cine preseaza flori?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Joker, multumim pt info!
M-am uitat prin albumele tale si am vazut niste minunatii facute din flori presate, in albumul "Talentele mamei". Nu ne impartasesti si noua din experienta ta cu flori presate?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

eu sunt doar incepatoare intr-ale florilor presate...am folosit mijloacele cele mai clasice si mai banale, dupa ce am citit ceva indicatii de pe linkurile postate de voi.Imi place sa presez flori si am presat cam tot ce mi-a adus sotul, care stie ca sunt o mare amatoare de flori de camp...nu stiu daca au iesit foarte bine, in poza arata mult mai bine...Multumesc de apreciere...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Foarte frumos, Joker.
Noi toate suntem aici incepatoare. Am creat acest subiect tocmai ca sa discutam, sa impartasim idei, informatii, sfaturi pentru ca in final sa invatam impreuna. Personal iti urez welcome in clubul nostru si te invit sa scrii pe mini-forumul nostru.
Am vazut niste flori albastre minunat presate in poza 6. Ne poti spune ce floare este? Tablul este frumos aranjat si chiar inramat. Imi place si cum ai combinat floarea cu frunza. In plus fata de noi, tu ai talent la desen care nu-ti poate decat ajuta foarte mult in aranjamentele cu flori presate. In poza 9 ce minunatii de flori ai folosit? Am vazut ca sunt chiar usor lucioase... le-ai "uns" cu ceva?
Asteptam sa ne scrii.

Poze August

Mergi la inceput

floarea din tabloul 6 e culeasa din gradina unei case, furata mai exact, creste pe o tulpina relativ groasa, in buchetele de cate 3-4...in legatura cu numelepoate daca ma ajutati voi...cele din poza noua sunt date cu lac de unghiiincolor...l-am folosit pentru ca se rupsesera petalele la una din ele...Sincera sa fiu e mult mai suor sa le desenezi...nu e talent, sunteti prea amabileflorile sunt usor de desenat...rama nu e a tabloului din flori...e pus cartonul pe care le-am lipti peste un tablou inramat... carton...ca sa capete cat de cat "fatada"

Mergi la inceput

Joker, multumim!
Intr-una din paginile anterioare, DianaMirela a pus un link surpriza cu albume de flori. Daca nu stii cum se numesc florile culese, le poti cauta denumirile acolo.
Interesanta ideea cu lacul de unghii, insa mi-e teama ca in timp va afecta culoarea si calitatea petalei... Ai dreptate, e mai usor sa desenezi, poate chiar si sa pictezi decat sa reproduci acelasi lucru cu florile presate. Materia prima difera si e mai greu de folosit floarea decat acuarela. Insa chiar si asa, aptitudinea pt desen te ajuta la imaginatie, la compozitie, etc.

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Joker, felicitari...Sunt superbe...ai talent.
Pupici si spor fetelor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Fetelor, ce de activitate pe aici!
Joker, bine ai venit printre noi! Am vazut si eu florile presate din tablouri, wow! Si cele desenate le vazusem mai demult. Bravo, talentel!
M-am straduit si eu sa aleg ceva din tot ce am presat si am facut o felicitare, uite si aici si doua semnulete de carte, vreau sa le duc pe toate la un centru de fotocopii si sa le pun in plastic.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

NU ma mai laudati ca incep s-o cred

corina, ai talent si foarte multa rabdare...

liviana, mai mult ca sigur va afecta petala, stiam la ce sa ma astept dar mi s-a parut interesant daca ar straluci si cum altceva nu aveam la indemana

Mergi la inceput

Am mai pus ceva adunat de pe net, la mine in poze..."flori presate de pe net".Enjoy.sunt diverse site-uri...am facut o selectie a ceea ce mi s-a parut mie mai reusit

Mergi la inceput

Corina, bravo, progresezi! Imi place felicitarea tare mult. Ce floare ai pus in mijloc caci nu m-am dumirit...Si cele rosii de care sunt? Petalele albastre sunt ca niste fulguleti, se asorteaza bine cu compozitia si sunt in contrast cu background-ul. Si semnele de carte imi plac, sunt simple dar frumoase. Ce e floricica aia mica albastra?
Joker, ce de poze ai adunat de pe net. Cand ai avut timp? Multumim pt efort.

Poze August

Mergi la inceput