Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vero, da, scris ArdeIUTI.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana si Vero ... asa da, pe bune.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ASA AM VRUT SA SCRIU: ArdeIUTI

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

M-ati dat gata cu propunerile voastre :muraturi,gogonele,etc.

Locca ,si eu astept de nu stiu cind sa se rupa si cioarsa mea de carut ,poate asa se indura si sotul meu sa ia altul nou .Mor de ciuda ! Ai mei copii nu au avut parte de carut nou.E mostenire de la un nepot caruia nu i-a placut sa mearga in el.Asa ca acum a ajuns saracul la a treia generatie . Insa nu imi pare chiar atit de rau , ca e trainic si rezistent .A inceput sa putrezeasca materialul , dar scheletul metalic e inca strong .Avind in vedere ca uneori ii pun in carut pe ambii copii , nu stiu daca o sa gasesc un altul la fel de bun .

Maaaaare veste :a iesit si cel de-al doilea dintisor

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

i-am refacut azi lui radu vaccinul din maternitate. nu a plans deloc.
sper sa fie totul bine.

cica sa am grija la manutza vaccinata. pai la cum se misca el... se poate sa se atinga f simplu...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina, repede un mesaj, ca esti pe 666.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

pfffuuuuuiiiii!!!...

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristinutza, de ce i-ai repetat vaccinul ?
Presupun ca e vb. de BCG.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

ca nu "prinsese" . nu se vedea niciun semn. dr-ul de familie mi-a dat trimitere la spital, acolo i-au facut proba vineri (o intepatura), astazi a fost la "citit" si au spus ca trebuie repetat vaccinul. o sa mai mergem dupa 3-4 sapt sa vada cum arata.
in maternitate sigur l-au facut. e trecut si pe carnetul de vaccinari, plus ca il am filmat cand l-au intepat. dar... se pare ca a trebuit repetat. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna ziua tuturor
ne mai tineti minte?? A trecut atata vreme decand nu am mai scris incat cred ca ne-ati si uitat

Mai intai sa explic ce a fost cu aceasta lunga tacere....Mai intai am trecut printr-o stare de suparare crunta, apoi am inceput sa ma reacomodez cu problemele la serviciu si asa am du-o pana acum vreo 2 zile in care nu-mi vedeam capul de treaba.

Am sa va spun in mare cum am evoluat noi. Deci, la 9 luni avem 74 cm, 8 kg, 7 dintisori si unul pe drum, mergem in patru labute si mai mult preferam sa mergem tinut de manute. Mergem la "Micii campioni" - activitati acvatice - cica nu se spune ca este inot pana la varsta de 5 ani. Am avut o infectie cu Proteus la stomacel, am tratat-o cu antimiotiv (facut in cap) pentru ca este prea energic pt branula (motiv pentru care s-a ales cu porecla de Hercule). Cam atat despre Alex

Eu ma lupt cu kgsi cu depresia cauzata de asta...si ma lupt cu cauzele mele (evident, unele dintre ele pierdute ....)

Ca sa vedeti ce mica e lumea, poate va mai amintiti povestea cu Mihaita (ajuta-l pe MIhaita) a lui Felis - poveste pe DC -(copil nascut cu S.D. Ei bine, Felis a ajuns colega cu mine (intr-un fel, - adica ea este contabila si lucreaza la firma nasului meu) iar eu am aflat din intamplare cine este de fapt. Oricum, incercam sa o ajutam cum putem. Si MIhaita merge la Micii Campioni, el mitetul merge de nevoie (recomandare medicala) nu de fite cu merge Alex al meu.

Cam atat pentru acum.

Am uitat, azi mi-am luat liber sa stau cu Alex si zau ca va invidiez pe cele care inca mai stati acasa cu bb.

Mergi la inceput