SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Am ramas socata ca am gasit subiectul pe pagina 4. Pai se poate?
Luna pe unde esti?
Olim cum merge, ai mai scapat de ceva?
Mona pe tine te-am dat de mult disparuta. Oricum astept telefonul tau sa stiu daca vii sau nu.
Ce n-as da sa va cunosc si pe celelalte.
Mi-am cumparat coarda asa cum am promis dar ma apuc de luni de sarit. Nu de alta dar inca nu am gasit momentul potrivit pt asta. In principiu as vrea dimineata dar puiul meu la 6 e sus. sa ma trezesc mai repede parca nu-mi vine. Seara nu am energie deloc. O sa incerc sa vad unde inghesui si cardio asta.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai fetelor, dar nu pot sa cred.Am scapat de aproape 2.5 kile, dar am zis ca o sa ma cantaresc sambata dimineata, dar nu am mai putut de curiozitate.Eram inainte de masa de amiaz, dar promit ca duminica sa va dau raspuns oficial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Ehei Olga, ia arunca un oki pe pagina anterioara sa vezi cum ma gasesti.
Am facut deja un raport!
Cat despre duminica promisa mi-a venit asta seara sotul cu vestea ca merge la pescuit cu colegii de munca. Frumos, si eu care credeam ca l-am rezervat pentru vizita la voi. A fost si pentru el o surpriza si fiind prima invitatie de genul asta si cum pescuitul e un hobby major al lui, n-am nici o sansa.
Insa duminica viitoare e promisa 100%. N-are voie sa schimbe nimic.
Imi para rau de situatie, si eu asteptam sa ne vedem, mai ales ca ne puteam relaxa in voie fiind un weekend lung. Damn!
Vorbim.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mona si Olga,ce bine ca va puteti intalni personal.
Olim,tie felicitari pentru continua miscare in care te aflii si pentru pierdera a celor 2 kg.
Eu sunt bine,mi-am scos si eu coarda si am sarit destul de mult-dimineata m-am trezit cu febra musculara la gambe.
Dimineata am facut si eu niste exercitii pentru abdomen,iar pe maine ramane sa fac o tura de mers rapid.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor ,si eu m-am tinut de program si am sarit coarda de 350 de ori .Vreau sa ajung la 500 ,eventual in 2 reprize ;am avut febra musculara la inceput dar acum e bine .parca si cintarul s-a miscat cu 400 gr ,vad eu miine mai bine .

Mergi la inceput

Mai e super greu sa te concentrezi cand trebuie sa faci branzoaice pt fiul si sotul... E inimaginabil sa faci pilates cu mirosuri de astea prin casa. Si nu am incotro ca trebuie sa fac iar cu prajiturile il fentez pe bb sa manance branzica sau fructe.
Sunt obosita ca pe langa sportul obisnuit am facut o parte din gazon, am sapat, indreptat si pus glii frumoase... Ne-a ;uat cam 3 ore aseara si 2 si ceva azi. Asa ca mi-am facut norma cu plin si indesat.
Vikinga tu pe unde esti? hai mai scrie ce faci si cum faci. Nu de alta dar se pare ca avem o problema comuna gen aripioare, sani, etc.
Maine mergem la iarba verde. Abia astept. va pup.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Olga,faci branzoaicele alea patrate traditionale din Ro ? Si mai am o ? in legatura cu pilates.Ce este de fapt pilatesul asta.Eu am tot auzit de vedete care practica pilates dar nu inteleg exact ce tip de miscare e.
Am citit tot topicul de la pilates dar nu am o imagine prea clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,hop si eu.Am slabit 7 kg,facind sport la sala iar cind nu am timp sa ajung la sala fac sport acasa pe un steper lateral care pe mine m-a ajutat enorm de mult sa slabesc,sint foarte multumita de el.O anume dieta nu tin,nu imi plac variantele de genul,dimineata maninci asa,la prinz maninci etc. iar seara mai stiu eu ce.Imi place sa maninc sanatos,multe fructe,multe legume,peste din belsug si desigur apa,apa si iar apa.

Succes la slabit

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Cu pilates m-am lamurit,acum ma duc sa fac o cautare pe net poate gasesc ceva free,daca nu merg prin magazine.
Mi s-a parut interesant filmuletul propus si chiar o sa ma apuc si eu.
Anky,bine ai venit pe la noi.

Mergi la inceput

Luna eu sunt mare fan pilattes. faptul ca nu faci multe repetitii si ca accentul se pune pe corectitudinea executiei face sa dezvolti muschi lini, mai feminini decat in alte tipuri de miscare. Sa nu-ti spun ca am intalnit o tipa de 45 de ani care face si sa nu-ti spun cum arata. E slabutza, dar foarte puternica in acelasi timp, abdomen plat si pe departe zici ca are 35 de ani. Genul asta de miscare pastreaza aspectul tanar al musculaturii. Plus ca alea pt abdomen nu-s deloc simple. Branzoici de alea fac, traditionale romanesti. Sunt bune de mori. Daca vrei iti trimit reteta.

Anky ma bucur sa te vad pe aici. Dupa ce ca esti slaba si frumoasa de la natura vrei sa te faci si mai si?

Ieri am fost la o plaja in apropiere si am ramas socata cate femei arata oribil. Clar sunt in tara cu foarte multi grasi. Si cand le vedeam cum mananca si cartofi prajiti si alte minuni...

Am inceput sa iau spirulina. Deocamdata nu simt nimic, dulciurile inca imi trebuiesc din pacate. Probabil ca efectele se vad in timp.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput