SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Stralucitor ala e frate. Eu am cardio circuit 1 e doar 40 minute si-l combin cu greutati. M-a terminat, nu stiu de ce azi mai mult de cat altadata. Oricum il indic tuturor celor care zic ca au conditie fizica. Sotul meu a cazut dupa 10 minute. Iar ritmul e infernal.
Clar mai imi cumpar si ceva pentru lucrat abdominalii si coapsele.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Gata!!! !!
Tocmai am iesit din baie dupa ce inainte am topait de zor in fata oglinzii.Ce mi-a trecut azi prin cap inainte de a incepe?Am zis asa:daca la tratamente anticelulitice se folosesc printre altele si impachetarile cu folie termo nu-stiu-cum, ce ar fi sa ma infasor toata in folie alimentara si sa incep munca?
Rezultatul?Dupa 10 minute de miscare curgeau apele pe mine mai ceva ca in sauna.O fi buna ideea, n-o fi buna ramane de vazut.Dar pt simplul fapt ca am vazut asta , m-am dat jos de pe stepper mai tarziu decat de obicei plus ca si cu greutaile am facut ceva mai mult.Dezavantajul, pana acum?Fosnesc la cea mai mica miscare.Dar maine e ziua de pedalat afara pe bicicleta si cred ca o sa incerc.Oricum cainii ii adun pe toti din cartier dupa mine, poate asa scap de ei.
Noapte buina sau spor la ttreaba pt cele care abia acum se trezesc.
PS:Olga, m-ai facut tare curioasa cu programul tau.O sa-l incerc si o sa-ti spun.Sper sa-l gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Olga, noi am avut o tentativa de iesit in afara orasului la un picnic, dar s-a lasat cu ploaie grea si pe cand am facut cale-ntoarsa s-a inseninat din nou. Ghinion!Fiu-meu a urlat in masina la un moment dat de plictiseala asa ca am oprit la un parc si l-am lasat sa alerge in voie, adora miscarea se vede ca e al meu...e si skinny ca ma-sa!!
Azi e ziua de antrenament picioare si fesieri, trebuia sa-l fac ieri dar am avut cumparaturile si o iesire la restaurant cu sotul, japonezii sunt favoritii nostri. Am gasit o groaza de lucruri faine in oras, trebuia sa-mi schimb aproape toata garderoba, mai precis pantalonii, pe care nu-i mai pot purta deoarece am slabit treptat.
Cred ca m-apuc si eu de dieta ce i-am recomandat-o Danielei, sa ma mai rotunjesc un pic,dar eu pe vreme calda nu pot manca mai nik afara de verdeturi, fructe si iaurt.
Olga, imi poti recomanda un salon de coafura in Toronto unde ai fost cu adevarat multumita de servicii? Oriunde ma duc nu-mi place cum iese tunsoarea si gata.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am amintit ca citisem intr-un ziar acum vreo luna ca producatorii unei marci de jucarii s-au gandit sa creeze jucarii cu greutate care sa favorizeze o buna conditie fizica a copiilor si sa previna astfel obezitatea infantila.
Ramane de vazut daca vom avea printre noi culturisti in formare!

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Si al meu e in miscare de pe la 9 luni cand a inceput sa umble. Acum alearga... Si apropo de jucarii, cand avea Tony 9 luni am ramas socat cum umbla cu cate o gantera de a mea in fiecare mana. Drept si tantos cu cate 2 kg in mana. Am crezut ca cretinizez. Inseamna ca el sigur va fi un titat. Mai ales ca eu sunt mare iar taica-sau e gigant la 1.94.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Ok am citi mesajul si m-am socat cate greseli de "tipar am facut. Era ca va fi un titan, restul cred ca ati inteles ca eu nu ma mai inteleg de obosita. Va pup.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

De la mamici sportive am trecut la copilasi cu aptitudini de atleti.
Hey, se putea altfel...sotul meu ar vrea sa-l inscrie pe Vlad la lectii de inot inca din toamna asta, mai ales ca are mai mult timp dupa serviciu, trecand cu brio perioada de proba si fiind pe o pozitie mai calduta.
Inca dinainte de a se naste Vlad ma bazaia cum ce mare inotator o sa-l faca. Copilului ii place la nebunie apa, ma intreb insa daca nu-i cam devreme pentru cursuri la bazin la 20 de luni.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

