SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mie imi place foarte mult de Jessica Alba si de Kristin Kreuk.
Aici gasiti si mai multe fete frumoase
http://lebris.cedric.free.fr/hidden/wallpapers/

A, si ar mai fi si Cristina Milian, Meg Ryan, Jodie Foster... mie imi plac mai mult frumusetile atipice.
nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Bai doamnelor.Asta e deviatie de la subiectsi provocare la alte situatii stanjenitoare.
O zi buna si spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

buna, fetelor sportive!

mi/am cumparat ieri un stepper in dorinta de a face ceva miscare (m/am gindit ca e un inceput, dat fiind faptul ca in afara de electrostimulare n/am mai facut miscare de ani buni, iar sportiva n/am fost niciodata si nici nu cred ca am sa fiu, pur si simplu nu e de mine)

va rog, spuneti/mi daca stepperul ma poate ajuta sa scap de ceva kg in plus, cam pt ce parti ale corpului/grup musculare e eficient (am inteles ca ar fi bun pt picioare si posterior) si, din experienta voastra, cam cit ar trebui sa/l folosesc zilnic ca sa am rezultate

stepperul are si un mic computer, care arata nr de pasi, nr de calorii consumate, timpul etc.; ce criteriu sa aleg ca sa/mi monitorizez activitatea: nr de calorii sau nr de pasi? cam cite calorii as putea consuma zilnic prin acest tip de miscare? voi ce parere aveti? ce/mi recomandati?

astept sfaturi si sugestii de la voi! va multumesc mult ,

o novice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Am revenit si eu prin randurile voastre. Luna imi cer scuze dar nu pot trimite programul Florentinei pe mail , nu merge Legat de subiectul asta, eu inca ma bucur de tot ce ne ofera vara cu legume si fructe din belsug; mai trist e cand se va termina si ...iarasi voi da iama la fructe uscate si alte minunatii. Cat despre sport abdomene zilnic, programul de 30 min si mai nou am inceput sa sar coarda, mi se pare si haios si super antrenant. Respect numarul de abdomene ( am facut o obsesie cu faza asta) iar programul il fac la 2 zile , pentru ca este extenuant. Dar per total mi-am facut un program pe care il respect si merge ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

olim ai perfecta dreptate. E bine sa aratam cel mai bine din ce putem noi arata.

Faine fetele dar cred ca doar cu operatii estetice la greu as ajunge ca ele. De aia nici nu-mi mai fac nici un plac ca devin frustrata. Cu slabitul a fost super usor, e foarte grea faza de cizelare, de amanunt, de tonifiere. Ca acum la faza asta rezultatele se vad mai greu si cateodata devin pe bune descurajata.

may fain ca ti-ai luat stepper. Poti da kg la greu cu el. Doar sa faci in fiecare zi. O prietena are si a zis ca grasimea ei superrezistenta cu asta merge jos. Cred ca o sa-mi iau si eu ca cica e foarte bun pentru picioare.

danavasile ai mai dat jos ceva? Din fericire in canada nu se termina fructele si legumele proaspete niciodata. Adica au relativ acelasi pret si sunt accesibile.

In continuare sunt foarte nemultumita de coapse si asa zisele aripioare ca-mi vine sa le tai jos. Nu vad inca nici o schimbare cu toate ca in conditiile in care uneori abia ma tarasc de obosela trag greu cu sportul. Problema e ca clar se schimba imaginea de sine dupa ce ai un copil... Cel putin la mine s-a schimbat. Noroc ca nu-s model ca o luam razna cu psihicul asta de kk.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Olga, da-le incolo de aripioare, cred ca sunt doar in imaginatia ta, fetelor, n-o credeti, e superfit!
Asa eram si eu cand Vlad era mai mic,obosita si de aceea mereu cu capsa pusa, dar cand va mai creste Toni, o sa fie totul in regula.
Mai, eu v-am trimis pozele nu sa dezvoltati complexe, bey...sunt ele admirabile, fac destule eforturi sa se mentina in forma, dar sigur ca pozele alea sunt mult trucate.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Am mai slabit cam 3 kg, desi iti spun sincer Olga m-am obisnuit sa mananc intr-o anume maniera, adica sa nu fac excese de nici un fel. Bine ca obiectivul meu este sa ma mentin acum, nu neaparat sa mai slabesc. Nu de alta, dar chiar nu mi-ar place sa fiu o slabanoaga. Sa fiu bine, nu in extreme...iar exercitiile ma mentin in forma si desi cateodata mi-e greu sa ma mobilizez, imi repet in gand ca este pentru binele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai fetelor, am facut si eu 20 min de bicicleta si ma simt tare bine.Poate ma tine aceasta manie mai mult
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

May, ce bine de tine ca ai stepper acasa. Eu nu as avea unde sa-l pun. La sala beneficiez si eu de acces la stepper si instructorul ma pune sa fac 10 minute ca cica daca fac mai mult de atat se strica nush ce banda. Nu stiu ce tip de stepper ai, uita-te pe prospect (daca are) sa vezi ce timp maxim poti sa exersezi. Aparatul e oricum mai eficient cu cat creste si dificultatea.

Olga, iei bataie. Nu te supara pe mine ca-ti spun, dara eu daca as avea un bebe nici nu mi-ar mai trece prin cap ca am aripioare sau burtik. Problema mea e ca eu nu pot avea o asemenea Minune "pe cap" toata ziua. Stiu ca e obositor si uneori e deprimant sa nu ai alta ocupatie decat sa alergi dupa bebe, dar eu as face orice ca sa fiu in locul vostru. Imi cer scuze daca am fost suparatoare, uite poate ma ierti

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

LorinaStepperul nu ocupa prea mult loc,mai ales daca e ala simplu fara maner.Eu dupa ce imi termin programul il pun sub pat sau sub un scaun.
Bicicleta si banda de alergat intr-adevar necesita spatiu mai mare.
Cine are stepper sa-l foloseasca cu incredere,e foarte util si oboseste corpul considerabil.Tonifica muschii fesieri,coapsele si mai ales gambele,iar in plus arde si grasimile.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput