SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Salut!
Vad ca ati tot scris, nu gluma.
Eu am avut o vineri plina de emotii...am primit oferta pentru jobul la care am fost intervievata. Inca nu-mi vine sa credam plecat ieri cu dureri de cap acasa, ca n-am mai fost in stare sa ma concentrez pe munca. Luni ma duc sa semnez hartiile. Sunt in culmea fericirii, azi am fost cu doua prietene la resto japonez si ne-am indopat cu sushi si green tea icecream.iar sotul a ramas acasa sa faca pizza.
Pozitia e de multilingual facilities management representative, adeca relatii cu clientela, in speta banci, in engleza franceza si germana.
Cat mi-am dorit eu sa pot folosi germana aici pe langa franceza, iaca se-ntampla si asta, vorba ceea ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla. Mi-am vazut deja locul de munca, si pot spune ca de-abia astept sa fac parte din grup. Firma e una din cele mai renumite pe plan mondial in domeniul property management si au clienti si in Hamburg, Frankfurt si Berlin. Pe langa customer service voi face si traduceri, e deci foarte stimulant.
De saptamana viitoare voi cauta un club unde se tin cursuri de yoga, m-am decis. Am tot auzit de beneficiile acestei practici, in special de efectul destressant si anti-aging, principiul de baza e:
it's the flexibility of the spine, not the number of years, that determines a person's age. Yoga slows down the aging process by giving elasticity to the spine, firming up the skin, removing tension from the body, strengthening the abdominal muscles, eliminating the possibility of a double chin, improving the tone of flabby arm muscles, correcting poor posture and so on.
Asta seara, antrenamentul de forta e in programul meu. Maine dimineata alergatul.
Olga draga mea,cum mai sunteti voi? merci mult de poze au iesit super, mai putin eu adormita la ora aia. Dar pustii nostri sunt mortali!!
Maine dimineata te sun, ca azi am fost ocupata cu telefoanele in Romania.
Va doresc tuturor o duminica frumoasa!

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Cineva mai sus spunea ca oboseste in timpul alergatului.
E foarte normal, cum spunea si Scarmanus, rezistenta se construieste treptat, piatra cu piatra, nu te transformi peste noapte in atlet.
Incepe fiecare sedinta de jogging cu walking doua minute apoi running usor un minut apoi alternezi cu walking si tot asa crescand treptat nr.de minute. Nu forta nota, da-ti timp. Si fii constanta in program, nu lasa rezistenta construita sa dea inapoi.
Parerea mea ferma e ca pe langa faptul ca ajuta la slabit running really clears the head.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

mobriq de fapt fac de 7 ori pe saptamana.

mona felicitari!!!!!!!!!!

Mi-am cumparat greutati pt glezne si am inceput sa le folosesc la aerobic. Trag serios ce sa mai spun. Le recomand cu caldura. Ale mele sunt de 1.5 kg una.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Merci de sfaturi apropo de alergat. De abia azi m-am mobilizat sa merg in parc la jogging si is chiar multumita de mine. Mi-am gasit imediat ritmul si am alergat 3x1360m fara pauza. In 36 min. Inseamna o viteza medie de 6.8 Km/ora ... chiar sunt multumita, pt inceput.
Sper sa mai ies la alergat in urmatoarele saptamani, desi ne asteapta o mutare + un drum in Ro.

Monica si Eduard (2 ani!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Mai da harnicute mai sunteti.Eu cand sotul e acasa numai sport si dieta nu fac si tin
Sper sa ma apuc si eu de treaba de luni, am sa ma duc sa imi iau maine niste greutati si asa poate poate
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

In ultima saptamana slaba miscare pe aici.M-am intors si eu din vacanta,din pacate am cam lenevit chiar daca am avut la dispozitie o sala bine dotata si o plaja imensa pentru alergat.
Inainte de plecare facusem niste exercitii pilates pentru picioare si sezut-se pare ca le-am executat corect deoarece ziua urmatoare aveam o febra musculara ca de abia puteam sa ma asez pe scaun,deci ma bucur ca am descoperit pilatesul alaturi de voi si sper sa am rezultatele asteptate.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Olga ce fel de greutati pt. glezne ai tu, cum arata si de unde le-ai luat.

cine este interesat sa ia lectii de inot- adulti, sa imi trimita un PM, eu vreau sa merg, insa antrenoarea vrea cel putin 3 persoane.
deci mai este nevoie de 2.
pretul $160 - 10 lectii, nu-i rau deloc.
sambata de la ora 12, locatia Don Mills cu Graydon Hall.

cine este interesat sa imi trimita PM, urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Ma alatur si eu in efortul de a slabi sanatos, prin regim alimentar echilibrat si miscare. In urma cu ceva ani, am facut gimnastica dupa o caseta video (asa era atunci) cu Jane Fonda, care la mine a dat rezultate foarte bune, in sensul ca, fara prea mare efort fizic (exercitii moderate timp de 30 minute), am reusit sa imi modelez cat de cat corpul. Ideea este ca nu mai am video player si nici caseta, care a ramas la parinti, si nici nu am gasit un CD sau DVD cu vreun program de gimastica cu Jane Fonda. Aveti ideea unde as putea gasi asa ceva? Am cumparat un DVD cu Cindy Crawford, insa nu se compara cu vechea mea caseta, plus ca imi iese sufletul de la exercitiile alea.
Tot ma chinui sa ajung la sala, insa astept sa se dechida pe 1 octombrie in zona in care stau, ca sa imi fie mai usor.

Merci mult,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Moira,pilates ai incercat ? Si eu sunt a fana a exercitiilor Fonda dar obosesc mai serios cu pilates si sa nu vorbesc de febra musculara acumulata dupa o sesiune de doar 30 de minute .

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Mai fetelor, eu fac de 3-4 ori pe saptamana, dar destul de putin ca nu am timp.Mai prind pilates in euforia dimineata, si mai fac seara bicicleta acasa si 10 min de "pilates"
Sper sa mearga sotul la servici si sa am timp de mai mult sport
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput