cine preseaza flori?
Raspunsuri - Pagina 21
Dianami spune:
Fetelor, maine plecam in vacanta, dam o fuga si la bunica la tara, de unde vom veni cu forte proaspete si muuuulte flori presate, o sa iau cartea de telefoane dupa mine, oricum la altceva nu-mi foloseste .
Va pup si mai vorbim in cateva zile!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
joker spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Joker -uite niste idei pentru etajerele tale:
http://www.maine-le-flowers.com/hotplates/index.html
http://www.maine-le-flowers.com/coasters/index.html
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
Super ideea...m-a inspirat si pe mine....partea mai nasoala e ca trebuie sa facu rost de foita din aia de cupru..la noi nu se prea gaseste
...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste
Joker...mama de ied zapacit
EDUTZ
ML spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
ML Chiar, cum a reactionat daca a primit-o intre timp? Eu vazusem de prima oara tablourile de pe concorde. Pe mine cel mai mult ma fascineaza intr-un design profesionist talentul de a reda miscarea si de a surprinde luminile si umbra. Mi se pare fantastic.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
Liviana ieri a ajuns felicitarea. Sper ca si intreaga (nu am intrebat-o). A fost placut impresionata.
Greu cu 3Dul, umbrele si miscarea. M-am cam "prajit" de curand cu asta (vezi Zanita Florii soarelui).
Nu ai mai trecut pe aici...
Diana ce ai sa culegi, flori de gradina sau salbatice? Pe aici e caldura mare, nu mai iese aproape nimic...
Corina sa-ti traiasca baietelul. Astept lampa.
Joker vei folosi trandafirul la etajere?
"Ce verde era valea mea!" (poze)
joker spune:
M-am gandit sa il folosesc si la etajere...dar cred ca ar merge mai mult niste petale aruncate artistic...nu, cu trandafirul aveam altceva in plan...sper totusi sa imi iasa...conform a ceea ce scrie pe unul din site-urile postate de voi trebuie lasat intre 30 si 60 de zile la presat...sper sa iasa cum vreau eu...m-as servi de el uscat cu coada in sus dar nu isi pastreaza la fel culoarea
EDUTZ
ML spune:
quote:
Originally posted by joker
[br....partea mai nasoala e ca trebuie sa facu rost de foita din aia de cupru..la noi nu se prea gaseste
EDUTZ
Pt. foita de cupru incearca la cineva care lucreaza in domeniul metalurgiei , daca cunosti. Sau pe forum .
lbelciug spune:
ML, ma bucur ca ai intrebat de mine... Am tot intrat si v-am citit, insa n-am mai scris. Nu am noutati decat faptul ca am inramat inimioara si am daruit-o doctoritei pt care am facut-o. S-a bucurat nespus de mult si a zis ca cel mai mult apreciaza cadourile de suflet. Imi pare rau ca n-am avut cum sa-i fac poza, caci am daruit-o imediat dupa ce-am scos-o de la inramat. Arata oricum super.
Maine il duc la BR pe Matei ca sa stea cu parintii mei 2 saptamani, asa incat sper sa am timpul necesar punerii in practica a ultimelor mele idei...
ML, n-am mai gasit linkul cu Zanita Florii soarelui. Il mai pui o data te rog?
Poze August
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Uitati ca am pus si eu poze cu "creatia" mea, mentionez ca pozele n-au iesit deloc bine, adica lampa pare foarte stearsa(cred ca din cauza blitzului) desi nu e, va asigur. Duceti-va la sfarsitul albumului sa le vedeti, ultima poze este cu hartia folosita pe care am pus-o pe deasupra.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinastp/album?.dir=7a49scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Am folosit flori de leandru presate la microunde si niste frunzulite de nu stiu ce pom, din care am si presarat cate un pic in jurul aranjamentului floral.
ML- multumesc pentru urari
Liviana - eu eram sigura ca ai plecat pe undeva sa aduni floricele si de asta nu ai mai postat.
poze filmulete
lbelciug spune:
ML, am gasit linkul cu zana la un subiect alaturat. N-as zice ca ai ratat design-ul, ci doar ca nu l-ai terminat! Keep it up!
Corina, lampa mi se pare foarte reusita si frumoasa. M-ai ca as aranja-o si pe a mea, insa abajorul de la lampadarul meu e din plastic, orientat in sus si nu stiu in ce masura ar iesi bine. In plus, nu am hartie de orez, caci in Ro nu se gaseste. Sotul cum a reactionat cand a vazut lampa? Sunt convinsa ca i-a placut!
Poze August
Aldebaran spune:
Liviana, nu am folosit hartie de orez ca nu am gasit, am folosit un alt tip de hartie,subtire cu "viermisori" in ea. Poti incerca si tu, nu cred ca nu se poate face si cu abajur din plastic, iar orientarea in sus ce importanta are?
Da, i-a placut si sotului, mai ales ca i-am aratat-o aprinsa deja. Azi mi-a mai luat 2 lampi ca avea drum la IKEA, deja ma gandesc sa o fac cadou pe asta ca doar n-om umple casa cu lampi. Ma bucur ca ti-a placut.
poze filmulete
ML spune:
Corina si mie imi place. E tare delicata. Floricelele de oleandu sunt din cele ciclam?
Liviananuuu, nu mai pun nimic la desen. Pai cum sa pun eu toate frunzulitele de acolo? Apoi chiar imi place asa (cu exceptia umbrelor create de petale pe rochita) pentru ca iese in evidenta spiridusa.
Spor la treaba. Astept surprize!