Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
Tonnia spune:
Sau Generala...
hai ma Ioana, sa schimbam si noi,prea ne-am luat dupa ele, de-aia si-au schimbat denumirea! cred ca si-au zis ca n-avem pic de imaginatie...
b_irina_c spune:

Eu tot n-am recuperat... si drept sa va zic mi-e cam lene
.
Ioana cuscra nu-mi faci rezumat
?
Cge
!
Valdut cat am fost la mare a dormit dus toata noaptea... deh... era cu noi in pat... Acasa a revenit la "bunele" obiceiuri cu 2-3 treziri pe noapte
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Si offtopic sa va dau vestea cea mare... De maine ma duc la noul job
. Desi recunosc ca-mi pare rau dupa asta
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Antonia, noi nu ne-am luat dupa mamicile cu paturicile si ciresele, pe cuvint de onoare! Noi ne-am luat dupa alte mamici, mai vechi ca noi
. Acum citeva luni au folosit o data sau de 2 ori denumirea de piticodrom, apoi au renuntat (deci lor nu le-a placut). Dar noua ne place piticodrumul
. Daca vreti musai sa schimbam, nu accept decit Frumusetile de sept-oct
![]()
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ioana de acord cu tine
. La noi sunt cei mai frumosi copii
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
eu de dormitul noaptea nu va mai povestesc, ca sunt norocoasa tare cu somnul de la 19.00 la 07.00 ... ![]()
dar chiar imi pare rau de cele care se trezesc noaptea, ca stiu ca e tare greu cu nervii franjuri si cu oboseala mare. (si eu am stat asa doar 2 luni, vad ca sunt niste mamici eroine pe aici care se trezesc si acum
)
muraturi si gogonele 

felicitari, irina!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Io propun "mere pere in panere ..." ![]()
A reusit barbate-miu sa rupa janghina de carucior asa ca acum chiar imi trebuie unul nou ![]()
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
ARDEIASI SAU ARDEIUTI DE SEPT OCT 2005

PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
locca spune:
Criza ieri la insula copiilor - Matei urla si dadea din picioare ca tac-su nu-i dadea sticla de bere din care bea. Ce-or fi zis ceilalti de noi nu stiu si nici n-as vrea sa aflu.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)