La mine sta treaba cam asa, sa fiu mai precisa, sa nu creez impresia ca sint nu stiu ce musculoasa.....
eu trebuie sa fac exercitii fizice si daca vreau si daca nu vreau, in fiecare zi a vietii mele.
Am o problema la coloana vertebrala, e o scolioza ce nu este accentuata (in plan), aproape ca nici nu e vizibila in sensul ca nu-s "pe-o parte" dar coloana a plecat intr-o directie sucita ( in spatiu)ce imi preseaza cutia toracica peste organele interne. Ca si cum m-ar stoarce cineva de la briu in sus. Medicul mi-a spus sa tratez cu seriozitate maxima problema daca nu vreau ca in 10 ani sa ma trezesc cu organele interne strivite. Asa ca de unde nu eram mare "sportiva" acum vreau sau nu, trebuie sa fac exercitii.
Dar nu alergare, nu fitness, nu aerobic, nu antrenament cu greutati, nu miscari rapide sau bruste...
Ci doar inot ( si aquagym), gimnastica teraputica la spalier, la podea, cu "batul".
Inainte de a le incepe credeam ca sint niste miscari simple dar m-am inselat: sint foarte solicitante si se observa rezultate asupra muschilor pentru ca ii lucreaza "incet", exercitiile sint lente si trebuie sa tragi tare ( dar nu smucit) ca sa iti puna partile la loc!
Inca nu m-am apucat de inot pentru ca bazinul este in reconstructie de ceva vreme si nu am unde sa merg sa lucrez sistematic.
Si acum problema: deoarece nu am cum sa lucrez cu greutati, muschii mei nu capata volum ci parca doar se intaresc, se fac fusiformi, poate o fi frumos sa fii numai oase, muschi si piele dar mie nu-mi place si nici nu intentionez sa plec la concurs cu patratelele mele de pe abdomen.
Parca le-as ascunde un pic cu niste "carnitza".
Dar nici nu prea maninc cum trebuie, n-am un regim special (eventual facut de-un nutritionist) si lista cu ce NU maninc e destul de lunga...
De vreo citeva zile am inceput sa beau oua crude de prepelita si mi-am propus sa consum mai multa carne, de obicei ii dau cu salatele si tare cred ca n-am cum sa ma "ingras" din salate.
De asemenea maninc cereale multe si brinza ( cam atit din categoria produselor lactate ca restul imi creeaza disconfort intestinal..).
De aceea ma gindeam sa-mi fac o dieta hiperproteica sanatoasa.
Si nu stiu de unde sa incep, cind ma duc la magazin toate mi se par niste prostii si iar ajung la soia, la salata si gratar ( dar cit gratar poti sa maninci?)
Desigur ca sint si niste lucruri gresite in stilul meu de viata si sint constienta, de aceea si spuneam ca ma bucur ca s-a deschis acest subiect ca sa mai invat si eu cite ceva, mai ales in privinta dietelor...

P.S. m-ar interesa niste retete de bauturi din alea cu multe proteine, ceva ce poate fi facut acasa sau daca vreuna dintre voi a consumat din acelea comandate de la firme, sa-mi spuna si mie daca sint ok...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Didi,m-a distrat relatarea ta cu folia.Cred ca cel mai practic ar fi sa iti iei un pantalon tip sauna,de fapt e ca o bermuda(de preferat mai subtire-daca vrei sa-l folosesti si pe afara),si de ce nu si o sauna belt pentru abdomen.
Pana atunci si folia e perfecta,dar intr-adevar neplacuta fosnaiala.
Daca vrei sa transpiri mai mult poti incerca Revulsin (se gaseste la Ro.in farmacii-e destinata sportivilor pentru incalzirea musculaturii).
Te ungi cu crema respectiv,apoi folia + pantalon-sa vezi calduri si transpiratie.
As dori sa imi propuneti si mie niste CD-uri,DVD-ri cu programe de exercitii dinamice despre care ati auzit ca ar fi bune.
Mi-am notat deja cele mentionate anterior.
Spor la treaba fetelor.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Vikinga intrebai cum ar trebui alcatuit un mic dejun pentru a slabi, o sa iti dau exemplu ce mananc eu : cereale expandate ( tarate, mei ; fara grau) cu iaurt slab dimineata adica in jur de ora 10; iar ultima masa este in jurul orei 15, maxim 16 cand am mai multe variante : soia pregatita in diferite moduri, si mancaruri pregatite cu ulei masline; iaurt cu fructe, sau branza slaba si 1 ou; exista mai multe pe care le poti combina. Un lucru il pot spune cu certitudine , eu eram impotriva produsului numit soia uhhhhhh, pina am fost la mama care gateste cu soia si habar nu am avut ce am mancat! Soia are marele avantaj ca iti da senzatia de saturatie si te si ajuta sa slabesti. De asemenea nu stiu daca ati citit despre produsele care te ajuta sa slabesti: soia, ananasul, lamaia, usturoiul, ceapa, marul si altele. Te ajuta in sensul ca organismul consuma mai multe calorii sa digere respectivul produs , decat are propriu zis produsul ex: marul are sa spunem 25 calorii, si organismul consuma 50 calorii pentru a-l digera. Cred ca totul tine de cat de mult iti doresti sa fii sanatos.

Mergi la inceput