Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 19
amironeanu spune:
Neatza!
Va invit la o cana de ceai caldut, cica racoreste!
Danna, eu am auzit ca este piscina la Sf. Maria, dar nu am fost niciodata. De ce nu ti-a placut? Cat costa? Am tot spus ca vin si eu cu Stefi pe la centru, dar nu mai apuc, in ultimele zile numai sotul a iesit cu ea afara, acum in week-end vin parintii mei in vizita, sper sa ajunga saptamana viitoare.
Cenia, bine ai revenit. Unde ati fost la mare? Cum a fost? Noi mergem de pe 18 august si vreau sa strang cat mai multe informatii.
Gabi, la noi in Tatarasi pepenii sunt la 8.000 lei/kg. Vreau sa ajung azi in Piata Nicolina, am frigiderul gol-golut. Cel mai rau este ca habar nu am ce sa-i mai fac de mancare Stefaniei. Cred ca voi incerca niste dovlecei umpluti.
Acvi, La multi ani pentru aniversare, sa fiti fericiti impreuna in continuare! Vei vedea, bebelina va lua locul corect de start la timpul potrivit. Iar tu te vei descurca de minune cu amandoi!
La Purcica nici eu nu am fost niciodata, vreau sa inot si eu undeva, dar nici timp nu am asa ca nu m-am chinuit sa gasesc un loc potrivit.
Va rog sa-mi trimiteti si mie cartea, poate voi reusi macar sa o rasfoiesc amironeanu@yahoo.com
Fug la treaba, ma asteapta o zi lunga! O zi racoroasa va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ioana_77 spune:
Ola de dimineata!
Cenia, ce m-ai distrat cu nasul de boxer! Cand am nascut-o pe Mariuca mea i se vedeau ochii si nasul, care trona in mijlocul fetei, mare si lataret, mi se pare atunci, acum il vad ca-i mostenit de la bunica-mea, dar intre timp s-au aranjat toate f frumos pe fatzuca ei. Na, cioara isi lauda puiul.
Aime, moacele noastre le vezi in pozele de la semnatura, eu stau pe Olari si ma plimb cateodata pe la Doamne, Doamne. Nu imi prea place sa stau in Nicolina pe-afara cu fata, prefer sa trec podul si sa merg in fata la Palat, asa avem traseul in fiecare seara, mergem dupa tati, care scapa de la servici pe la 20.
hehe ,si eu am avut oareshce socuri cand am fost prima data la purcica, dar eram pregatita in prealabil de o amica.
Am dat drumul la AC, ca nu se mai putea, la noi sunt constant 28 de grade in casa, ca stam la ultimul etaj.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Ce m-am distrat Adina la faza cu cosmarurile... Am fost si eu de cateva ori in tinerete dar am incercat sa nu bag in seama.Fiecare face ce vrea,plus ca e baza de tratament,practic,asa ca...Daca ai sa mai mergi o data sigur o sa-ti placa!
In urma discutiilor voastre despre Nedeni,mi-am dat seama ca de fapt nu e nimic deosebit acolo,e o balta ca oricare alta,numai ca anturajul a fost de nota 10!Cred ca de asta am fost asa incantata!
Acusica mergem in Copou la racoare!Mai merge cineva?
Va pup pe toate
aime spune:
Hello fetele!
Noi azi n-am iesit, ptr ca e si f cald, in casa racoare, dar s-au adunat o gramada de treburi inainte de plecare, spalat, calcat, mancare, bagaje...asa ca ne jucam loco...Miha, ce-as fi mers si eu in Copou...da "n-am timp de nimic"
Herra si eu am facut in 2004, in iunie, tot la 16 saptamani triplul test, la Cuza Voda. Costa tot 600.000 lei, da mie mi-a luat 300.000 , ca ma stia d-na de acolo, la cate teste de sarcina facusem (la inceputul sarcinii) si era bucuroasa ptr mine. Rezultatul in 2 ore, care mi s-au parut 2 ani...e drept ca se zice nu-s f concludente, dar asta numai ptr ca se bazeaza pe statistici si nu ca nu le-ar face bine. Daca rezultatele se incadreaza in limitele lor, e ok. Testul cu lichid amniotic se numeste amniocenteza si se face doar daca triplul test nu e ok, se preleveaza lichid (exista si un risc de avort de 0.1% parca) si se analizeaza cromozomii. Stiu o pacienta de-a dr. Grigore care a trecut prin asa ceva...e de-a dreptul sfasietor si traumatizant (ptr ca te gandesti la bebe si nu la tine), din fericire totul a fost bine si are un copil sanatos.Pe vremea mea numai acolo se facea TT, dar din ce mai auzisem la Buc un TT costa peste 2 mil acu 2 ani, doar ca era la o clinica particulara. Sa dea domnul sa fie bine si la prietena ta.
Acvi, multi ani inainte si se vede treaba ca o sa fii si soacra in scurt timp
Adi multumesc , de acum ma pun pe studiat.
aime si Vladimir
herra spune:
gata, Cerasela, sunteti pe lista; Ioana, esti singura fara data nasterii. daca vrei sa schimbi ceva ne anunti.
Darria spune:
Buna ziua.
Adriana: multumesc frumos De acum tb. sa ma apuc de studiat, se pare ca nu e chiar asa de simplu sa cresti un copilas.
Dana: uite de aceea nu dau adresa pe forum chiar daca e trecuta la profil.
Hera: nu ai pt. ce.
Sa stea linistita prietena ta si sa se bucure de sarcina. La inceput si eu aveam n scenarii in bostanel dupa cate aflasem de pe net dar am spus stop, ca altfel nu ma mai bucuram de acea perioada unica in viata. Triplul test se face acum ca orice analiza de rutina, nu tb. sa ai probleme ca sa-l faci.
Cenia: bun venit si a fiti sanatoase. Unic si frumos cadouas de ziua ta. Si noi avem ceva curios: 23 mai-strumfi, 23 iunie-taty si 23 iulie-io.
Acvi: bine ca isi face planuri mari de mititel
Noi am iesit dimineata afara si ne-a prins un pic ploita dar ne-am bagat sub un copacel iar in seara aceasta merge si taty cu noi. Indiferent de ce am de facut prin casa tb. sa pun pe amanare si sa iesim afara ca sa activam D-ul. Cand o fi mai maricica mai fentez si eu o iesire afara.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
mariussimiuc spune:
Aime,tu ce vei face cu Vladut din toamna?Am inteles ca inscrierile pentru cresa sau gradinita se fac de pe acu.Asa e?
Dana,imi poti trimite si mie o oferta?Plizzz...
acvi spune:
Multumesc pentru urari,din pacate anul asta nu am sarbatorit ..de obicei ma strofocam cu mese romantice..dar acum m-a dat gata caldura!!!
Adi, saru-mana pentru carticica ma apuc de miine de studiat!!
Miha inscrierile se fac din iunie ..eu pe Alex l-am inscris de pe 3 iunie la gradinita pentru toamna asta..ca anul trecut m-am dus in septembrie pe la gradinite in recunoastere si se uitau crucis la mine..locuri nimic(ma refer la gradinitele de stat).
Ma bucur pt ALex ca are spirit practic, se orienteaza spre cineva cu bani ,nu ca mine si tatal lui care nici macar lingura si furculita nu le aveam.
Mamici de leute,asa au fost de energice fetitele in burtica ca pe mine bb-ina ma da gata..joaca fotbal la greu..si stau cu ochii pe burta ca pe butelie sa ghicesc daca nu se intoarce.
O seara racoroasa!!!
Gabi 37+ si ALex.
Danna_36 spune:
Mey fetele, da' numai Adrianei ii multumiti, ce va faceati voi daca nu povesteam eu aici de cartea aia. aaa?
Despre bazinul de la spitalul de copii: Magdei ii place la nebunie, e super-incantata...s-a balacit mai bine de o ora in apa calduta, la inceput cu colac, apoi fara. Ce nu mi-a placut? Conditiile. Na. ca la spitalul nostru de copii, cine a fost pe acolo stie ce vreau sa zic, pereti jerpeliti, vestiar si dusuri vai de capul lor, iar bazinul...nimic altceva decat o "cada" mare imbracta in faianta, plasata in mijlocul unei camere...Ma asteptam la un bazin la nivelul solului, poate de asta am fost uimita ieri...Despre control dermatologic nici nu s-a pus problema, va dati seama... Acu' sper si eu sa nu fie nik, dar nu e in regula deloc...
Cum am asteptat eu pe hol un ceas, cu Ruxi in brate zvarcolindu-se si urland "apa, apa..." nu va mai povestesc...
Primavara 2006
mephala30 spune:
Danna, multumim ca ai pomenit de carte si lui Adi multumiri ca a trimis-o.
Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin