Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 28
nushulica spune:
LA MULTI ANI ADRIANA!!! sa fii sanatoasa si catalina sa-ti aduca numai bucurii
ps: petrecere frumoasa
INGRID
herra spune:
LA MULTI ANI ADRIANA!!!
LA MULTI ANI MIHAELA!!!
sa fiti fericite si o zi superba va doresc, alaturi de cei dragi!
belnicol spune:
LA MULTI ANI ADRIANA!
Multa, multa sanatate si numai bucurii.
Hello. Bun gasit si bun venit fetelor noi .
Nu am intrat cam de multisor si vad ca lumea o taie de zor in concedii. Miercuri seara ma urc si eu in trenul spre mare, in sfirsit. Am mari emotii, nu stiu cum se va comporta Matei si ma ingrijoreaza mai ales cum ii voi da eu sa manince, ca acasa imi face niste figuri ceva de speriat. In fine, am sa ma descurc eu cumva, bine ca plecam.
Apropos de copii marisori la nastere, daca finutul Gabrielei detine recordul, atunci probabil ca Matei al meu a fost pe locul doi sau pe-aproape cu 5,1 kg ale lui, culmea, fara sa fie gras. Si mie-mi mi-au zis ca e de 2 luni. Ii spuneau "ala mare", care plingea mereu de foame, nu aveau cum sa mi-l incurce. Si pe mine ma bateau la cap cu diabetul, dar nu a fost nimic de genul asta. Pur si simplu seamana cu taica-su care-i un lungan slab. Va dati seama cum aratam eu inainte de-a naste. Mai nasol a fost ca nu am putut sa nasc natural (nu avea loc mititelul!) si dupa 12 ore de chin m-au bagat la cezariana.
Gata, hai ca va las cu povestile. O duminica placuta si racoroasa, pe unde puteti.
V-am pupat.
Nicoleta si Matei
acvi spune:
LA MULTI ANI ,ADI!!!
SA FII FERICITA,IUBITA SI SA TE BUCURI DE COMOARA TA ,CATALINA!!!
Aaaaaa, si sa te muti cit mai curind in casuta cea noua!!!
Gabi 38+.
Darria spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Darria,eu nu stiu unde este parcul de care spui dar sigur o sa-mi placa.Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Fir intins si cat mai mult peste mareeeeeeee
Locul de joaca cred ca-l stii ft. bine doar ca nu am explicat eu unde este. Este in parcul Copou(de la supercopou), in partea dreapta a parcului, langa unitatea militara. Poti ajunge fie prin parc, fie pe straduta dintre parc si unitate.
O duminica placuta tuturor.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
Danna_36 spune:
Darria, la 3 minute de parcul de care zici sta soacra-mea, asa ca si noi mergem destul de des acolo si ne place. Dar tu probabil stai cu fata "pe langa" deocamdata, nu?
[red]Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!!!![red]
Adi, sanatate, bucurii si tot ce visezi tu bun si frumos sa se implineasca! Tot nu ne-ai zis ce fel de tort ai facut...
Nicoleta, te descurci cu mancarea nu-ti fa griji dar da-mi voie sa iti mai sugerez ceva care te poate scoate din incurcatura in orice moment si in orice loc, pt ca e instant: noi ne intelegem f bine cu el si e si f hranitor si gustos. Se numeste "Humana SL Brei" si e un pireu pe baza de proteina de soia si orez. Se recomanda in caz de scaune proaste, dar pentru ca la noi exista problema asta mai mereu, a ajuns sa fie hrana obisnuita, in sensul ca ii dau in fiecare zi o masa, daca nu doua si se comporta bine, nu-i fie de deochi. De cumparat se gaseste si in farmacii, dar mai rar si mai scump. Noi cumparam direct de la depozitul farmaceutic din Bucsinescu, 200.000 lei cutia de 200 g cred. Ajunge pt vreo 5 mese si poate fi preparat cu apa plata oriunde si oricand in 10 secunde. Ai insa grija la constipatie, nu cred ca e cazul la Matei, dar fii atenta...
Vacanta placuta celor care pleaca pe undeva!
Miha, mari pescari mai sunteti, bravo voua!
Editez sa va spun ca perzentarea de produse cosmetice "Mary Kay" de ieri a fost mai slabuta decat cealalta, tipa care facuse prima sedinta era deja plecata la Bucuresti si a venit o colega a ei, mai putin pregatita. Pacat...
Primavara 2006
Darria spune:
Dana, da deocamdata stam pe langa locul de joaca dar o sa vina si timpul nostru. Deocamdata cautam zonele linistie din parc pt. somnic si apoi mergem si ne uitam la porumbei sau la copilasi.
Vb. despre depozitul Yassifarm din Bucsinescu? Poate lua oricine in orice cantitate(adica mica) sau pe S.C.? ca si nou suntem de acum pe humana si ar fi interesant direct de la depozit.
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Dana, da deocamdata stam pe langa locul de joaca dar o sa vina si timpul nostru. Deocamdata cautam zonele linistie din parc pt. somnic si apoi mergem si ne uitam la porumbei sau la copilasi.
Vb. despre depozitul Yassifarm din Bucsinescu? Poate lua oricine in orice cantitate(adica mica) sau pe S.C.? ca si nou suntem de acum pe humana si ar fi interesant direct de la depozit.
Da, despre Iassyfarm vorbesc, mai precis despre cladirea lor, caci firma care comercializeaza Humana are un spatiu inchiriat la ei, undeva la etaj. Se numeste Vavianfarm parca. Poti lua in cantitate oricat de mica, chiar si o cutie. Daca iei pe societate, tre sa iei de min 3 milioane si iti dau ei o reducere de 10%, ca masa ceva...Eu nu am luat decat produsele astea speciale, Humana SL (lapte de soia) si Humana SL Brei, pireu de soia cu orez, dar am vazut ca au de toate si probabil politica de vanzare e aceeasi pt toate produsele.
Primavara 2006