SPORT+dieta
Raspunsuri - Pagina 27
didi-edi spune:
De ceva vreme eu ma omor cu tae-bo:cardio, advance.Sunt excelente.Se simte si se vede ca functioneaza.Apropos, imi place tre mult partea pt fesieri si abdomen.Sunt singurele exercitii care ma fac sa transpir bine de tot dupa 30 minute
Pilates am inceract partea cu abdomenele.Si aici se vad rezultatele si se si simt.
Acus ramane sa vad ce dieta adopt pt a da jos vreo 5 kg.Si spun asta pt ca varsta isi spune cuvantul, in sensul ca acum e mult mai greu fata de alte dati.Inainte era sufiecinet sa reduc dulciurile si painea si gata.Ei bine, desi eu zic ca mananc sanatos, aceste kg s-au lipit bine de mine.
Ce ziceti?Imi dati o m ana de ajutor?
Va pup.Diana
Allure spune:
Asaaaa...n-am mai trecut de mult pe aici sa dau raportul dar am fost harnicuta foc. Mi-am facut abonament la Goodlife Fitness si am inceput sa practic la greu.
Mi-am propus ca pina in vara sa devin "Miss Fitness" ![]()
Practic nu am nevoie decit sa-mi "sculptez" bratele care momentan nu au o forma prea.. sportiva. Si sa mentin ce am acumulat prin pilates.
Imi place ca sala e literalmente la 1 minut de mers pe jos. Ies din bloc si trec strada ca sa intru la gym. Mi-am zis ca venind iarna o sa am mai putin chef de exersat si daca ma duc la sala o sa fiu mai motivata sa exersez in mediul ala. Plus ca au si sauna si diverse clase la care pot sa particip (cardio, weights, spinning, etc).
Well...and lots of hot, semi-naked guys...
Impletim utilul cu placutul.
p.s. - O my God! 90% din cei ce exerseaza la sala o fac PROST!!! Ma uit la ei si imi e mila cum mai rau isi rup oasele decit fac treaba.
De multe ori imi vine sa ii corectez dar imi dau seama ca as parea ciudata... Si apoi cineva trebuie sa-mi calce si mie pragul pentru tratamente ca sa maninc si eu o piine! ![]()

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
Mona_B spune:
Ai dreptate, si eu am facut o vizita la Goodlife cu o amica sa-i tin de urat la o sedinta si majoritatea lucrau aiurea la aparate. Si apoi se mira de ce nu vad nici un efect. Eu m-am inscris la Bally Fitness recent am prins o oferta promotionala contract pe un an dar totusi e diferenta de calitate intre clubul asta si Healthland din Germania unde mergeam. De fapt constat ca imi lipsesc multe din Germania. Dar nu-i bai, supravietuiesc eu.
Allure, la cat mai multi clienti!
Cum mai stai cu job huntingul? Poate in doua saptamani reusim sa dam jos din cui intalnirea aia.![]()
Prinzchenmutter
Allure spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Ai dreptate, si eu am facut o vizita la Goodlife cu o amica sa-i tin de urat la o sedinta si majoritatea lucrau aiurea la aparate. Si apoi se mira de ce nu vad nici un efect. Eu m-am inscris la Bally Fitness recent am prins o oferta promotionala contract pe un an dar totusi e diferenta de calitate intre clubul asta si Healthland din Germania unde mergeam. De fapt constat ca imi lipsesc multe din Germania. Dar nu-i bai, supravietuiesc eu.
Allure, la cat mai multi clienti!Cum mai stai cu job huntingul? Poate in doua saptamani reusim sa dam jos din cui intalnirea aia.
Prinzchenmutter
Pai da, daca nu ne vedem in urmatoarele 2 saptamini, dup-aia vine zapada si chiar nu mai ies din casa
Urasc frigul din tara asta!Vinatoarea de slujbe merge bine da inca n-am gasit-o p-aia perfecta. Mai caut ca mai am timp destul. Inca nu pot profesa anyway ca nu mi-a venit patalamaua de la asociatie.
Uneori si eu ma intreb cum ai plecat din Germania pentru Canada. Eu am fost in vizita si mi-a placut rau acolo...
Sala unde merg eu e nou-nouta si e dotata binisor. Imi place. Si eu am prins o promotie fara "enrolment fee" insa tot scump mi se pare.
Mai vorbim pe mail.

Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
Aoleu, pe aici nimeni nu mai exerseaza!!! A venit toamna si v-ati lenevit cumva??
Eu din contra, am un apetit pentru exersat ce ma sperie. Ieri am fost la gym special sa particip la o clasa de "group exercise" ce se cheama BodyAttack si cuprinde o combinatie de arte martiale, boxing si taekwondo. Yeah...I kick butt, babe!! Am facut miscari de care nu credeam ca sint in stare...gen VanDamme cu picioarele pe sus, ![]()
E drept ca dupa o ora mai aveam nitel si imi dadeam sufletul. Eu care sint destul de sportiva in general si credeam ca am rezistenta cardiovasculara suficienta...
Dupa care am trecut la "free weights" si am mai facut inca o ora de upper body exercises, ca aici vreau imbuntatiri: back, arms and shoulders. 
Anyone else? C'mon! Don't give up!
Dance, sing, floss and travel. ![]()
OlgaTarziu spune:
Ba Allure eu sunt pe baricade. Lucrez in fiecare zi cu toate ca sunt obosita de mor, copilul dintzuieste la greu, eu am nervi cat carul. Ce sa-i faci, deja e un stil de viata, altfel nu mai functionez.
Loma eu mi-am cumparat niste greutati pe care le poti prinde la maini sau la picioare de la winners. Erau incredibil de iftine in comparatie cu ce preturi gasesti in alta parte. Astea sunt de 2.5 fiecare.
Mona poate mai povestim candva.... Sper ca esti ok.
Lunna ma bucur ca-ti plac pilatele. Eu sunt mare fan.
Eu am fost la doctor pentru control ieri si concluzia e ca nu sunt prea bine. Mi-a dat o groaza de analize, era ingrijorat ca ametesc si ca ma doare capul in prostie. Plus ca m-a pus pe cantar si am 125 pounds (56.5 kg) la 5. 8 ( 1.73m) ceea ce zicea ca e cam putin. BMI normal incepea la 20 si eu am 19. Plus ca toti in jur ma bat la cap ca-s slaba. Dar faza e ca am muschi, deci nu sunt scandura. Voi ce stiti de asta?
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-