Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mihaela: multumesc frumos Nu iti este frica sa dormi la cort? Imi este frica de: serpi, broaste, etc... si nu cred ca as inchide un ochi.
Mess: sunt de 12 ani in Iasi dar la purcica inca nu am ajuns si nici nu cred sa o fac in curand. Dar stiam ca poti avea cosmaruri, sa vezi babute goale

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

A fost o vreme cand primeam mailuri cum ca am mostenit nu stiu ce avere prin tari straine, sau ca am casticat nu stiu cate milioane de dolari...am citit atunci despre asta pe net, m-am lamurit, era clar ca lumina zilei ce doreau expeditorii, dar acum am primit un mail cum ca pot beneficia de o linie de credit de 7500$, prin "USAPlatinumCreditLine"...Asta ce mai e? Si ce ma intriga de fapt e altceva: desi adresa de mail e pe numele sotului, mesajul incepe cu: "Congratulations Danna, you have been selected..." De unde si pana unde? Numele asta eu il folosesc doar aici pe forum...ma lumineaza si pe mine cineva, va rog?

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Dana, eu mai primesc mail-uri si de la propriul meu id, asa ca nu ma mai mira nimic...

am intrat cu doua rugaminti:

1. daca stiti spuneti-mi si mie, in ce consta triplu-testul, unde se face in Iasi, cat costa.

2. daca are cineva sa-mi imprumute sau sa-mi vanda cartea "Cel mai simpatic ghid de sarcina"; eu am citit-o cand eram gravi si as vrea sa se bucure de ea si o prietena care este acum insarcinata.
am cautat-o in librarii - si in cele on-line, nimeni nu o are in stoc...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Herra: l-am facut anul trecut, la 16 saptamani(asa mi-a recomandat medicul) la cuza-voda si a costat 600.000 lei(in octombrie dar nu cred sa fi crescut cu mult pana acum) dar nu e singurul loc din Iasi(nu mai tin minte unde se mai poate face). Rezultatul l-am avut in cateva ore.

E o analiza pe baza de sange. Sunt 3 valori(estriol+betaHCG+alfa-fetoproteina - am testul in fata acum), combinate se determina riscul sindromului Down, Eduards si alte anomalii. Dar acest test nu este concludent, chiar daca valorile nu sunt normale copilasul se poate naste perfect sanatos.

Carticica nu o am, toate informatiile le-am luat de pe net.

Multa sanatate prietenei tale, nastere usoara si strumf sanatos.

Editare: am explicat ca la piata dar nu mai retin exact.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut! Nu cred ca va amintiti de noi, am intrat acum o saptamina, ne-am prezentat. Am fost plecati la mare si am disparut in ceata.
Carmenp Datele pentru listuta sunt: 09.04.2005 David si mam lui Cenia(Cerasela) 09.04.1975.sa stii ca nu e greseala, suntem nascuti in aceeasi zi. In ziua in care am implinit 30 de ani am nascut natural o minune de copil cu nasul ca un boxer!Era haios!Cel mai minunat cadou pe care l-am primit vreodata de la Dumnezeu!!!!
Deocamdata scriu putin fiindca vreau sa citesc ce ati scris de pe 12.07 si am foarte multe de citit. Sper sa reusesc.
pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello si eu...ce mult ati scris astazi. Ati fost harnicute.
Noi ne-am topit de cald astazi, eu zau ca m-as tunde, ca mor de cald.
Ce mai faceti bun de papa asa la rece, fara cuptor?
Cat mei e kg de pepene prin piata?
Pupici si o zi frumoasa maine,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Mess, imi pare rau de experienta ta de azi...Eu sunt ieseanca si nu am fost acolo niciodata si nici nu am de gand sa ma duc. De ce nu ai aruncat o intrebare inainte? Crezi tu ca daca era sa fie vreo plaja misto pe aici nu se duceau fetele si nu povesteau si aici?
Cum stai cu "socu'"? Ti-ai revenit? Oricum ai mari sanse sa visezi urat la noapte...Pe vecina mea de palier(72 ani) nu ai zarit-o, ca merge zilnic, cate 3 saptamani in fiecare vara?

Mersi de incurajari
Nu stiu ce mi-a venit, chestia e ca stau in chirie in Mircea si e la doi pasi si am o prietena care e clienta fidela si uite asa am ajuns sa vad eu .... cate n-am vazut in toata viata mea
Insa m-am bronzat destul de frumos in doua ore, mai ca m-as mai duce ( daca trec de noaptea asta fara cosmaruri ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

BUna dimineata fetelor!!!
Saru'mana pentru sustinere,sinteti niste scumpe ca de obicei!!!
Acu incerc sa nu ma mai gindesc cum va iesi...eu tot sper sa se intorca..am inceput sa am cosmaruri cum ma voi descurca cu 2...dar vorba aia eu am vrut..asa ca tb sa gasesc solutii...(in acest context Adi, te rog daca poti sa-mi trimiti si mie cartea de care scriai..poate ma "iluminez"(adresa de email:acvi2002@yahoo.com).
Azi sint un pic melancolica...acum 9 ani aveam ceva hirtii de semnat la Starea Civila...si-mi aduc aminte ce frica m-a cuprins dupa ce am iesit de acolo..si ca am inceput sa pling...astazi fac bilantul ..parca totusi nu aveam nici un motiv....nu-mi doresc decit ca si urmatorii 9 sa fie la fel...
Danna mi-ai amintit ca pe 7 august l-am botezat si noi pe ALex dar acum ..3 ani...ce coincidenta..nu facusem legatura.Pupicei lui RUxi!!
Trebuie neaparat sa va spun ultima perla a lui ALex ..dupa ce a vazut reclama la COla parca, cu Cristina Aquileera(nu stiu exact cum se scrie)ne spune:Imi place fata asta am sa o iau sa fac nunta cu ea!!!La nunta eu o sa ma imbrac in costum de mazare iar ea in costum de harbuz si o sa ne ciocnim!!!"Precoce baiat am,si-a depasit tatal care la 4 ani s-a indragostit la mare de o tanti si voia sa se casatoreasca.
O zi frumoasa cu multa racoare!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Gabi draga, nostim de tot Alex al tau. Matei mi-a aratat ieri o papusa Barbie de pe o cutie si mi-a spus ca ii place, "s-a indragostit de ea".
Aseara nepoteliului i s-a facut rau si a vomitat, cred ca dupa suculbaut a primat dorul de mama si de tata. Mi-a fost asa de mila, a inceput sa planga si sa spuna ca vrea la mama...si are 8 anijumatate...
Va doresc o zi racoroasa...
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by acvi
Azi sint un pic melancolica...acum 9 ani aveam ceva hirtii de semnat la Starea Civila...

felicitari si tin pumnii sa fie o nastere usoara!

Darria, multumesc mult! am dat si eu o cautare pe google si m-am cam speriat, am vazut ca pot fi rezultate fals pozitive sau fals negative; dar noi credeam initial ca ii ia lichid amniotic!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput