cine preseaza flori?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Corina, Liviana, mi-au placut creatiile voastre. Abia astept sa strang mai multe flori presate sa fac si eu ceva. Liviana, inimioara e superba !

ML, si eu pot face rost de varza, dar tot din aia care se mananca. Decorativa nu am vazut.

Fetelor, eu ma apuc de crescut goange ca sa am frunze frumoase si fara munca .

Nu mai stiu cine zicea ceva de frunzele de vita salbatica, poate am avut eu iluzii...
Uitati-le verzi. Spre toamna se coloreaza frumos in www.nccpg.com/gloucestershire/AUTUMN.jpg" target="_blank">rosu si www.english-country-garden.com/a/i/flowers/virginia-creeper-3.jpg" target="_blank">ruginiu, ba chiar si www.planten-debock.be/pictures/DSCN2569-Parthenocissus_quinquefolia_-Nbr.jpg" target="_blank">mov si pot fi presate, nu se usuca astfel incat sa se sfarame.
Planta face si un fel de www.inhs.uiuc.edu/cwe/illinois_plants/ThePlants/PGenera/ParQui/ParQui.jpg" target="_blank">struguri, dar nu am mancat sa va spun daca sunt otravitori sau nu .
Sigur ati vazut-o toamna pe ziduri si garduri, este superba!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Daca vreti in computer albumul meu de flori, il puteti descarca de mai jos. Il las cateva zile, iar pe vineri il sterg.

FLORI.

Mergeti in josul paginii, click pe free, apoi pe la mijlocul paginii vedeti niste secunde care se scurg, asteptati timpul indicat, apare o casuta in care scrieti caracterele aratate si apoi apasati download. O sa dureze aprox. 20 min pt. ca este mare (arhivat are 92 MB).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Diana, multumim, am facut si eu download, le-am si studiat putin, sunt foarte frumoase fotografiile. Dar imi zice ca dureaza 40 zile si ca tre' sa ma inregistrez, adica or sa-mi dispara dupa patruj' de zile?

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Nu ma mai joc. Mie imi zice ca arhiva Dianei a fost descarcata de 2 ori si ca "You have reached the download-limit for free-users.". Sa inteleg ca numai de 2 ori se pot descarca free?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Corina, nu trebuie sa te inregistrezi deloc. Eu l-am pus free, deci se descarca free.

Liviana, mai incearca, trebuie sa mearga. Dai click pe free si astepti cate secunde zice acolo, introduci codul si gata. Tocmai am incercat eu, zice ca a fost descarcat de 3 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Diana, mersi, m-am linistit cu florile de la tine, totusi astept sa vad ce se intampla dupa 40 zile.
Vita salbatica o fi aceeasi cu iedera? Ca mie imi par la fel si imi aduc aminte toamna ce frumoase erau frunzele.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Gata, a venit soarele si pe strada mea. Am reusit sa descarc arihiva. Multumim, Diana, esti o comoara!
Frumoase frunzele de vita salbatica. Abia astept sa le vad inrosite.
Corina, mi se pare o pacaleala chestia cu stersul arhivei automat dupa 30 de zile de pe PC-ul propriu. Ar putea doar sa o streaga ei de pe serverul lor, nu de la tine. Daca o copiezi pe un CD, cum crezi ca ar putea sa ti-o stearga de acolo?

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Gabriela iti multumesc pentru toate cele despre violete. Sa dai de veste cum ti-au iesit la presat.
Livianainimioara este deosebita si florile s-au pastrat superb! Hi, hi... va lua drumul unui doctor?
Un bravo si pt. frunze! Ce ai de gand sa faci cu ele?
P.S. Dulce e baietelul!
Diana eu povesteam despre frunzele de vita salbatica. Cea de aici se catara in copaci si face si niscaiva struguri, dar nu seamana cu a ta. Minunate culori la Partenocissusul asta. Mie imi aduce mai mult a iedera.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

ML, multumesc, esti o draguta. Da, inimioara va merge la o d-na doctor deosebit de draguta si amabila care mi-a ajutat ajutat intreaga familie atunci cand am avut nevoie. Are si ea 2 baietei asa incat ne intelegem f bine si in plan particular. Bunatatea si daruirea ei m-a inspirat la realizarea tabloului cu inimioara. Sper sa fie placut surprinsa cand il va primi cadou.
Multumesc si pt complimentele referitoare la Matei. Pe copiii tai unde ii putem vedea? Din subiecte deschise de tine deduc ca desfasori impreuna cu ei activitati deosebit de frumoase. Si eu imi doresc inca un copi (o fetita), insa nu stiu cand se va intampla minunea. Cu frunzele deocamdata nu fac nimic pt ca n-au iesit perfecte , a fost doar un prim experiment.
Gabriela, eu cred ca cicoarea se va presa f bine deoarece e o planta robusta. Si eu am de mult in gand sa o presez...

Fetele, sa va spun ce traznaie am facut. M-am suparat tare dupa esecul cu florile de piatra mai ales ca aveam un plan cu ele, si pt ca nu le gasesc deloc in oras, am "insarcinat-o" pe mama mea sa le preseze pe ale ei. La sfarsitul lunii cand o voi vizita le gasesc numai bune de pus intr-un tablou.

Fetele, haideti, mai faceti cate un design floral ceva. Eu de unde sa ma inspir? Glumesc.

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Dupa 40 de zile se sterge arhiva de pe serverul lor, dupa 30 de zile de nedownloadare si download slots limit inseamna ca s-au ocupat sloturile pentru zona respectiva, nu ca nu se poate descarca decat de doua ori

Cand mai aveti nevoie sa uploadati ceva incercati mai degraba pe www.oxyshare.com. Pe rapidshare se uploadeaza bine dar sa descarci e o adevarata aventura, mai ales daca calculatorul are resurse mai modeste

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput