SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Ahoe, sportivelor!
Observ cu placere ca suntem mai multe "lovite" de dorintza de miscare; va urez mult succes!
Ce-am mai facut io :
- vineri la sala, 50 min cardio impartit aproape egal intre bicicleta, eliptica si stepper + ceva abdomene si streching (pe asta il fac intotdeauna). Nu va spun ce obosita am fost dupa.
- sambata am reusit sa ma mobilizez pe la 9 seara si am facut dupa un dvd de tae-bo. Nu prea imi ies mie toate miscarile dar am transpirat un pic. Si am reusit sa nu-l lovesc pe fiimiu, care exersa si el .
- azi , duminica, la bazin. 48 de ture.

Io is multumita de activitate, dieta nu am tinut, dar nici nu am exagerat (si oricum in we ii greu).

Partea grea o sa vina de acum incolo, pt ca bazinul la care am abonament se inchide pt intretinere, iar abonamentul de fitness imi expira in cateva zile. Altul nu-mi fac ca schimbam orasul. Imi raman alergatul, la care nu-s mare fan (da' daca nu am incotro...) si exercitiile in sufragerie dupa dvd-uri.

aaa, si la kg , vre-o juma de kil in minus.

Monica si Eduard (2 ani!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Azi dimineata m-am apucat si eu de pilates.Ceea ce mi se pare interesant e ca sunt multe exercitii pe care le obisnuiam sa le fac si inainte fara sa stiu ca tin de pilates.In general imi place,nu e usor dar nici foarte greu.Ma gandesc ca daca le as face in grup as fi mai perseverenta,insa momentan nu am timpul necesar pentru a ma alatura vreunui grup,sper sa am rezultate lucrand singura.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Bine v-am regasit, harnicutelor!
N-am mai dat pe-aici de ceva vreme ca sunt in curs de schimbare a jobului, si am fost ocupata cu interviul in etape,ca postul cere bilingvism englez german si am avut testul de germana verbal si scris, timp de o ora dupa care back to work. Feedbackul a fost extrem de pozitiv asa ca ma astept sa primesc oferta curand.
Pe langa asta, rutina mea adica antrenamentul cu greutati si alergatul ma tin intr-o forma de top incat stressul e mult diminuat.
Si mai am un secret: 300 ml de kefir bio zilnic,simplu ori in amestec cu fresh blueberries si mango, e extraordinar pentru organism.
Loma, n-ai mai aparut pe-aici. Noi ne vom muta in zona Bayview cu Sheppard ori Finch, unde lucreaza sotul meu si e si un daycare in incinta cladirii firmei, iar eu poate reusesc sa ma lipesc de vreo sala pe-acolo, ce m-ar interesa in mod deosebit sunt niste cursuri de yoga si stretching plus o sedinta de masaj saptamanal. De altceva n-am nevoie, de multe din aparate ma pot lipsi, ca stiu exact de ce tipuri de exercitii am nevoie.
Bye now, ma grabesc sa profit de cele cateva ore de odihna ramase pana la o noua zi de munca.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Mona,bine ai revenit printre noi!Felicitari pentru rezultatele obtinute la interviu.
Mie imi place sa aud de oameni fericiti,chiar acum cateva minute citeam un topic care m-a dezarmat vazand multe fete tinere in jur de 30 de ani,chiar si mai tinere care vorbeau de inceputul declinului fizic.
Ma intreb si eu despre ce o sa vorbim la 60 ?

Mergi la inceput

Fetelor,cum stati cu sportul?
Sper ca mai bine decat la scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna, de acord cu tine, e cam liniste pe aici.
Eu am o febra musculara, dar sunt multumita. Am invatat exercitii noi si, dupa cum va spuneam, destul de eficiente. Sa vi le spun si voua. Unul este pt brate si pectorali - intinsa pe o banca, cu doua greutati de cate 2 kg, bratele intinse sus si apropiate la nivelul pieptului. Se lasa bratele in lateral si apoi se aduc in pozitia initiala.
Celalalt e pt abdomen. Din pozitia culcat, cu un genunchi indoit, mainile deasupra capului, se ridica in acelasi timp piciorul ramas intins si bratele, astfel incat palmele sa atinga piciorul ridicat cat mai aproape de talpa.
Se poate sa le fi facut si voi. Poate sunt vechi pt voi, dar eu abia ieri le-am facut si vreau sa va spun ca am febra musculara la sani, ceea ce nu mi s-a intamplat vreodata
Va pupacesc si sa va distrati facand miscare

