cine preseaza flori?
Raspunsuri - Pagina 10
lbelciug spune:
Fetiliiii, unde sunteti? M-ati lasat singurica?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
Dianami spune:
Salutare!
Liviana, frumoasa zanica ta. Ai inramat tablouasul?
ML, uite aici www.floridelux.ro/poze/839.jpg" target="_blank">o floare de sulfina. Este galbena, ca un ciochine mic.
Ierbarul e ok pana acum. Am pus doar poze de flori, pt. ca noi asta presam. Nu cred ca are rost sa insir poze din toata botanica, nu?
Mai am putin si termin, acum sunt si destul de ocupata ca am de alergat un pic dupa niste acte, plus ca astept un telefon de la o prietena care, din clipa in clipa, asteapta sa i se declaseze travaliul , ma duc sa o sustin.
Ma gandeam ca ierbarul sa-l pun in albume, pe yahoo, in functie de culoarea florilor. Un album cu flori rosii, unul cu albe, etc. Ce ziceti? Este bine? Daca v-ar fi mai usoara o alta organizare, astept idei.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
lbelciug spune:
Diana, ce bine ca ai scris!
Multumesc pt compliment. Zana va fi inramata pana joi dupa-amiza, iar azi ma duc sa "ridic" gravida si jardiniera.
Ierbarul poti sa-l organizezi cum vrei tu, important este sa existe. Intr-adevar presam in general flori, dar si frunzele sunt bune pt "umplutura". Dar cred ca pe astea le putem adauga ulterior.
Succes pt prietena viitoare mamica!
Iunie 2006
Grecia 2006
Cristina_C spune:
Chiar mi-ati dat o idee. O sa fac impreuna cu copilul un ierbar.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
lbelciug spune:
Succes la realizarea ierbarului, Cristina! Poate pastrezi niste floricele si pt un tablouas, ce zici?
Fetele, mi-am luat lucrarile de la inramat si sunt tare mandra de cum au iesit! O sa le fac poze cand ajung acasa.
Iunie 2006
Grecia 2006
lbelciug spune:
Am facut pozele la tablourile cu rama: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/liviana_ro/album?.dir=647cre2
Iunie 2006
Grecia 2006
aelita spune:
sunt minunate in rame ,liviana !! schimba foarte mult aspectul .
eu nu am mai presat nimic nou.
frunze presez si eu,mai ales iedera.
lbelciug spune:
Multumesc, Aelita. Asa e, ramele si passpartou-ul le aduc un plus de valoare. Le-am facut poze fara sa le indepartez foile protectoare caci vreau sa le fac cadou si e mai bine sa fie protejate pana ajung la destinatie, in Braila. Jardiniera e pt mama mea, iar gravida pt o prietena cu burtica.
ML, Corina, nu mai ziceti nimic?
Iunie 2006
Grecia 2006
ML spune:
Liviana le-am vazut dar nu am timp sa mai scriu, tot trag cu ochiul. Sunt deosebite, de admirat si imi plac mai mult asa fara text, simple. Chiar te rog sa ne spui ce efect au avut la primire.
Eu tot astept sa mi se usuce toate cele de prin carti si intre timp m-am apucat de "transformarea" copiilor in Zanita Florii Soarelui (fetita) si Spiridus Fluturas (baietelul).
Spune-mi te rog, e floare de soc umbreluta de la zanita ta sau ce?
Diana, multumesc pt. sulfina. Nu o stiu. Abia astept ierbarul!
Corina mi-ai amintit de oleandu, asa ca am cules ultima floare, alba. Stiai ca sunt otravitori (mai ales tijele, asa ca nu scapa din ochi copilul)? Fetita mea se indopa cu flori de iasomie si caprifoi (era albinita!) si ma tot intreba despre floricelele de oleandru...
Mi-am gasit si ramele mititele care seamana cu cele din pozele tale. Nu este chiar ceeea ce mi-am dorit (au pe rama inscriptionat "Mama" si "Bunica"...) dar probabil ca le voi folosi.
As scrie mai multe, dar copiii ma baraie si mancarea ma asteapta. Voi reveni cu alte cateva linkuri, oarecum interesante.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
lbelciug spune:
ML, ma bucur tare mult cand postezi cate un mesaj!
Ai ghicit, umbrela e o floare de soc!
N-am inteles, cum adica te-ai apucat de "transformarea" copiilor ? Le faci costume, ceva?
Ramele din alea mititele cred ca se numesc "coasters" si am vazut ca sunt multe de vanzare online. Parca totusi nu au rama, ci sunt ca niste buzunarele din sticla...
Asa e, leandrul e otravitor daca mananci frunzele, insa probleme apar doar daca papi prea multe. Una-doua nu cred ca fac rau copiilor, dar totusi e bine sa nu le manance.
Iunie 2006
Grecia 2006