Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia io trebuia sa ma duc dimineata dar nu am mai ajuns ca mi-a fost rau asta noapte si dimineata abia adormisem asa ca nu m-a mai trezit...deci cred ca ma duc direct miercuri de dimineata la scoatere bebelus
sper sa nu mai patesc altceva pana atunci

pup fetele

bulinuta 37+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Larisa ai o scumpete de fata, e minunata! Alexia sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii. pt mamica si micuta printesa.

Ancutex 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

pup fetele si eu,
acum am aterizat si eu pe-acasa...de azi dimineata de la 8.30 tot umblu prin oras...
am vazut si eu azi l ahelp net o trusa...tocmai intreba o graviduta de trusa pt epidurala si am rugat-o pe farmacista sa ne-o arate...era 1.090.000 lei vechi...eu stiam ca la municipal era vreun milion si 5/7 sute.....si totusi parca trusa de rahie anestezie e mai scumpa...Cristina Ioana parca tu ai luat asa ceva?

Inca nu am nici o veste de la Medeea...ii tin si eu pumnii sa vina bebe usor si repede

Adelapop, da eu o sa sterilizez si pompa in solutie Chicco

Iulia, sa ne dai vesti de la dr....

eu tocmai ce mi-am luat rezultatele la analize si am descoperit, din nou streptococ beta in cultura col...am mai avut la 20 sapt...acum sper sa fie totusi un motiv pentru cezariana....asta tinand cont ca mai am una,desi as fi incercat si natural, dar parca mi-e frica de trafic...sa nu ma apuce contractiile la ore de varf...mai bine programat...acum am bagat rufele pt bb la spalat...apropo, voi ati folosit alt fel de detergent? eu le-am bagat cu ariel, fara balsam si o sa le mai dau o clatire suplimentara...

hai ca m-am intins...
si totusi mi-am amintit...Muuh, bine ai revenit acasa ...sa fie sanatos Alexei si mancacios....si asteptam cu nerabdare impresiile despre elias...cum a fost cu rezerva, cum s-a purtat personalul....desi erai un pic privilegiata ca erai pacienta "sefului", nu?

Norocuta si Irinuca, cum au acceptat copiii mai mari venirea fratiorului/surioarei?

Eliza 35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Multumesc Anasia.

Tina

Mergi la inceput

si Alexia a Larisei, si Naomi a Stefaniei si Nour a Norocutei sunt niste bomboane...nu ma mai satur uitandu-ma la poze

Sa ne traiasca toti bebei, sa fie sanatosi, mancaciosi si norocosi...

aaaa, Map, La multi ani, sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si un bbl sanatos si mancacios

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Geliza, eu le-am spalat cu Persil, dar de mana, nu le-am bagat la masina ca imi era drag de ele, apoi le-am clatit cu balsam. Apropo, fetelor, cam cate scutece trebuie sa ne luam in bagaz?
Geliza, poate tu stii mai bine, pt cezariana tre sa ne cumparam trusa de anestezie noi?

Eu sunt f obosita, cu toate ca n-am de ce si as dormi intr-una, n-am chef de nimic, asa sunteti si voi sau sunteti mai vioaie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

Geliza, eu le-am spalat cu Persil, dar de mana, nu le-am bagat la masina ca imi era drag de ele, apoi le-am clatit cu balsam. Apropo, fetelor, cam cate scutece trebuie sa ne luam in bagaz?
Geliza, poate tu stii mai bine, pt cezariana tre sa ne cumparam trusa de anestezie noi?

Eu sunt f obosita, cu toate ca n-am de ce si as dormi intr-una, n-am chef de nimic, asa sunteti si voi sau sunteti mai vioaie?

legat de scutece eu ma gandesc ca ar cam trebui vreo 5/zix3 zile...cam 15 minim...daca gresesc sa ma corecteze fetele care au nascut, pleaseeee

cat despre trusa, da eu stiu ca trebuie sa o cumparam noi...mie dr mi-a zis ca imi spune data viitoare, adica miercuri

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Fac si eu galerie pt Medeea . Sa ai o nastere
usoara si sa-ti tii puiul in brate cat mai repede.

Ancutex 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Rapid cat am timp: trusa de epidurala contine tot ce iti trebuie, cel putin eu m-am dus cu reteta de la Vlada si am plecat cu o trusa completa. Nu va speriati cateterul este un firicel subtire de care habar nu aveti. Rahi mi s-a dat in sala nu mi-am luat eu nimic. Nu stiu cum e treaba pentru pacientele celorlalti doctori dar nu cred sa fie diferit. Mie anestezista, care nu vazuse trusa de epidurala mi-a oferit sa o cumpar direct de acolo. A da eu am luat-o de la Farmacia Academiei, cu o zi inainte de operatie (ce noroc) si am dat pe ea 140 RON, sigur nu mai mult nu stiu daca nu poate mai putin.
La Elias: conditii ok pentru toate pacientele. Nu am stat la rezervele CMU ci in cele ale spitalului, aici trebuie sa aranjati cu doctorul vostru sa vedeti daca se poate. Tratament preferential nu cred pentru ca asistentele habar nu aveau pacienta cui sunt decat cand ma intrebau. In plus in ATI am stat cu doua alte fete, una la Tutunaru si alte la o doamna Cristian parca. Au beneficiat si ele de aceleasi conditii ca si mine nimic in plus. Buda e mizera dar suportabila, asistentele sunt acceptabile vi le recomand pe Svetlana si Adriana de la reanimare, pe Alina si Narcisa de pe sectie. La neonato sunt greu digerabile asistentele dar totusi e una Cristina Pantelimon, amabila. Infirmierele de la nou nascuti sunt super ok. Nu trebuie neaparat sa cotizati se poarta civilizat si fara. Nu prea te ajuta cu alaptatul nu au rabdare. Eu am lapte, asa un strop de abia de ieri si recunosc ca a trebuit sa ma rog de ele sa ma ajute macar un pic dar va descurcati voi in situatii din astea...De tarife, eu m-am orientat dupa sfaturile Cristinei Ioana, la mine a mai fost in plus si mana a doua la operatie, o tinerica doctorita Zvanca, tare amabila si de treaba. Lui Vlada nu i-am dat nimic. Nu va speriati daca vine unu Mateescu la vizita, cu mine a fost un bou dar eu eram a doua zi dupa operatie si numai de el nu imi pasa. Iar programul e infernal, dimineata iti dau treziera la 4:30 sa iti ia temperatura si sa iti faca toaleta, dupa aia la copii si dupa aia te mai lasa sa dormi 1 - 2 si vine vizita. Zici ca sunt nebuni. O caldura in rezerva de te sui pe pereti, eu am dat drumul la aer conditionat ca ma coceam si am vazut ca si fetele se chinuiau rau in saloane. Nu va recomand sa stati in saloane de nici o culoare, era cald, inghesuiala nu stiu dar o sa vedeti ca in zilele de dupa nastere asa vrei un pic de liniste ca nu ai chef de nimic altceva.
Cristina_ioana ii sunt recunoascatoare ca mi-a salvat anexa dreapta si ca a stiut sa ma calmeze cand plangeam ca o nebuna ca eu nu am lapte si am dureri de la operatie. La fel si inainte cand ma vaitam ca ma doare in dreapta dar nu stiu ce. Si cel mai dulce a fost cand a zis: Ce facem Miruna, avem 37 saptamani, intram la 10 in sala? Si eu usurata: DA dA dA

Miruna si Alexei

Mergi la inceput

Miruna, multumim pentru promtitudine....multi pupici si sa ai lapte cat mai mult

ticker bebe

Mergi la inceput