nimic, un tablou, ceva?

poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Noi am venit de la munte,insa toate florile culese le-am uitat acolooooo.....

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput