Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
am vazut la selgros la raionul cu jucarii mattel, cred ca e si in metro. pretul nu il retin, poate isi aduc aminte fetele.
mitzura spune:
Neata la amiaza!
La multi ani Ilinca de Carmen, Ilinca de Lumi si Richard!
Eu am bagat niste chestii in cuptor si am venit la treaba. dar bineinteles ca nu se poate treaba fara un ochi pe aici.
Intrebare: unde se gaseste elefun din ala?
Pat, pupici, sa-ti treaca durericile! Roxi, sanatate! Voi o faceti lata in familie vad.
Robi, sper sa nu aibe nimic Matei. Poate e doar de la caldura.
Ina, cu Raducu plecati?
Daria, petrecere faina!
Olivia, drum bun si sa va intoarceti cu bine! (desi probabil ca nu mai vezi mesajul)
Edit ca am vazut raspunsul cu elefun-ul. Oare care din fete a pus poze cu asa ceva, ca sa vad si eu mai exact ce face jucaria asta...
szivarvany spune:
Roxa - sanatate muuulta la voi !
La multi ani sot de Roberta !
Roller - las` ca va fi bine !
Vreau si io poza cu jucaria, plsss
Daria & Giulia (2004 08 16)
Simona R. spune:
Buna ziua!
Si eu ,ca si Mitzura am bagat ceva la cuptor si ,ca in zilele bune ,am venit sa "vad" ce faceti...
Acum sunt curiosa in legatura cu elefantul ala(nu am citit ,nu stiu cu ce sa mananca)
David doarme ,si doarme ziua ,nu se joaca,cate trei ,patru ore;e adevarat ca se scoala foarte devreme(pe la sapte...ca doar tre' sa plece la serviciu....).
Ieri l-am lasat fara pampers;dupa ce facuse la olita dupa masa de pranz,am fost sigura ca n-ar mai putea sa faca pe el decat un pipi...dar,spre surprinderea mea ,nu stiu cand,a facut altceva pe jos in sufragerie si mi l-a aratat doar atunci cand a calcat in el
L-am luat si l-am dus direct in cada si in timp ce incercam sa-l spal si ma prefaceam ca il cert el ii dadea de zor"sa mergem in sufageie sa vedem kakatul ala pe jos...!!!"Va dati seama ca m-a bufnit rasul si s-a dus autoritatea mea....
Va pup!
http://community.webshots.com/user/simonarida
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!
ma interesa si pe mine de jucaria aceea ...dc gasiti ceva poze puneti-mi si mie pe mail , va rooog din suflet :simona.dinu@orange.ro
pup
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by BLUE ANGEL
salutare !!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!
ma interesa si pe mine de jucaria aceea ...dc gasiti ceva poze puneti-mi si mie pe mail , va rooog din suflet :simona.dinu@orange.ro
pup
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
http://www.boardgames.com/elefun.html ete aici for everybody :d si e greseala mea, e de la hasbro, nu de la mattel.
Mimilinca spune:
Sar'na pentru urari!...cam tarzior va multumesc, da'mi cer scuze
Urez si eu La multi ani Richard!, sa cresti mare, sanatos si noroc si sa traiasca si Ilincutza de Carmen, sa fie sanatoasa si mancacioasa (si mami a ei voioasa )!
Carmen, voi va serbati de ziua numelui? eu recunosc, ca am mers pe burta si anul asta, deh fata'i mica si nu stie ea prea multe...dar dupa cum vad ca i-a placut sa fie sarbatorita, cred ca nu prea mai avem scapare peste un an, doi ... si mai este si Sfanta Theodora...
Noi am cumparat elefun-ul de la Cora. Am dat pe el cam 1 mil.lei, nu-mi aduc aminte exact. si se gaseste si la Metro si in Selgros. si distractia este garantata. da sa fie ceva mai multi copilasi...sau ma rog mamici dornice de alergat dupa fluturi
Roberta, sa-ti traisca sotul si sanatate lui Matei! sa nu fie nimic grav!
Daria, petrecere frumoasa!
Roxana, sanatate la intreaga familie!
AncaMaria, cum ati petrecut la gradinita?
Dana, distractie mare plimbarea in parc,hmmm?
V-am pupat si numai bine!
Mimilinca spune:
m-am grabit si am uitat sa "ornez frumos" urarile pentru copilasi
asa ca:
Richard!
Si pentru tiza noastra!
carmenp spune:
ssst, si io tot pe burta
quote:
Originally posted by Mimilinca
Sar'na pentru urari!...cam tarzior va multumesc, da'mi cer scuze
Urez si eu La multi ani Richard!, sa cresti mare, sanatos si noroc si sa traiasca si Ilincutza de Carmen, sa fie sanatoasa si mancacioasa (si mami a ei voioasa )!
Carmen, voi va serbati de ziua numelui? eu recunosc, ca am mers pe burta si anul asta, deh fata'i mica si nu stie ea prea multe...dar dupa cum vad ca i-a placut sa fie sarbatorita, cred ca nu prea mai avem scapare peste un an, doi ... si mai este si Sfanta Theodora...
Noi am cumparat elefun-ul de la Cora. Am dat pe el cam 1 mil.lei, nu-mi aduc aminte exact. si se gaseste si la Metro si in Selgros. si distractia este garantata. da sa fie ceva mai multi copilasi...sau ma rog mamici dornice de alergat dupa fluturi
Roberta, sa-ti traisca sotul si sanatate lui Matei! sa nu fie nimic grav!
Daria, petrecere frumoasa!
Roxana, sanatate la intreaga familie!
AncaMaria, cum ati petrecut la gradinita?
Dana, distractie mare plimbarea in parc,hmmm?
V-am pupat si numai bine!
Lumi&Ilinca
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
multumim si noi de urari
la mine-n birou iaste un parfum de concediu si chefu` meu de munci pe masura, hehehe
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3