inspre romanik cu masina

inspre romanik cu masina | Autor: oanademunck

Link direct la acest mesaj

Buna!
Noi ne-am hotarat sa plecam saptamana viitoare spre romania cu masinutza. Masina este insa a firmei la care lucreaza al meu, o conduce el multa vreme dar nu este proprietatea noastra personala. Intrebarea mea este ce acte trebuiesc prezentate la vama romaneasca pt masina si pentru a nu avea draci si dureri de cap.Pupici
zmuaaahhhh

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

- toate asigurarile platite la zi (cele ce tin de strict necesar)
- dovada de la firma ca sotul are voie sa o conduca, o hartie semnata si stampilata de firma in care sa fie numele soferului
- permis international
- o hartie in care sa fie scris ca masina are voie sa tranziteze toate tarile prin care vei trece "stampilata si semnata" (in special unguri si romani daca nu sunt trecute tarile, fac urat la vama sau nu te lasa deloc sa intri in tara)
- actele masini

Astea harti le primim de la firma cand inchiriem masina sa mergem in ro din germania si le aratam la fiecare punct de frontiera

Calatorie placuta

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nik spune:

Buna Oana,

E important sa verifici pe cartea verde ca este masina asigurata si pentru Romania.
Cit despre alte hirtii noi avem de la firma o adeverinta ca avem voie sa folosim masina pentru serviciu si in scop personal in Belgia si strainatate. Adeverinta este in engleza. Ca soferi sintem trecuti si eu si sotul meu. Mai de mult faceau vamesii galagie ca sa fie tradusa si in romaneste, dar de vreo doi ani nu mai zice nimeni nimic.
Sa nu uitati cerificatul de inmatriculare al masinii, dar asta sta oricum cu toate actele masinii.

De permis international, eu nu am auzit. Avem permisul de conducere normal belgian.

Calatorie si vacanta placuta,

Nicoleta

PS: sint multe radare pe drum.

Mergi la inceput