cine preseaza flori?
Raspunsuri - Pagina 23
Aldebaran spune:
Da, am intrebat. Din pacate vanzatorul stie mai putin chiar decat mine. Din ce mi-am dat eu seama florile sunt lipite pe o panza de pictura(canvas) prinsa de o rama de lemn (panourile) sau un schelet metalic(coloanele). Pe deasupra este o hartie, cred ca hartie de orez dar nu sunt sigura pt. ca peste tot marafetul e trecut inca un strat de lipici casa se muleze hartia bine. De fapt asa am facut si eu la lampa mea, pe deasupra am trecut inca un strat de lipici deasupra hartiei. Panourile sunt luminate pe la spate cu beculete pt. pomul de Craciun, coloanele au becuri de putere mica. In fine, eu am ramas impresionata in special de coloane. Culmea e ca nici nu au fost folosite cine stie ce flori frumoase, mai mult frunze, insa rezultatul e foarte bun.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
lbelciug spune:
Corina, deci coloanele sunt pe un schelet de lemn? Eu am crezut ca au o structura metalica....
Fetele, am fost prin parc in pauza. Ati remarcat ca de acum vin culorile toamnei? Am cules frunse galbene (neuscate) de plop si cateva de vita inrosite.
Diseara termin tabloul si o sa va arat finalul. Zilele astea am stat pana pe la 1-2 noaptea ca sa "bobinez" la el.
Maine plec pt 3 zile la Petrosani, asa ca sa-mi iertati absenta. Nu inteleg insa de ce in afara de Corina nu mai scrie nimeni altcineva? E ca si cum as vorbi in fata tablei goale...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
ML spune:
Ei nu te necaji Liviana ca te citim!
Pai abia astept un alt tablou mai ales ca e cel mare, nu?
Petricelele mele si-au pierdut din culoare dar nu s-au maronit. Sunt transparente, transparente si atat de fragile! Sa imi spui cum vor iesi ale tale.
Corina si alte tale!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Aldebaran spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Din ce mi-am dat eu seama florile sunt lipite pe o panza de pictura(canvas) prinsa de o rama de lemn (panourile) sau un schelet metalic(coloanele).
Liviana, coloanele sunt pe schelet metalic, asa cum am spus si in postarea anterioara din care citez. Panourile sunt pe rama de lemn.
ML, astept si eu sa vad cum imi vor iesi florile, nici nu am curaj sa ma uit la ele deocamdata, mi-a frica sa nu le stric sau sa fiu dezamagita.
poze filmulete
Aldebaran spune:
Pentru cine intereseaza florile presate intre 2 bucati de sticla, am cateva adrese de pe net:
http://www.diynetwork.com/diy/fl_dried_pressed_flowers/article/0,2025,DIY_13817_2268202,00.html
http://store.today777.com/frprflprsh.html
http://www.marthastewart.com/page.jhtml?type=content&id=channel172126
poze filmulete
Dianami spune:
Fetelor, eu nu am disparut, v-am urmarit asiduu, din umbra.
Am revenit din vacanta cu multe flori presate, majoritatea din gradina bunicii mele. Astept sa se preseze bine. Saptamana asta sper sa imi cumpar o camera foto si voi putea fotografia creatiile, cu telefonul nu se vede bine deloc.
Pana acum sunt gata niste frunze de trifoi, superbe, nici nu stiu cum se cheama specia. Frunzele nu sunt ovale, ci in forma de inimioara. S-au presat bine si rapid, doar s-au inchis un pic la culoare. Florile mai dureaza ceva zile.
Va pup si revin!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Aldebaran spune:
Buna seara, fetelor!
Eu sunt trista raaau ca mi s-au stricat unele flori, mai precis cele portocalii- trompeta ingerilor care erau mari si frumoase iar acum mi s-au maronit si mi s-au mucegait. Si culesesem o gramada ca de', sa am material. De ce nu le-oi fi presat la microunde si le-am lasat in carte? Ziceam sa nu le stric..
Florile de trifoi mi s-au facut mov(?!!?) din roz aprins, nu sunt urate dar nu sunt la fel de frumoase.
Florile de leandru mi s-au cam innegrit si s-au cam zdrentuit pe margini, nu stiu ce fenomen o fi asta. Zici ca-s manuscrise din alea vechi.
ML, tu ai presat flori de leandru? Ti s-a intamplat asa ceva?
In fine, dupa ce mi-a trecut supararea nitel, am pus mana si am facut si eu ceva, sunt 2 felicitari, le puteti vedea aici si aici. Ca detaliu, am facut fondul cu creta colorata.
poze filmulete
Aldebaran spune:
Liviana, te asteptam cu tabloul, eu una mor de curiozitate.
Mie rochita randunici nu mi-a iesit rau, nu e chiar asa de alba cum era proaspata, dar nu e deloc urata.
Diana, si pe tine te asteptam cu ce ai facut pana acum.
poze filmulete
ML spune:
Corina am presat 3 flori mari si late de leandru (albe). Una a cam luat-o pe urmele florilor tale iar celelalte 2 par a se simti binisor, dar mai vedem... Imi place inimioara, felul in care ai amestecat culorile. Sunt si petale si frunze sau numai petale?
Ce flori sunt cele din a 2-a felicitare? Sunt aceleasi cu cele de pe aripioarele baietelului meu?
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_1020.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch9
Carciumarese?!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
lbelciug spune:
Buna fetele,
ultimele 3 zile am fost plecata din Bucuresti si de aceea n-am mai postat.
Corina, m-am gandit la nerabdarea ta, insa vineri nu mi-a mers netul acasa si de aceea n-am putut pune poza tabloului pe care-l pregateam pe net. Acum insa totul e ok si iata va trimit 2 linkuri.
1.Palaria inramata
2. Refugiu de Vara
Tabloul nu mi-a iesit exact cum imi doream, in sensul ca n-am avut destul material si a trebuit sa adapetez. Datorita grabei, nici finisatrile nu sunt grozave. Cu toata stradania mea, n-am reusit sa acopar 100% hartia...
Astept impresiile voastre pro, dar mai ales contra. :)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate