SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Buna seara la fete.
Voi vorbiti foarte mult aici de alimentatia sanatoasa.Sunt o adepta a ei si inteleg preocuparile in acest sens.Mi se pare normal sa fiu atenta cu ceea ce mananc nu neparta pt ca asta imi aduce 1 kg in plus, ci pt faptul ca imi poate anumite probleme de sanatae.
dar ce ne facem cu cei care sunt obisnuiti cu clasica bucatarie romaneasca.Taote grasimile, rantasurile siprajelile alea ....Brrrrrrrrrr.Si cand zic "ce ne facem cu" ma gandesc in primul rand la sotul meu care are un metabolism de invidiat(mananca orice, oricand) si are aceeasi greutate ca acuum 5 ani, dar mananca toate prostiile posibile:cartofi prajiti, rantasuri, ceapa calita cat mai mult etc.E chiar greu sa-l dezobisnuiesc de obiceiurile astea nocive.
Mona, oare stim sa profitam de mancarea sanatoasa care se gaseste aici?Nu cred.
Referitor la sportgreutati.eu am inceract programele facute de Radu
(expertul roman in fitness care lucreaza cu taote vedetele din SUA).Partea pt.abdomen este extraordinara si da rezultate destul de repede.Si solicita chiar tot ce inseama muschi ina cea zona.Vi-l recomand cu caldura.
Dar prt ca ma refac dupa o operatie de fibrom , momentan sunt la argaturi pe bicicleta[bicla si steper.Abia astept sa fac programele din noui.
M-am intins cam multicel.Pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Bona sera a tutte!
Am ramas cu italiana in minte dupa o conversatie la telefon cu nasii nostri stabiliti in Italia si super fericiti acolo!
Mentionez asta ca citisem un articol de presa despre un top al populatiilor cu cele mai sanatoase obiceiuri alimentare si japonezii erau pe locul 1, urmati de italieni. Pe locul 3 erau deopotriva francezii si spaniolii.
Referitor la cele scrise de tine Dana, am gasit si eu doua surse potrivit carora starea de sanatate a unei persoane poate fi determinata de dimensiunile taliei.
Adica daca circumferinta taliei unei femei depaseste 80 cm iar a unui barbat 95 cm inseamna ca persoana respectiva e predispusa la infarct miocardic si alte boli.
Cautati pe google waist size health problems sau waist/hip ratio si vedeti ce gasiti.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Olga si mie mi-a spus o tipa de-aici din Canada, cand am ajuns, ca o sa vad eu cum e cu mancarea aici ce rapid voi lua in greutate.
M-am lamurit. Cantaresc mai putin decat inainte de sarcina.
O alta amica din Romania, care nascuse inaintea mea, ma avertiza ca dupa nastere "nu-ti mai revii la forma dinainte"
Adevarul e ca daca nu esti obisnuit cu miscarea cu greu te poti mobiliza.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Larra am activat pm-ul. Si scuze dar nu cunosc f bine site-ul si de asta am zis de adresa mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Maine ma duc sa-i caut far de bicicleta ca ieri am ajuns la 22 acasa si a fost cam nasol fara felinar
Vorbind de alimentatie, eu de vre-un an am descoperit ce bune-s legumele la cuptor, in punga! Si nici nu trebuie sa speli dupa ce "ai gatit".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ce faceti sportivele mele dragi?
Eu sunt asa obosita de mor. Am dormit de trei nopti 8 ore, din cauza copilului. Habar n-am cum mai gasesc energia sa mai fac si aerobic pe langa treburile zilnice. Si cum vremea e super mohorata afara asa as dormi....
Azi am vazut pe strada o tipa, negresa cred ca avea vreo 100 kg la 1.60 si ALERGA. Saracutza, gafaia, se mai oprea, dar alerga si am admirat-o din adancul sufletului meu. Nu-i pasa ca se uitau altii cum arata de la spate, ea stia visul ei si avea curajul sa-l urmeze.
Voiam sa va intreb daca aveti habar de spirulina si efectele ei. Ma gandeam sa-mi cumpar si sa incerc sa iau. Cica e foarte indicata atunci cand faci miscare pentru continutul ei proteic nemaipomenit. De asemenea vreau sa va recomand cu caldura avocado. E un aliment minune si care de asemenea e foarte indicat si la cure de slabire si in cazuri in care faci eforturi.
In plus iau minerale iar vitaminele incerc sa mi-i le iau din fructe si legume.
Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana super.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Olga, eu fac super bine, tocmai am mai incheiat o saptamana de munca.
In weekend ma ocup de fiu-meu si de mine.
