SPORT+dieta
Raspunsuri - Pagina 12
Georgia2 spune:
Olga - din cite stiu eu saritul corzii e cel mai eficient exercitiu cardio. Urmat fiind de urcatul scarilor cu alternare in ritm alert ( adica urci doua cobori una si tot asa).
Luna75 spune:
Canada in top in ceea ce priveste miscarea.Olga,sa iti cumperi neaparat o coarda de la magazin cu profil sportiv.Stiu ca cele de piele sunt cele mai bune.Eu am una din plastic de la Adidas si o gasesc foarte buna.
Foarte bun-inseamna la o coarda cat e de rapida.
S-ar putea ca Georgia sa aiba dreptate cu coarda-cel mai bun exercitiu cardio-dupa 10 minute sunt obosita de mor cu toate ca am o rezistenta buna in general.
In ceea ce priveste picioarele,sa nu te simti complexata ,s-ar putea ca tu le vezi mai groase decat le percep altii.
Si eu intru in categoria asta sus-frumos,jos-mai trebuie lucrat.Dar ma intreb si eu cat?
Citeam si eu nu de mult intr-o revista : Ati vazut atleti cu celulita ?
Si mi-am raspuns Da,eu.- si nici picioarele nu sunt subtirele chiar daca am la activ ani
de alergat.Adevarul eu ca am gresit cu alimentatia.Acum fac schimbari-sunt curioasa de rezultat.
Didi,eu chiar nu inteleg mentalitatea romaneasca.Toata lumea stie ca a face sport e sanatos-dar daca vad pe cineva ca alearga,sau merge cu rolele,sau cu bicicleta,ca si tine imediat se gaseste cineva sa comenteze.
Ma intreb si eu ce ar spune vecinii,daca dimineata devreme ai marsalui in jurul blocului cu doua greutati in mana.
De ex.aici ce ti-am descris mai sus se intampla zi de zi si pare absolut normal.Oamenii care n-au timp sa mearga in parc sau pe malul marii pur si simplu fac ture in jurul blocurilor si nimeni nu comenteaza nimic.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carolinah spune:
Si eu ma straduiesc sa fac sport in mod regulat, in general bicicleta statica pt cardio, tenis odata pe saptamana, in rest Winsor Pilates, sau exercitii pt spatele meu cu scolioza sau un program care se numeste "Bikini ready in 8 Weeks" (stupid, I know) descarcat de pe shape.com. Insa pe caldura asta imi piere cheful de orice, desi am AC si acasa...
(Am incercat si eu sa sar coarda, dar nu pot din cauza sanilor.)
Insa cu toata miscarea tot am ramas cu celulita pe picioare, asa ca am apelat la tratamente corporale pt partea asta, si anume vacuum. Si se vede diferenta destul de bine, zic eu...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
lorinaoo1 spune:
Da, si eu am celulita pe picioare si pe abdomen si arat ca naiba. Nu mai pot purta bluzite pana in talie... glumesc, oricum nu mai sunt adolescenta de mult.
Si pe mine ma doboara caldura, dar nici ventilator sau aer conditionat nu pot suporta ca ma apuca durerile de cap si de masele, urechi si racelile
. Asa ca prefer sa transpir.
Am intrat la categoria 55 de kg la 1,56 si ma bucur
mult. La sala nu m-am mai dus zilele astea din cauza CM. Dar maine cred ca pot sa ma duc sa mai transpir si cu motiv
.
Va 

pe toate, sportivelor!

nasica de moflea
material fain
didi-edi spune:
Luna sunt convinsa ca zambetele idioate ale celor care nu fac sprot nu au viata lunga.De ce?pt. ca stim prea bine cu totii ca tot ce se poarta peste, se ia si la noi.Sunt sigura ca peste cativa ani majoritatea vor face miscare in mod regulat .ca acum ma privesc ca pe o leproasa, chiar nu-mi pasa.la fel cum nu-mi pasa ca vecina X e stresata de topaitul meu in casa sau de muzica data mai tare cand fac sport.Ma doare fix in cot, atata timp cat stiu ca toate comentariile apar de la persoanele care practica zacutul in fata blocului cu punga de seminte in brate.Nu sunt trea, dar nici nu ma las influentata de astfel de persoane.rau e cand apar comentarii de la tineri, caci de la ei as fi avut alte pretentii.