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Si eu sunt pe aici dar nu prea am vreme sa scriu. Imi ocupa piticul tot timpul. De vreo 2 saptamani doar cu mine vrea si deja ma seaca. Normal ca nu doarme si nu vrea sa manance iar de 5 zile. Dar la sport nu renunt. Si zau ca-mi place nebunia mea. Nu stiu cat voi mai rezista fizic, sper sa nu fac ceva din cauza efortului si oboselii.
Merg pe acelasi program de 3 ori pe saptamana aerobic, de 3 ori pilate si in week-end tae bo. Tot incerc sa merg la ture de power walking dar nu am cand.

Ma bucur ca te-ai apucat Luna.

Va pup si va las acum....Trebuie hranit piticul.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Fetelor, eu am trecut la Aqua Fit, ca acum mai rar e vreme de mers cu bicicleta la servici. Asta-i un fel de aerobic in apa, destul de dificil, dar f fain. Va recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Marti 45 min cardio+ abdomene iar miercuri 60 min cardio+ abdomene. Azi fac pauza ... sau poate ma apuc si io de ceva pilates.
Olga, tu practic faci sport de 6 ori pe saptamana ? ai toata admiratia mea.

Vineri mi se termina abonamentul de fitness . Aveti ceva sfaturi pt cum sa obosesc mai putin cand alerg ? si cum sa capat rezistentza ? si cum sa alerg mai repede ? ... ca sunt un alergator f prost, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by mobriq

Marti 45 min cardio+ abdomene iar miercuri 60 min cardio+ abdomene. Azi fac pauza ... sau poate ma apuc si io de ceva pilates.
Olga, tu practic faci sport de 6 ori pe saptamana ? ai toata admiratia mea.

Vineri mi se termina abonamentul de fitness . Aveti ceva sfaturi pt cum sa obosesc mai putin cand alerg ? si cum sa capat rezistentza ? si cum sa alerg mai repede ? ... ca sunt un alergator f prost, din pacate.

Pai de ce sa alergi daca nu te simti in largul tau? Alergatul se contruieste, adica incepi cu mers la plimbare, apoi iutesti pasul pana ajungi la mars, si apoi cand muschii s-au incalzit bine poti incerca un jogging usor, sa vezi cum te simti. In nici un caz nu trebuie sa-ti impingi corpul sa faca treburi de care nu e in stare din prima. Daca ajunge pacoste alergatul mai bine nu-l face, ca mai rau te demoralizeaza nereusita decat sa te ambitioneze. Eu cel putin asa gandesc. De pilda, eu maine inchei doua saptamani de sala. Ma duc 6 zile pe saptamana si fac in jur de 2 ore cel putin zilnic, ca fac incalzirea, apoi un pic de cardio, fitness-ul si apoi ma duc la yoga. Ei bine, cand am inceput nu-mi imaginam ca o sa ma pot tine de toate astea, dar adevarul e ca mi-am contruit rezistenta in fiecare zi. Acuma mi se pare floare la ureche tot ce fac si crede-ma ca transpir de nu ma vad. Am adaugat treptat ba 5 minute de cardio, ba o inca o serie, ba 12 reps in loc de 10, cand m-am simtit in stare. Sa nu o mai lungesc, cheie e sa faci treptat.
Am slabit doar un kilogram in doua saptamani, dar stiu sigur ca e un kilogram pe care nu-l voi pune inapoi niciodata, tocmai fiindca s-a dus incet, dar sigur. Mananc cu grija, dar nu-mi refuz o bucatica de ciocolata zilnic. Am remarcat ca in momentul in care te apuci de fitness sustinut cand faci cura de slabire se slabeste lent de tot, dar sigur, m-am impacat si cu asta, ce s afac, vreau doar sa fac sportul o prioritate in viata mea si evident, daca tot traspir, sa ma fac si zana daca n-o fi cu banat .
Spor la ce faceti voi acolo.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput