Oradea (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Simina am pus in albumul Nasa mare tinuta cu care m-as simti eu bine la nunta. Fara lipsa de modestie rochita imi vine ca turnata. Astept pareri. Cealalta tinuta pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Multumim de urari, Adela.
Cat despre floare, iti inchipui ca sta sub ochii mei inca, adica am adus-o inauntru, pe birou, chiar langa monitor. Va "citeste" de la distanta.
Ce emotii am avut... De fapt prima floare trebuia sa fie deschisa cat timp eram eu la Negreni, dar cei doi boboci maturi s-au suparat ca am plecat de-acasa si au cazut.
Asadar, cum m-am intors (parca m-a simtit floarea) a facut alti bobocei si azi s-a deschis primul. Are si un parfum ciudat floarea asta. Nu stiu cu cel sa-l aseaman -parca salcam amestecat cu altceva. Nu se simte mirosul decat daca iti bagi nasul in ea.
E o floare interesanta si pentru mine noua. N-am mai avut pana acum. Cand am sa o tund va dau si voua lastarei.

Chiar azi am studiat reclama de la noul supermarket, dar daca te vei duce pe 24 la deschidere, pregateste-te de o zi intreaga, ca va fi o aglomeratie de ai sa zici, "de ce nu am stat acasa?". Asa se intampla la fiecare deschidere de supermarket. Lumea e si curioasa, se imbulzeste, preturile in primele zile sunt atractive.

Florile mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AdelaP

Simina am pus in albumul Nasa mare tinuta cu care m-as simti eu bine la nunta. Fara lipsa de modestie rochita imi vine ca turnata. Astept pareri. Cealalta tinuta pe maine.

Am vazut, draguta rochia, ma bucur ca ai pozat-o si de aproape sa ii vedem detaliile. As fi curioasa sa te vad pe tine cu ea, gata de plecare. Musai sa pui si poze asa, inainte de plecarea la nunta.
Cum iti vei face parul? Strans sau desfacut? Imi place parul tau natural. Sa-l pui in evidenta.
Intotdeauna mi-am dorit par cret. Noah..ca fiecare isi doreste ce nu are.
Noapte buna!

Florile mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariadna_s

ma primiti si pe mine?

sunt oarecum in situatia Adelei: eu din Cluj, el din Oradea.Dar noi inca stam sa cugetam daca pana la urma ne decidem pentru Cluj sau Oradea.

Eu as vrea Oradea, imi place f mult orasul. Si acuma sunt foarte fericita ca in seara asta va vizitez.

Pupici

Bun venit! Sper sa iti placa pe la noi. Sa-mi spui ce locuri ai vizitat. Te mai asteptam cu povesti.

Florile mele

Mergi la inceput

Nu stiu de ce nu vad mesajul Ariadnei. Noroc cu Simina. Apoi draga mea trebe cumva sa te corupem si sa devi oradeanca, mai ales ca sotul tau este de aici. Gandeste-te ca noi amandoi, de fapt amantrei (cu Tudor) suntem clujeni si ne-am mutat. Si sa stii ca nu regret prea multe. Da hai la povesti si ai sa vezi ce fain si (fie vorba intre noi ieftin)e aici. Mie mi-a trebuit 3 zile ca sa ma hotarasc si sa ma mut. Asa ca te asteptam.
Nu prea am timp acuma sa scriu ca ...normal am tras o tura de magazine (barbatu-mio are misiune)si am cam intarziat cu mancarea. Da trebe musai sa va spun ca am cumparat niste rame foto super de la Sooter's si inca cu reducere de 20%. Si am fost si la Maica Tereza ca nu m-am rabdat. Pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Mesajul Ariadnei e mai sus de cel in care ti-am aratat passiflora. A aparut mai tarziu din cauza ca ea este noua pe DC, iar aici e regula ca primele mesaje sa fie moderate. De aceea apar cu intarziere.
Azi dimineata am facut curat intre flori, pe cele doua balcoane, am mutat niste flori dintr-un ghiveci in altul, am gasit loc si la clematita de 1m si ceva.
In bucatarie miroase a strudel, mama deja se pregateste pe maine, dar e asa de cald afara si la noi, cum merge si cuptorul...ne topim.

Adela, sa stii ca eu am vazut o bucatica din Cluj doar in noiembrie 2005, cand am fost nevoita sa merg la interval de 2 zile caci mama a avut o interventie acolo (piatra pe canalul coledoc). Ce-am reusit sa vad...traseul de la gara pana la clinica 2 (parca), cu P-ta Mihai Viteazul.
Uite ca mai am si niste poze de atunci.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

ce primire mi-ati facut!Mii de pupici!

Adela, eu deja sunt corupta, vreau la Oradea. Dar prietenul meu (doar peste vreo 2 ani o sa oficializam totul) prefera deocamdata Clujul. Si culmea, parintii il sprijina. Ca cica sunt mai mari posibilitati in cluj, ca e oras mai mare ca...Si eu nu stiu cum sa-i explic ca vreau sa plec din Cluj, tocmai pentru ca e oras mare, e prea dezvoltat etc.

Imi place Oradea pentru ca de obicei e mai cald ca-n cluj,si mai mult soare (sau am nimerit eu numai in zile frumoase la oradea). In plus e un oras in plina dezvoltare, nu degeaba Oradea a avut Selgros inainte de Cluj. Si am auzit ca se deschide si Real-ul luna viitoare. Si sa nu uitam, mai ieftin cum bine zici Adela.

Noi vrem sa ne mutam la casa. El are un tren intre Oradea si Sanmartin si mie imi place f mult ca e marisor, e aproape de oras (2 km) si la 2 pasi de Felix. Am luat in calcul si varianta sa il vanda si sa luam altul aici in cluj.Eu i-am dat pace, l-am lasat sa vada ce preturi sunt, in ce zone ale orasului: Floresti, 35 euro/m2.

Adi, am fost mai mult la shopping (Crisul, Lotus, Selgros, Praktiker), la Ciuperca, la Gradina Zoologica (si le-am plans de mila bietelor animale ca stau in niste conditii jalnice) si m-am plimbat pe pietonala. Si de ceva vreme tot astept sa vad Muzeul.

Adi mi-ar prinde bine niste sfaturi de ingrijire a clematitelor. Am doua la cabana (una violeta si una rosu purpuriu).Le-am plantat anul acesta iar cea rosie desi initial am crezut ca am pierdut-o pentru ca s-a uscat toata, a dat maldite noi si a inflorit. Acum are vreo 70 de cm. Cea violeta are 1,5 m avea un boboc dar a fost mancat de ceva si nu a inflorit anul acesta. Dar nici una dintre ele nu se mai dezvolta. :(

Gata ca am scris cam mult. Mai iau o gura de aer si revin.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salutare feteleeee!!!!
Am revenit ! Bineinteles s-a terminat concediul!Asta e, incerc sa ma obisnuiesc din nou la lucru!
Am fost la mare 1 saptamana si urma sa mai mergem si in alte parti, dar... am avut un deces in familie si am fost dati peste cap! Trebuia sa mai stau inca 1 sapt in concediu, da' se pare ca nimic nu merge fara mine la servici, asa ca am lasat sa mai imi iau o saptamana de concediu cand incepe Andrei gradinita!!
Voi, gagici, vad ca sunteti harnicute!!
Simina, cu lucru te-am lasat cu lucru te-am regasit!Stai linistita, vor veni si vremuri mai bune!!! LA MULTI ANI TINEREILOR TAI SI SA FIE SANATOSI!!
Adela- dragutza rochitza! Cu sigurantza nu o sa semene cu a celeilalte nase!!Ca eu am fost nasa de doua ori anul asta si de doua ori am avut rochita pereche cu a celorlalte, adica cu corset!!!!!

NUMAI BINE SI SPOR LA TREBURI!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Ioi, in sfarsit am unda verde sa intru pe DC. Al meu convietuitor a avut nevoie de laptop asa ca n-am avut ce face. Asadar:
Bine ai revenit acasa Cristina, imi pare rau ca a trebuit sa va intrerupeti concediu. Si noi am avut parte la un moment dat de asta si n-a fost deloc placut. In alta ordine de idei, adica a vestimentatie de nasa, apoi eu chiar am emotii. Rochita ii deosebita (dupa mine)si chiar ma simt bine in ea dar cand ma gandesc ca nunta e la tara nu stiu daca cei de acolo vor aprecia simplitatea. poate ca ar fi mai potrivit sa ma incorsetez si eu, dar chiar nu am chef de asta.
Simina, ce mai faci? Apoi mi s-a cam facut dor de Cluj cu toate ca ma tin eu mare si tare ca m-am obisnuit aici. Stii cum e: oradeanca dar cu suflet de clujeanca.
Eu din nou am fost prin magazine dar de data asta cu finutii, am cumparat o gramada de chestii pt nunta. Fetelor, stiti cat ma costa lumanarile pt cununie? Aproape 1 mil...pe bucata. Mie mi se pare exagerat dar n-avem ce face. Le-am comandat la Floricica, cu trandafiri naturali, dar nici macar asta nu justifica pretul.
Maine soseste prima tura de musafiri: nasii lui Tudor din Scotia. Asa ca nu cred ca voi intra urmatoarele 2 zile, asta ca sa-mi motivez absenta.

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Cristina!
Noah ca si eu am avut o zi plina.
Am ajuns la ora 19 acasa, dupa care au urmat 2 ture de musafiri, nici n-am apucat inca sa ma schimb de hainele de servici.
Multumim de urari.
Banuiesc ca stiti unde mi-am clatit ochii azi: la expozitia de flori din fata Casei de Cultura,dar suparata foc ca am uitat aparatul foto acasa si ca am ajuns la spartul targului.
Ziua am inceput-o cu niste "nervi" pe la ITM, dar...sa vad partea buna a zilei - florile si carele cu flori.
O seara buna, eu dorm pe mine.

Florile mele

Mergi la inceput