Lorina daca nu te simti rau sau nu ai dureri miscare poti face si in perioada Cm.incearca insa ceva mai lejer, gen bicicleta
, mers pe jos intr-un ritm mai sustinut.Citeam zilele trecute ca nu exista nici o contraindicatie in acest sens.s-au facut chiar studii pe atlete si s-a ajuns la concluzia ca nisci CM nu influenteaza perfoormanta, dar nici miscarea nu influenteaza CM(in sens negativ).Eu fac ceva miscare, dar usurel ca de....sunt mai amarata in acea perioada.
Si in incheiere:afara se vad nori negrii de ploaie.URAAAAAAAAAAAAA.
Va pup si spor la treaba.
lorinaoo1 spune:
didi-edi, miscare mai fac eu, dar, cum spuneai si tu, mai cu masura. Oricum am observat ca ma tine mai mult daca fac sport. Nici de data asta nu am stat cumintica si am facut singurica cele 200 de abdominale pe care le faceam la sala si altele. Dar la sala evit sa ma duc in perioada asta de teama sa nu ma patez, sa nu fosneasca (eu nu folosesc ob-uri), sa nu miroase etc.
Totusi, eu nu inteleg de ce transpir asa de mult la sala. Ca alte fete nu vad sa aiba aceleasi probleme ca mine. Voi cum reactionati la efort? Eu ies de la sala cu tricoul si pantalonii uzi leoarca.
nasica de moflea
material fain
olim spune:
Salutare fetelor.
Si eu ma pregatesc de putina miscare asta seara, mai ales ca am ceva chef
.
Cat despre sala nici eu nu imi explic de ce acolo transpir in halul ala si acasa la bicicleta, aproape deloc.
Astept eu eu o explicatie de la voi
Va doresc tuturor o seara frumoasa.
Mona_B spune:
Fetele, revin si eu in club dupa oarecare absenta, sunt niste calduri teribile pe-aici, nu atat temperatura ridicata ma deranjeaza cat umiditatea care face aerul irespirabil...cu toate astea am incercat sa ma antrenez acasa,genuflexiuni fandari pe un picior alternativ, flotari, insa cardio nix, dar ma intorc eu la rutina curand sper...din septembrie merg la salaaaa, ca voi avea abo pt.un an cadou de la sot de ziua mea care se apropie.
De mancat de-abia ciugulesc cate ceva pe ici pe colo, gratare,kefir, morcovi, mango si pepene si nelipsita portie zilnica de 50g ciocolata Lindt.
Prinzchenmutter
diana2004 spune:
Buna fetelor ,am citit aseara de coarda si am avut o revelatie :e asa comod sa sar coarda acasa !Asa ca aseara am facut 200 de sarituri, cred ca e putin dar de cind n-am mai facut sport !
Eu as vrea sa slabesc 3 kg si nu mai reusesc ,nu maninc dulciuri ,nu piine ,nu suc , nu grasimi sau alte lucruri cu multe calorii ,dar cred ca nu mai slabesc pt ca sint sedentara .
Ma duc iar la sarit ,azi vreau sa maresc doza .
olim spune:
Salutare.
SI EU ASEARA AM FACUT MISCARE
Am merc cu bicicleta 15 minute si cate exercitii alte 15.M-am impachetat cu o crema si cu folie transparenta si dai bataie.
Dar cred ca imi vin rusii ca sunt asa umflata
, si duminica vin si nasii, deci o sa am un chef.
o zi buna va doresc tuturor.