Azi s-a prabusit sistemul informatic pe care lucram si am boierit mai bine de trei ore, ascultand mesajele de la clientii din Quebec si am avut o batranica necajita tare ca trebuie sa se opereze si asigurarea ce o are nu-i acopera cheltuielile. Mai ca-mi venea si mie sa plang la telefon, nu-i de mine jobu' asta, doctor trebuia sa ma fac!
Imi place cum e vremea acum seara e o placere sa ma antrenez sau sa alerg. Cat despre mancare azi m-au vazut fetele mancand o salata de fructe la ora pranzului si mi-au zis: doar asta mananci? de asta esti asa skinny; dar nu era pauza mea de pranz. Cand a venit si asta, mi-am scos caserola cu lasagne cu carne si n-au mai zis nik.
Le-am explicat ca toti din familia mea sunt skinny asa ca n-am cum sa fiu altfel. Nu-mi place sa fiu rautacioasa, dar in afara de cateva filipineze mai zvelte, toate sunt mari cat casa, dar savureaza la greu Cola si chipsuri.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fetelor,cu voia voastra intru si eu printre voi,deoarece vad ca s-a format un minigrup de fete interesate de sport si alimentatie sanatoasa.
Pana acum m-am limitat doar in a va felicita pentru preocuparea voastra "nobila".Din pacate,putina lume e interesata de acest aspect cu toate ca ,teoretic,toata lumea cunoaste beneficiile sportului,dar cei mai multi,refuza aceasta activitate,din lipsa de timp.
Dupa cum ati mentionat si voi,timp se gaseste doar sa vrei-complet de acord.
Si eu am primit multe avertismente,acum cativa ani(petreceam mult timp la sala de fitness + alergam)-lasa ca te mariti tu si nu o sa ai timp de sport si va fi si mai rau cand vin copiii.
Bineinteles,ca poti fi casatorita,poti avea copiii,daca iti place sportul-nu te lasi.
De fapt nu e vorba neaparat de o placere,e un mod de viata ,eu una ma simt cu musca pe caciula daca sunt lenesa si sar peste un program de exercitii.
Ceea ce ma diferentiaza de voi(insa,momentan lupt impotriva acestui aspect negativ),este ca eu nu am reusit sa fac un balans fericit intre dieta si sport.Faceam mult sport,dar si mancam pe masura,bineinteles lucruri nesanatoase,ba mai mult dupa o sedinta de alergat puteam sa beau si 2 litri de Fanta ,ceea ce stiti si voi,e o adevarata crima.In ceea ce priveste fizicul,am avut avut cat de cat noroc,nu am luat proportii uriase,dar nici slaba nu eram.A venit si sarcina,am luat aproape 20 de kg,am reusit sa le pierd ,m-am apucat de sport cam la 6 saptamani de la nastere,la inceput exercitii usoare,plimbari lungi cu caruciorul,la 3 luni am reluat si alergarea,in schimb mancam foarte bine,mai ales ca si alaptam.
Recent am mai pierdut in jur de 6 kg.si imi doresc sa raman la o greutate rezonabila pana la 62 kg..Acum am 59,5 si as dori sa ma mentin.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olga,in ceea ce priveste spirulina,eu am folosit-o, pe o perioada de 3 saptamani.Mie mi-a fost recomandata de catre cosmeticiana pentru efectele ei de curatare ale sangelui.
Cand am cumparat spirulina,prospectul era plin cu efectele pozitive pe care le are consumul de spirulina.
Ceea ce am remarcat eu a fost o scadere a apetitului pentru dulce,un mai bun tranzit intestinal,mai multa energie si o imbunatatire a aspectului pielii( aveam ten cu tendinte acneice).
Dana,te felicit si pe tine pentru rezultatele obtinute,eu am o admiratie deosebita pentru persoanele asa de ambitioase ca tine,care au reusit sa slabeasca zeci de kilograme,ma gandesc ca ai o vointa de piatra.Esti de invidiat si de urmat.
Bineinteles ca as apela si eu la bunavointa ta,ca sa imi trimiti ,daca se poate, programul de aerobic al Florentinei.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

buna fetelor! si eu sunt interesata de sport poate mai putin de diete dar cu siguranta de un mod de alimentatie sanatos...nu sunt cine stie ce sportivadesi mi -ar placea..in aceasta perioada fac Tae-bo combinat cu Pilates si danza del ventre aerobic cum s-o fi numind in romaneste "dans din buric aerobic"(asta doar o data pe saptamina, da' imi dau seama ca e mai mult o moda ce bintuie prin Torino asa ca ...hop si eu)...serios vorbind, Tae-bo si Pilates sunt baza. Va citesc cu speranta sa mai aflu cite ceva de la cele mai experimentate si cu mai multa vointa

Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...

To and Me

Mergi la inceput