Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXI, "ofturile" erau de fapt mofturi...adicalea-s cu mari pretentii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani la copilasii sarbatoriti astazi, Carolina si Kitty, sa va traiasca sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
N-avem noutati, asteptam cu interes concediul.
Olivia-drum bun si fara peripetii.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Edit: Chiar si io care -s mai in urma cu scrisu/cititu; am observat lipsa lui Alice, Andreea Philip....ce o fi cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

si Multi ani traiasca pentru Alessia, Bianca, Iza Maria si Radu! Sa cresteti mari si sanatosi! Si la mamici sa va bucurati de ei!

De dimineata am avut o gramada de treaba, dar acu sunt in pauza de cafeluta... si hop la voi...da vad ca lumea este busy...sau plecata prin vacante.
Nu am apucat sa mai raspund la sondaju'zilei de ieri, dar Mitzura stai linistita, nu esti alone... ca si eu sunt la fel de "nelinistita" cu mancatul Ilincai. stau si in cap numai sa o vad mancand. Pranzul il ia stand in scaunul de masa, dar fiind ocupata cu jucarii, creioane de colorat, cani, cutii....dimineata si seara, de regula umblu dupa ea...sau ma rog, cine are sarcina sa-i dea sa manance. nici ea nu a cerut vreodata sa manance sau sa spuna ca ii este foame...desi altfel vorbeste de nu-i sta guritza...asa ca nu am dubii ca nu si-ar gasi cuvintele potrivite imi tot spun ca gata, de maine, mancare la cerere, da daca nu s-a facut inca maine ????
Singura cere tot felul de prostii...pufuletzi, popcorn....
asa ca Danelor(!) felicitari!

Roberta, cand primesti raspunsul? nu de alta, dar m-ai facut tareee curioasa cu jobul tau cu "mofturi" Succes!
Roxana, da, este vorba de elefantul care arunca cu fluturi...a avut un succes nebun la copii. si mai mari si la cei mici. bag de seama ca Pat este OK 100% din ce povestesti?

Sanatate Sofiei! am admirat-o in poze cat este de frumoasa!
Daria, voi ce mai faceti cu "muntza" rosie? bine? scoate-o la aer cat mai mult!
Simona!
Ina, voi cand plecati?
Ce va invidiez pe cele ce va pregatiti de vacanta....
...ma cheama sefa!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Inainte de a ma apuca de hartzoagele mele am zis sa mai dau acilea un oki...
AM observat si eu ca lipseste lumea la apel...Ma gandesc ca fiind perioada concediilor o fi lumea in vacanta...Alice, Andreea, suntetzi bine!? Celelalte impricinate, se stiu ele, intrau mai rar asa ca nu le tragem de maneci ...inca...:))))

Mitzule, la noi a fost intr-o zi oprit curentul...Expresia "facea ca televizorul" de la noi vine...Unu facea ca televizorul si celalalt o alerga cu linguritza!
In rest, desene ca sa stea cu gura cascata si eu sa am unde sa infig linguritza...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

pentru sarbatoritii de astazi:Bianca,Radu,Alessia si Iza!
Olivia drum usor si revedere placuta.Asteptam vesti si poze de la nunta!
Daria,ai grija de muntza nora-mii ca te tunde Ricardo mai tirziu daca nu pastrezi muntza in stare perfecta.La noi cutadenul e universal valabil pentru tot ce e bubita,besicuta,zgirietura etc.
Adela,poi sigur ca e de bine,cel putin din partea mea,numa ca stii,sa nu te superi,eu sunt o femeie simpla fara prea multa carte si imi dau si eu doar cu parerea,de multe ori nu e ca in carti ce zic,eram foarte tinara cind am invatat sa fiu mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Radu, Iza, Alessia
si pentru Bianca mea!

Multumim de urari. Sa ne traiasca copilasii! Si petrecere frumoasa tutror.. noi ne-am sarbatorit deja duminica iar astazi urmeaza la gradinita...

Olivia, ai plecat?... drum bun... si nu te mai stresa de drum... io la inceput muream de frica, nici nu acceptam loc la geam... acum a inceput sa-mi placa... pupicei multi lui Luca din partea mea..

Carmen, si io tot 61... da, asa cum zici, nu vor sa scada si pace... da sa-ti zic ca de ieri mi-am luat abonament la sala si am si fost prima data... ma mir si eu de mine, ptiu, ptiu :))..

Eu am mai intrebat de andreea (philip) si Alice... sper ca sunt bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu am putut pleca pina nu -mi beau stopul de cafea cu voi! In juma de ora...ne caram si noi acasa....
La multi ani Bianca!!!!! Sa cresti mare si sa ai mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - drum bun si vacanta super faina ! Sa va intorceti cu bine !
Roxa - maine ne kefuim la munci , ca asa suntem toti colegii, iar luni nu se poate ca e greu cu
SimonaR - are you alive ??? Ce bine ca ai dat un semn
DanaSpeel - ung la greu cu cutaden si stam un muntza goala, speram cu bine, de durut nu o doare, cel putin asa se pare ...

AndreeaPhilip, Alice si restu` de mamici care kiulesc de muuulta vreme ???

Merg la datorie O seara faina tuturor si o zi frumoasa schimbului 3 !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor!
la multi ani pentru Richard de super_lia!
m-am trezit anchilozata si ametita. pfff ce aiurea e. Pat tot cu bazdaci in fund si urlete....daca nu e ca el e tragedie. si acum cand deschid mail-urile vad ca cei de la babycenter zic cam tot asa.....adica fitze la masa si chef de orice altceva decat de mancare. deci cica tre sa stau linistita. in orice caz imi tot arata ca il doare in guritza....e clar ca javrele de masele mai au nitel si ies. bietu' copil (da si biata ma-sa...)
Gabi hahahahah asa m-am prins, cu "ofturile"
Ina cand plecati?
Carmencito voi tot pe 21 a ramas sa veniti pe litoralul minunat?
Alice, pe bune, deja intinzi coarda....unde esti?????
schimbu III cam slab ieri....Liliana, Laura? Anca, pozeeeee!!!! ce, crezi ca am uitat?
va pupez in grup....ne auzim later cand oi mai avea fro 3 cafele la bord.
sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata frumoaselor!
la multi ani Richard! la multi ani si celor ce-si aniverseaza azi ziua numelui, la multi ani ilincelor! sa ne traiasca, sa ne infloreasca!
roxana, simbata-s la mare, iupiii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput