Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 15
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani Richard!
Hehehe, Roxana, n-ai mai uitat de urari, kiar fara coffee! La capitolul dat cu fundu de pamant noi suntem fruntasi. Da' io m-am relaxat. El se tavaleste pe jos in parc si urla de mama-mama si io plec cu toata satra (a se citi jucarii, carutz etc) doi metri mai incolo. Nu-i convine si vine dupa mine.
Altfel e totul bine si suntem fericiti.
roxanaz spune:
mah, "cineva" m-a tras de manecutza ca e si Sf Ilie azi...deci La Multi ani si pentru Ilinca Theodora a Luminitei si Ilinca de Carmen!
si tot prin aceeasi sursa am aflat ca nu tre sa spalati azi si in urmatoarele 2 zile. cool, nu? (ce surse bune am! )
szivarvany spune:
RICHARD !
tuturor ce poarta prenumele si derivatele ILIE si ILINCA
Si Giulia mai face crize, da` cu cine isi permite ... tata`so si taica`miu Eu o ignor si plec, asa ca s-a prins ca nu tine.
O zi faina sa aveti.
Daria & Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
bey, inseamna ca tre` sa-i dai de beut serios la sursa ta
quote:
Originally posted by roxanaz
mah, "cineva" m-a tras de manecutza ca e si Sf Ilie azi...deci La Multi ani si pentru Ilinca Theodora a Luminitei si Ilinca de Carmen!
si tot prin aceeasi sursa am aflat ca nu tre sa spalati azi si in urmatoarele 2 zile. cool, nu? (ce surse bune am! )
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ina32 spune:
Dintr-o regretabila eroare (a doua pe ziua de azi), am uitat sa-i urez Ancai sa-i traisca Bianca, sa fie sanatoasa si sa-i aduca numai bucurii.
La multi ani si Ilincelor, sa fie cuminti, sa-si asculte parintii (si viitoarele soacre...care poseda).
Si Radu a primit elefant din ala, si a avut un maaare succes.
Noi plecam in concediu in 29 iulie, la Bulgaria.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
roberta04 spune:
Salut!
LA MULTI ANI, RICHARD!
LA MULTI ANI, ILINCELOR!
Noi avem numele de familie Ilie si maine e si ziua de nastere a sotului meu, asa ca m-am apucat fara sa stie el sa pregatesc un mini party pe maine.
In rest, nici un raspuns de la job-ul cu pricina, incep sa ma enervez de atat tergiversare, azi am fost pe la vechiul loc de munca si ma asteapta cu bratele deschise, asa ca imi fac in continuare planuri de vacanta ca de munca se gaseste!
Matei ma ingrijoreaza un pic, mi se pare cam caldut, nu sta sa-i iau temperatura, acum doarme si cred ca o sa-i dau un pic de Marcofen.
Vorbeati de mancare ieri, n-am apucat sa scriu, dintr-un mare mancau, Matei are si el acum ifose la masa, vrea spectacole, sa manance tinut in brate sa se uite pe geam, asa ca ieri nu i-am dat nimic de la 9 pana la 3, cand a bagat fara mofturi doua castroane de pilaf.
Cam atat, ma duc sa bucataresc si mai arunc un ochi pe aici!
roller025 spune:
La multi ani, Ilincelor si Iliilor!
Sa traiti cu numele!
Robi, sarbatorire placuta! Despre raspunsuri de la firmele cu "ofturi" stiu cum e... Uneori cred ca se numeste aroganta (si io lucrez la o astfel de firma...)
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
roxanaz spune:
hm, da...verdictul anchilozelii mele este o raceala care a debutat furtunos. imi e frig de mor si ma dor toate alea...ceea ce e mai frumos e ca si pe al meu sot il incearca aceleasi "sentimente"...ca tot vine week end-ul
Robi la multi ani si sotului tau!
m-ati convins cu elefun-ul....cred ca il iau si eu, desi scrie ca e de la 4 ani in sus.
carmenp spune:
unde se gseste si cit costa?
quote:
Originally posted by roxanaz
hm, da...verdictul anchilozelii mele este o raceala care a debutat furtunos. imi e frig de mor si ma dor toate alea...ceea ce e mai frumos e ca si pe al meu sot il incearca aceleasi "sentimente"...ca tot vine week end-ul
Robi la multi ani si sotului tau!
m-ati convins cu elefun-ul....cred ca il iau si eu, desi scrie ca e de la 4 ani in sus.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3